Top product, snelle levering

Prachtige plantenbak. Goede service, goed verpakt en snelle bezorging.

Zeer goed!

Levering snel en gratis! Product voldeed aan verwachtingen.

Zeer goed!

Levering snel en gratis! Product voldeed aan verwachtingen.

Goede prijs, snelle en perfecte levering!

Plantenbak was prima verpakt, snel geleverd en de prijs was ook interessant 😄Blij mee!

Goede prijs, snelle en perfecte levering!

Goede en snelle levering van mij weber bbq hoes

Ecostyle luisvrij goed werkend goed verpakt en snel geleverd.

Bestelling werd goed verpakt,deze werd ook nog een snel geleverd door tuincentrum Osdorp. De werking van ecostyle luisvrij is fenomenaal binnen 48 uur alle bladluizen gedood. Zeer tevreden en een zeer blije klant. Tuincentrum Osdorp enorm bedankt.

Great quality, fresh and perky plants!

Lovely looking plants, you can tell they are grown with care. Well packaged delivery, to make sure everything arrived undamaged. Very happy with my new greenery! Thank you very much.

Ik ben erg tevreden.

Ik ben erg tevreden.

Alles dik in orde

Eindelijk heb ik een spit! Ben er enorm blij mee.

Defect product ontvangen

Defect product ontvangen en de persoon waarmee ik contact heb wil niet helpen de situatie op te lossen

Super !!

Ik heb prachtige lampionnen besteld voor mijn tuin 🏮 en door de supersnelle bezorging hingen ze binnen twee dagen te shinen in mijn tuin.

Snel en goed verpakt bezorgd. Prijs kwaliteit verhouding nergens beter!

Snel en goed verpakt bezorgd. Prijs kwaliteit verhouding nergens beter!

Ongelofelijk Snel en efficiënt!

Een vaas gekocht die ik allang op het oog had. Contact na betaling was vlekkeloos via automatische mailtjes. Pakket kwam super snel en goed verpakt. Na een lange tijd niet genoten van zo een fijne gebruikersgemak! Zeker voor herhaling vatbaar 10/10

De bestelling werd snel en goed geleverd.

Snelle verzending en goedkoper dan ergens anders

Goed verpakt en snel verzonden! Blij mee!

Snelle levering van het uitstekend verpakte produkt

Een grote Elho plantenbak besteld. Werd keurig verpakt tegen beschadigingen en snel geleverd.

Snelle levering van het uitstekend verpakte produkt

Servicetop perfect Dankjewel Ramon Hussein Mvg

Super snelle service

Ik had twee dezelfde vazen besteld, helaas bleek bij aankomst dat er 1 vaas gebroken was. Contact opgenomen en binnen een kwartier antwoord, er komt een nieuwe vaas. Fijn dat het zo snel opgelost werd dus super service.

Niet mooi

Dienblad heb ik terug gestuurd vond de White wash niet mooi gedaan. Dienblad teruggestuurd.

Fantastisch !!

Groot assortiment, product zoals omschreven en super snelle verzending. Producten waren heel goed verpakt. Dit bedrijf is een aanrader.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs