Erg fijn

Prima het contact via mail planten worden snel verstuurd.

Kwaliteit en snel verzonden

Supermooie kwaliteitshoes voor de BBQ en nog goedkoper dan bij de andere websites ook. Snel verzonden, top!

Prima levering

Plant ziet er prachtig en gezond uit. Zeer tevreden.

Prima levering

Plant ziet er prachtig en gezond uit. Zeer tevreden.

Top levering

Super ervaring zowel in de winkel als een bestelling plaatsen in de webshop. Op het moment geen mogelijkheid om fysiek naar de winkel te kunnen, dus een online bestelling geplaatst voor diverse buitenplanten. De levering was erg snel, en je zag dat de order met zorg ingepakt was. Elke plant was apart en zorgvuldig ingepakt, daar kunnen sommige webshops nog iets van leren. Geen enkele plant was geknakt of dat de aarde uit de potten in de doos lag. Ik ga dit zeker vaker doen, zodra ik weer planten nodig heb!

Super!!

Mijn plantenbakken (binnen) zijn makkelijk besteld, zeer goed verpakt en snel geleverd. Jullie zijn toppers!!

Metamorfose

Zeer makkelijk zelf te leggen houten vlonderdelen. Ons terras is er erg van opgeknapt. Buiten zitten is weer een feestje. Makkelijk online besteld en snel geleverd.

Accurate and fast!

I asked for the goods, and a couple of days later, they were delivered to my doorstep. The goods were very well-packed! With enough cushion to protect them against any eventual mishandling during shipping.

Top winkel

Alles makkelijk kunnen vinden, en super snel en netjes verzonden.

Top winkel

Alles makkelijk kunnen vinden, en super snel en netjes verzonden.

Netjes binnen gekomen.

Eindelijk mijn plant compleet binnen gekomen. Heel erg bedankt Osdorp tuincentrum.

Prima besteld en heel snel ontvangenz goed ingepakt

Top gedaan! Heel blij met Mijn spullen

Superrrr

great service, fast delivery, nicely packed so the plants don't get damaged, I'm satisfied and give 5 stars.I will definitely buy again

Netjes verpakt

Order relatief snel verzonden. De potjes die ik had besteld waren super goed beschermd ingepakt. Ook waren de plantjes met enorm veel zorg ingepakt. Zeker bestellen dus hier!

Top levering en service!

De zijdebloemen die ik besteld had werden binnen 1 dag onbeschadigd geleverd. Super blij mee! Ze kwamen perfect uit de doos. Dit is wat je wilt toch?

Super snelle en fijne service

Ik kom vaak bij dit tuincentrum en vind het altijd heerlijk om door heen te lopen. Alles is heel duidelijk opgesteld en als je wat sneller naar andere delen wilt lopen, dan kan dat ook. De service die ik in de winkel en online heb ervaren was heel klantvriendelijk, goede adviezen en snelle service

Goede kwaliteit, netjes verpakt en snelle bezorging

2x hibiscus XXL besteld. Ze werden snel bezorgd en ze zijn met veel zorg ingepakt. Staan nu in de tuin en doen het prima. Ik ben er erg blij mee.

Goede kwaliteit, netjes verpakt en snelle bezorging

Snelle levering v topproduct

Plantenbakken waren zorgvuldig verpakt. Geen beschadigingen. Vlotte levering. Aanrader.

Just perfeckt

Van kiezen tot bezorging alles klopte . Een puntje is wel overdreven veel verpakingsmateiaal wegwerp (plastic ) dat kan iets minder extreem in de verwerking

Herhaling vatbaar

Wortelstokken besteld mooi verpakt mooi pakketje week tijd super

De zending is op tijd en goed aangekomen.

Goed bedrijf en doen wat ze schrijven. Goede service en op tijd leveren.

Ik ben super tevreden

Ik heb twee bomen gekocht. Levering binnen 4 dagen en het product in goede staat. Ik was best super blij met mijn bestelling.

Mooie prijs

Ik heb een mooie plantenbak op wieltjes gekocht die ook nog eens in de aanbieding was. Erg blij mee.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs