Prachtige Kerstbloemen

De bloemen die ik besteld heb voor in de kerstboom staan echt prachtig. Krijg er veel complimenten voor. Mijn complimenten voor jullie voor de super snelle levering. Top.

Top service. Snel en goed Verzonden.

De keuze en bestelling via de website verliepen vlot en zonder problemen. Na betaling ook gelijk de factuur en verzendgegevens ontvangen. Binnen 1 werkdag verzonden en gelijk daarna ontvangen. Super goed en beschermd verpakt. Zo zou gelijk weer bestellen. Tuincentrum Osdorp: BEDANKT!

snel en goed

snelle verzending, makkelijke website, alles goed en simpel te vinden. Goed verpakt, en duidelijk te volgen via de mail updates en track en trace

Fast delivery- great assortment

the go to place for all things BBq!

Super, Snelle levering en goed verpakt!

Bestelling gemakkelijk te plaatsen en snel verzonden. Netjes verpakt, alles is heel aangekomen. Duidelijke overzichtelijke foto's op de website.

Super service

Via whatsapp snel vragen beantwoord en de verzendadres nog kunnen wijzigen, de jarige jet was helemaal blij toen PostNL voor de deur stond! Dus echt top!!

Uitstekend!

Een kerstboom besteld (BlackBox Frasier Green) en die was een dag later al binnen. Prachtige boom! Echt levensecht. Stevige kwaliteit ook. En hij was in de aanbieding voor een bedrag van 250,- piek. Terwijl die mooier is dan bomen van dik 500,-.

Snel en keurig geleverd.

Everlands Kerstboom besteld. Mooi prijs voor een goed gelijkende kerstboom.

Goede levering en mooi product

We hebben een kerstboom besteld. Voor een kunstboom is dit echt een supermooie boom die net echt lijkt. We zijn erg tevreden over het product en de snelle levering.

Snel verstuurd en goed verpakt

Fijne webshop en super snelle verzending en mijn breekbare ballen waren super goed verpakt! Echt top.

Perfect ,producten en levering !

Mooie spullen van Lemax gekocht ,voor het eerst. Ziet er perfect uit allemaal en qua inpakken kan het bijna niet beter!

Bestelproces laat te wensen over

Ik heb twee keer achter mijn bestelling aan moeten mailen. De eerste keer waren ze het vergeten, bij de tweede herinnering waren er items uitverkocht. Via de mail kon alleen geregeld worden dat ik geld terug kreeg voor de missende artikelen, de bestelling kon niet meer worden aangepast door een artikel toe te voegen (ondanks dat er ondertussen meerdere artikelen met 10% korting online stonden). De klantenservice was via de mail goed bereikbaar, telefonisch niet. Bestelling durfde ik niet meer te annuleren na dit drama.

Snelle service en prettige communicatie.

Snelle levering en retour snel afgehandeld

2 dingen besteld waarvan 1 retour. Snelle afhandeling en geld was gelijk overgemaakt.

Wat later dan gehoopt, maar goede service

Er was een fout met de order doordat ik had gekozen voor een PostNL-punt, dat werkt momenteel niet helemaal goed met TC Osdorp. Nadat ik na een paar dagen had gebeld waar mijn pakket bleef, werd de order de dag erna verzonden. Vriendelijke service aan de telefoon. Pakket was helemaal in orde.

Fantastische gegaan heel goed en netjes gepakt Top gedaan 👍

Verzending heel snel

Het tuincentrum verzond mijn bestelling meteen. Dat ik het vervolgens pas 2 weken later 20 km verderop kon ophalen lag aan PostNL. Toen ik de boom uitpakte vroeg ik me af of ie echt mooi zou zijn zoals de foto en de omschrijving, maar eenmaal in elkaar ben ik er heel erg blij mee! De uiteinden van de takken zijn gegoten en dat maakt het best een natuurlijk aanzicht. Ook het bruin in de takken doet echt aan. En nu staat ie vol ballen, lichtjes en slingers en geniet ik er heel erg van. Blij mee!

Snelle en tevreden service

Na het plaatsen van de bestelling ontving ik meerdere updates over het verloop van de bestelling. Zeer tevreden over de snelle service en de ontvangen producten.

De producten die ik heb besteld zijn kwalitatief heel goed. De bezorging en communicatie helemaal top. Ik ben super tevreden.

Artikelen snel geleverd 1 roos op klip was wel stuk maar dat was niet zo ramp omdat ik er 20 had besteld.

Snelle afhandeling, alles volgens plan, prachtige kunstkerstboom en goede prijs.

1e kennismaking met jullie bedrijf pakt super goed uit!

Duidelijke website, scherpe prijs product, het ziet er precies zo uit als getoond. Onze straat toont aan vele vlaggenmasten een mooie Kerstbal. Prachtige kerstverlichting in zacht verlichte tint.

Goedkoop, snelle levering en prima service!

Ik heb al regelmatig iets online gekocht. Telkens komt tuincentrum Osdorp als goedkoopste uit de bus. Leveringen worden snel verstuurd. Vorig jaar had ik een probleem met een product. Zonder moeite heb ik een nieuw vervangend product ontvangen! Prima service!

Mooi product, goede prijs, snel geleverd!

Led bollen voor buiten besteld. Mooie producten, goed verpakt, snel geleverd en goede prijs/kwaliteit-verhouding

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs