Duidelijke informatie , snelle en uiterst verzorgde verzending. Kan niets bedenken dat beter kan…

Snelle, goede levering

Mooie BBQ, klein en compact! Snel geleverd en hij doet het ook nog eens prima! (Weber traveler compact)

Efficiënt en snel

Met een paar klikken op de website kocht ik een aantal producten en ontving ze binnen twee dagen in huis.

vlot en heet plezierig

Overzichtelijke site en het bedrijf doet wat het toezegd, leveren volgens afspraak!

Prima grill en service!

I've ordered weber traveler compact, delivery was fast and the grill is perfect.

Goed assortiment & snel in huis

Fijn dat de aanbieding meteen verrekend wordt en dat er snel met post.nl verstuurd wordt. (Ben geen fan van de andere bezorgers). Tegels passen in elkaar, je hoeft niet eens te klikken/aan te duwen. Echt blij met de upgrade van mijn balkon, Gootje erlangs met kiezel opgevuld. Andere reviews hebben foto kunnen toevoegen, helaas heb ik die optie niet

Goede prijs en snel geleverd!

Overzichtelijke webshop, goedkoper dan anderen en snel afgeleverd. Top!

Duidelijk en snel

De website is duidelijk en handig in gebruik. Communicatie ook via e-mail en wordt netjes op de hoogte gehouden. Bedankt.

Voor het eerst 2 hangplanten online besteld die elders niet verkrijgbaar zijn. Het viel niet tegen, netjes verpakt en geen blaadje geknakt, een aanrader hoor.

prima service

Binnen 48 uur bestelling in huis. Blikken olie waren extra goed afgeplakt en beschermd. TOP!!

Prachtige plantenbak !

De gekochte Elho plantenbak is prachtig! Een mooie maat en ideaal dat hij wieltjes heeft.

Goede prijs en snel in huis

Ik kreeg mijn pakket vrij snel, en de planten waren stevig verpakt. De planten waren zichtbaar behandeld, aangezien er een paar luisplekken op de stam te vinden waren. Eentje had het echter overleefd, waardoor de planten allemaal besmet waren. Gelukkig ben ik daar op voorbereid, maar kun je beter extra checken wanneer ze binnen komen. Voor de rest geweldige service!

Ik ben tevreden

Snelle en goede levering maar rooster is 25 cm breed bij Own gril 13 inch

Mooi product ziet er goed verzorgd uit

Geleverd wat ik besteld had op tijd geleverd netjes verpakt top

Positief

Veel planten aangeschaft vanwege de topprijs. Het pakket was stevig verpakt en snel geleverd. Bij ontvangst wel ontdekt dat een klein deel beestjes had. Ik kon zien dat de planten al eerder behandeld waren, maar er waren er waarschijnlijk nog een paar die het hadden overleefd. Voor mij geen probleem, maar zeker niet verkeerd om te checken.

Prima alles ging goed.

Duidelijke site, makkelijk om een bestelling te plaatsen. Ruim assortiment. Prima dus.

Thuis op de bank lekker bestellen in het weekend en dan gewoon een bevestiging krijgen dat het dinsdag in huis is. Helemaal geweldig is dan dat het er ook op de afgesproken dag in huis is. Keurig netjes verpakt en helemaal compleet. Dank jullie wel, hier wordt ik heel blij van :-)

Positief

Zag super leuk gashaardje voor in de tuim bij mijn dochter thuis. Zij tipte me dat ze deze bij tuincentrum osdorp had gekocht. Heb m zelf online bij jullie gekocht, ook nog in de aanbieding, erg tevreden, ook met de snelle levering en goede verpakking.

Mooie kussens, snelle levering.

Kussens online besteld. Wat een keuze en een super handige site. De levering was razendsnel en precies zoals aangegeven. Helemaal gelukkig met

Bezorging duurde door postnl wat langer dan aangegeven, maar dat is niet erg. De plantjes zijn met zorg ingepakt, ze hebben de transport overleefd en zien er goed uit. Ik hoop dat de plantjes het goed zullen doen (aloe vera Barbadensis 2x)

Super hoe snel de bestelling is gekomen !!!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs