Duidelijk wanneer geleverd werd, alles naar volle tevredenheid.

Mooie beweegbare piek. Piek ziet er hetzelfde uit als op de foto. Snel geleverd.

Goede service , snelle reactie

Helaas was er iets beschadigd binnen gekomen. Toen ervaring gehad met de klantenservice : Osdorp Heeft een zeer goede klantenservice die mij naar wens heeft behandeld.

Goede service, goede kwaliteit, snelle levering

Goede service vandaag het bestellen tot aan de levering: track and trace super geregeld Mooi product, zoals omschreven in de webshop, perfecte kwaliteit Zeker een aanrader!

Besteld, betaald en geleverd

Werkt gewoon zoals een site moet werken.

Geen nieuw product ontvangen waarschijnlijk showmodel

Ik bestel 2x wachters van de Indische waterlelies. Na 6 dagen bezorgd. Hoedje kapot afgebroken zit niet in de verpakking.....viltjes onderkant is de helft af en dubbelgevouwen. Voor mijn gevoel heb ik voor de nieuwprijs n showmodel ontvangen. Doos was ook niet dichtgeplakt. Gelijk gebeld....moet ik mailen en wacht nu 2 dagen op n reactie.

Goed verpakt, snel geleverd!

Mijn bestelling bestond uit diverse artikelen voor mijn kerstdorpje. Alles was zeer goed verpakt en daardoor keurig heel aangekomen. Ook zeer snel geleverd en dat in de drukke Sint-tijd: top!

Bloempot voldeed niet, wel snel geld terug ná retourzending

Mijn bestelde rotan bloempot zag er slecht uit. Was verschoten en zag er niet nieuw uit. Ik heb hem op eigen kosten retour gezonden via PostNL. Enkele dagen later kreeg ik mijn geld terug. Advies: gewoon in de winkel bekijken en eventueel kopen.

GEWELDIG!

Grote kerstballen besteld voor buiten aan de boom. Degelijke kwaliteit en zeer mooi van kleur. Goede en snelle service en de prijs is super. In 1 woord: GEWELDIG!

De állergoedkoopste en snelle verzending

Onze kunstkerstboom online gekocht bij Osdorp. We zagen 'm eerst bij Intratuin voor 139 euro en bij Osdorp zagen we precies diezelfde boom voor maar 65 euro. Dat is méér dan de helft goedkoper en dan ook nog eens snel en gratis thuisbezorgd. Een aanrader!

I love it!!

Snel en accuraat bezorgd.

Snel en accuraat bezorgd.

Kreeg het product snel en in prima staat geleverd.

Fijne kerstgedachte

Voor een leuke prijs prima artikelen die de kerst gaan inluiden !

Voor kerst voor buiten verlichte ballen gekocht, ik werd netjes op de hoogte gehouden en kreeg het pakket precies zoals aangegeven door het tuincentrum. 👌

Mooi en praktisch

Levering was snel en product is top. Mooi en super handig met die wieltjes.

Heb voor de tweede keer hier iets gekocht voor de bbq, snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van je pakketjes. Als ik weer iets nodig kijk ik hier zeker weer of ze t op voorraad hebben

Not normal

Good evening! My order arrived today and one kerst bal is broken. I find not normal to put in my order 4 good and one broken. The broken one it was not broken because of the post.nl just it was put it in package because half is missing. I have pictures and that will be put ut on your website and Facebook. Have a good evening

Super snelle levering al jaren blij met jullie

Super snelle levering al jaren blij met jullie! Woon niet in de buurt maar nu al een aantal bestellingen geplaatst die allemaal goed zijn geleverd! Leuk assortiment en scherpe prijzen! Doorgaan zo!

Supersnel en goed geleverd..zaterdag besteld en dinsdag al in huis..

Zaterdag zag ik het artikel op de site van tuincentrum Osdorp en heb hem meteen besteld..dinsdag kreeg ik al een mail dat hij dezekfde dag binnen zou konen...perfect geregeld

Veel keuze in planten bloemen en de lemax huisjes

Goede aanbiedingen van alles

Klantvriendelijk

Na een lamp ontvangen te hebben, bleek deze niet goed te werken. Ik jad daar een mail over gestuurd, vrijwel direct kreeg ik antwoord dat ik de lamp kosteloos kon terugsturen en dat ik een nieuwe lamp zou krijgen. Super opgelost!!

Een lichtbol besteld voor buiten en service was super. Het werd snel verstuurd en prijs is ook netjes.

Prima verzorgd

Zo hoort een webshop te zijn. Zonder veel gedoe mijn bestelling ontvangen

Super service

Hele mooie kunstkerstboom gekocht, lijkt net echt. Hij was snel in huis en netjes bezorgd zoals aangegeven. Goede aanbieding, nergens anders goedkoper. De kerstmarkt in de winkel is overigens ook prachtig.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs