Wij zijn super tevreden met jullie snelle service

Wij zijn heel blij met onze product. Product werkt naar z’n behoren top.

Good price and quality

Ordered a pizza stone and a peel, everything was delivered quickly

Top bedrijf!

Ik heb al zo vaak via internet bij tuincentrum Osdorp wat gekocht. En het is altijd prima gegaan. Makkelijke site, snelle afhandeling en altijd keurig op de hoogte gehouden. 👍🏻 Helemaal top! 👍🏻

Zeer goed!! Mijn bestelling ging gemakkelijk en eenvoudig via de webshop. Mijn bestelling is met zorg verpakt en bezorgd binnen de aangegeven bezorg blokken. Al met al ik ben zeer tevreden en zal het zeker aanraden bij andere.

Super snel geleverd en goed verpakt

Snelle levering en netjes en goed verpakt.

niets op aan te merken

Besteld, betaald, afgeleverd met nodige nazorg

Vondels Groot Brittannië set is TOP en supersnel verzonden.

Hele mooie set voor de Engeland liefhebber !

Mijn pakket kwam zwaar beschadigd aan, ze boden naast excuses ook korting aan, terwijl de schuld in principe bij de vervoerder ligt.

Snel en netjes verpakt

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snel en netjes geleverd!

Good service

The plants arrived relatively quickly; however, I expected them to be packed more carefully. I ordered one Monstera Thai Constellation and one Philodendron Billietiae, but both plants were packed tightly together instead of separately. The Monstera arrived with damaged leaves because it was secured only at the bottom. The top and the stems were not properly secured for transportation. Overall, it was a good experience, but I anticipated better packing compared to other plants I've received by mail from different plant shops.

La magie de Noël chez vous !

J'ai trouvé chez Osdorp des cadeaux de Noël recherchés. Commandé 1 jour, livré le lendemain ! Contentement maximum pour tout le monde... Je réitérerai cette expérience et la recommande ! Merci a l'équipe.

Eerste bestelling via Tuincentrum Osdorp

Voor het eerst via de website iets besteld. Werd goed op de hoogte gehouden, en de volgende ochtend werd het al geleverd. Kwaliteit prijsverhouding is goed. Kan niet anders zeggen dan een goede eerste ervaring. Dat smaakt naar meer.

Snel binnen en werkt perdect

Nou als je iets besteld en dan snel binnen

Gewoon goed!

Breed assortiment tegen schappelijke prijzen. Een overzichtelijke website en snelle levering. Gewoon goed dus.

Goede service en snelle levering producten en nadat er iets mis was is er snel contact opgenomen en een oplossing geboden

Blij met product, verzending langzaam

De kerstboom (kunst) die ik besteld is top, net als de versieringen voor in de boom. Op zondag had ik de producten besteld en had ze pas vrijdag in huis. Ik had een snellere levering verwacht. Iets om een volgende keer rekening mee te houden.

100 procent tevreden

snelle levering, alles perfect

Snelle bezorging, goed product. Niks op aan te merken :)

Snelle bezorging, goed product. Niks op aan te merken :)

Mijn bestelling was er de volgende dag al en keurig verpakt

Mijn bestelling was er de volgende dag al en keurig verpakt

Mooie Coca Cola Kerstman beeldje besteld van Kurt S. Adler. Ik ben er superblij mee, mooi uitgevoerd, perfecte kwaliteit, ook snel geleverd in mooie doos en goed verpakt tegen beschadiging. Ik had er nog eentje gezien maar die was helaas niet online verkrijgbaar alleen in de winkel. Ik kan deze website zeker aanbevelen!!

Ik heb 3 Elho Vivo Next 80 bloembakken besteld. Ik las op internet veel over beschadiging tijdens de levering, dus was er een beetje zenuwachtig over. Echter waren de bloembakken zeer zorgvuldig verpakt, alles is heel aangekomen. Mijn complimenten daarvoor, hele goede ervaring met dit bedrijf.

Onwijs leuke kerstballen besteld! Ze werden snel bezorgd en het was super goed verpakt. Via de email werd je goed op de hoogte gehouden over de verzending. Onwijs tevreden!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs