Kwaliteit tegen een scherpe prijs.

De bestelling ging eenvoudig en werd mooi op tijd geleverd, ondanks de grote van het product (plantenbak).

Last week ik had een redelijk prijzig plant gekocht samen met een paar potten. De plant is super goed ingepakt aangekomen. Het is ook een super mooi exemplaar dat ik gekregen had. Ben ontzettend blij mee. Bedankt Osdorp. Zal zeker weer bestellen.

Ik heb mijn BBQ hoes binnen twee dagen thuis met een leuke aanbieding. Jullie hebben een mooi assortiment ik zal zeer zeker nog een keer bij jullie shoppen. Ik ben goed op de hoogte gehouden zelfs door postnl.nl die een beetje vertraging had door drukte. Ik kan niet anders dan te zeggen dat ik meer dan dik tevreden ben.

Keurig verzorgd, zeer tevreden

Besteld via internet en in zeer korte tijd geleverd

Keurig verzorgd, zeer tevreden

Besteld via internet en in zeer korte tijd geleverd

Geweldige service

Mijn bestelling correct en op tijd uitgevoerd

Prachtige bloempotten en snelle levering

Prachtige bloempotten en snelle levering

Prima levering

Makkelijke webshop, goede degelijke levering. Product voldoet aan verwachting. Leuke korting op vaste prijs😃

Prima levering

Snel en gemakkelijk

Als ik iets voor de tuin bestel is het bij tuincentrum osdorp. Altijd scherp geprijsd en snel geleverd.

Uitstekende en snelle levering

Alles netjes ingepakt en aangeleverd . Tuincentrum Osdorp Akker is betrouwbaar en heeft een uitstekende online bestelling service Ben Tevreden.

Prachtige plant

Snelle verzending, erg goed verpakt en hoge kwaliteit

As it is shown. Simple and practical:)

Simple and practical option for your balcony or garden. It’s beautiful , clean and straight forward. Happy about it. Also the delivery was clear and rather fast. :)

Lage prijs, goeie kwaliteit

Fijne, snelle levering!

Lage prijs, goeie kwaliteit

Fijne, snelle levering!

Prima ervaring

Ik heb via de webshop wat spulletjes besteld tegen een goede prijs. Snel geleverd en prima op de hoogte gehouden over de voortgang.

Fijne webshop

Mijn bestelling is helemaal goed en snel geleverd

Goede en gezonde planten die snel geleverd zijn en voor een mooie prijs:)

Top dat ik bij julie 1 halve maan steen kon kopen, En dan ook zeer goed verpakt verzonden ,we gaan jullie onthouden ondanks we 010 zijn🤣

Snelle en goede service. Goede kwaliteit bloemen.

Super geleverd

Super en snel geleverd

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs