Gewei top

Snelle kwalitatief goede aflevering van een mooi product voor een zeer goede prijs

Klantvriendelijk

Na een foute levering netjes opgelost

TOP BEDRIJF

PLATE SETTER BESTELD VOOR DE BBQ. makkelijk te vinden op de site, bestellen en de volgende dag kan hij zo in de bbq. Super goed verpakt. Edwin Visser

Great!

Great,fast service as always! Will keep ordering from this website.

Geweldige service

Via post verzonden bbq binnengekregen. Na openen bleek hij helaas beschadigd. Dit gemeld, direct reactie, kosteloos terug gestuurd en 2 dagen later alweer een nieuwe in huis! Al met al top service.

de planten waren goed verpakt en zien er goed uit

Keurige levering, goed verpakt en snel verstuurd

De producten waren netjes en stevig ingepakt. Duidelijke factuur en snel geleverd.

Uitstekend assortimentvol bedrijf.

Snelle en goede leverinng. Heb al jaren ervaring met dit bedrijf met de aankoop van de Lemax kersthuisjes

Pakket netjes afgeleverd.

Snelle levering en mooi product

Per toeval deze site gevonden omdat ik op zoek was naar een bijzondere plantenbak voor aan de buiten muur. Hier een mooi exemplaar gevonden.

Mooi grote bakken die subtiel ogen

Prachtige Elho potten van degelijke kwaliteit. Een aanrader doordat de ondepot eraan vastzit.

Zeer tevreden en erg snel geleverd

Ze doen wat ze beloven

Bestelling geplaatst veruit de goedkoopste Netjes zoals beschreven geleverd Kortom een van de betere (internet)bedrijven Wij zijn dik tevreden

Zeer tevreden Producten netjes verpakt

Zeer tevreden Producten netjes verpakt

Bestellingen zijn geweldig.

Meerdere malen wat besteld en elke keer weer komt de bestelling keurig netjes ,zeer snel binnen.Alles is zeer goed en degelijk verpakt. Artikelen van zeer mooie kwaliteit.

Bestellingen zijn geweldig.

Betrouwbare shop en snelle levering voor lage verzendkosten 👍

Op 31 juli besteld, op 2 augustus in huis 👍 Ik heb al eerder iets bij Osdorp besteld en zal het ook altijd weer doen! Ik zeg dankjewel 😉

Donderdag bestelling gedaan. Zaterdag al bezorgd. Produkt is zoals afgebeeld en erg mooi. Ik ben er erg blij mee. Prima

Super tevreden.

Twee kunststof bloembakken besteld, super gaaf. Snelle levering. Goede service. Heel blij mee.

Na de eerste zending een gebroken artikel aangetroffen.de volgende dag gelijk een nieuwe binnen gekregen! Top service!

Snelle levering. Alles naar wens.

De vaas die ik wilde snel gevonden met Google lens. Binnen 5 minuten besteld en de volgende dag geleverd. Goed ingepakt en onbeschadigd ontvangen.

Een dikke aanrader!

Prachtige kamerplantjes voor een mooie prijs. Een snelle levering en ze waren ook nog eens super goed/stevig verpakt. En dat is toch ook wel een dikke pluspunt, aangezien veel pakketbezorgers enzo ermee gooien e.d. Hier ga ik vaker iets bestellen!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs