Alert verliep zoals verwacht

Opvolging van de status van de levering is prima voor mij.

Service van de webshop waardeloos

Zaterdag iets besteld. Dan mag je toch wel verwachten dat het vrijdag wel geleverd is. Maar nog steeds niet dus. Diverse malen contact gehad met de service maar totaal niet behulpzaam. Het ligt aan postNL en je moet maar wachten.

Snelle en uitstekend verpakte levering van plantjes en stek benodigdheden!

Prachtige kleine plantjes besteld die echt zo goed verpakt waren. Geen beschadigingen aan het blad.

Alert verliep zoals verwacht

Opvolging van de status van de levering is prima voor mij.

fast, reliable, friendly

My question was answered immediately. My order was completed fast and my goods was delivered in a few days to germany. I am very satisfied, thank you very much

Gewoon goed en betrouwbaar.

Mijn bestelling netjes binnen de opgegeven tijd geleverd, goed verpakt en helemaal naar wens.

Tevreden

Snelle levering, Zeer tevreden van aangekocht product.

Super snelle levering, goede service

2 grote plantenbakken besteld, super snelle levering, goed verpakt en goede prijs. Zeer tevreden.

Wel goed.

Maar heb maandag kaart besteld nu nog niet binnen.

Snelle levering!

Het bestelde Weber rooster was snel binnen en past perfect op mijn Q2200 gas BBQ. Fijn om weer op nieuwe roosters te grillen. Toppie!

Good

Vriendelijke en behulpzaam tuincentrum.

Het is een geweldige mooi tuincentrum. En ontzettend vriendelijke behulpzame medewerkers. Alles ziet er mooie en goed uit en voor een redelijke prijzen.

Veel te laat

Zaterdag besteld en zou snel leverbaar zijn. Helaas na 4 dagen nog niet binnen, maar wel deze review vraag sturen…..

De meest fijne tuincentrum die ik ken.

Er werken mensen met expertise en passie. Het is een goed georganiseerde tuincentrum en planten zijn van kwaliteit . We hebben er een bbq gekocht , de mannen die op de afdeling staan kunnen je er veel over vertellen. Ze doen zelf mee met wedstrijden en verkopen zelf gemaakte en bedachte scrubs . Met kerst hebben ze speciaal voor de kleintjes vaak leuke ijsberen staan en tijdens Halloween kunnen ze pompoen monsters maken. Restaurant en glijbaan is altijd de beste afsluiter! Heerlijk gebak met koffie

De meest fijne tuincentrum die ik ken.

Helemaal top!

Super snelle verzending, prachtige plant. Goed verpakt. Helemaal blij.

Snel verzonden

Heel tevreden . Product snel in huis en in het echt nog mooier

Zeer goede ervaring. Makkelijke website, vlotte levering en goede producten.

3x Super!

Snelle verwerking, snel geleverd, en top apparaat!

Snelle service, mooi product!

Binnen een dag werd mijn bestelling verzonden. De volgende dag had ik het al in huis. Het product voldoet aan de beschrijving. Heel blij mee!

Geweldig vlot geleverd Prima zo bedankt

Zeer vlotte levering van goede Tuinhoes bedankt AP.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs