Goede prijs kwaliteit verhouding.

Het was een mooie deal in verhouding met de test. En optijd bezorgd.

Goede, goedkope en snelle service

Vier Elho balkonbakken besteld omdat die hier het goedkoopste waren. De bakken zijn keurig netjes en snel geleverd. Erg blij met mijn bakken.

zeer tevreden over de levering

snel bezorgd, goed verpakt, mooi product tegen voordelige prijs.

Vakkundig ingepakt en snel verzonden.

Blij met mijn bloempotten.

Geweldige service

Ik had een plant en een bloempot besteld via internet. Een medewerkster van het tuincentrum nam na de bestelling telefonisch contact met mij op, met de vraag of het plantje in de bestelde pot hoorde want dat ging niet passen en zo hebben we in overleg een grotere pot besteld. Betaling van meerprijs ging heel gemakkelijk en mijn bestelling werd snel bezorgt. Ik vond het vooral heel fijn dat hierover contact werd opgenomen en hun daar over na hadden gedacht. Ze hadden het ook gewoon kunnen versturen en denken verkocht is verkocht. Bedankt voor de goede service en zal zeker vaker kopen bij jullie

Geweldige service

Goeie fotos en omschrijving, zo de goede planthangers kunnen uizoeken, volgende dag geleverd! Stevig ingepakt en zienn er uit als op de fotos!

Zeer tevreden over snelle levering van onze plantenbak

Plantenbak besteld, betaald via Ideal en binnen drie dagen geleverd. Zeer soepel verlopen. Erg tevreden over het hele.proces

super service

We hadden in het weekend 6x de Elho loft urban wall single wandbak 15 cm brique besteld en ze werden de volgende werkdag al bezorgd. . Ze waren super ingepakt. ook nog eens stukken goedkoper dan hier in de tuincentra.

Vlotte levering, goede service

Er mistte een klein onderdeeltje van mijn bestelling. Na 1 mail werd het gelijk nagezonden.

Cadeaubon besteld Communicatie en updates verliepen soepel via de mail. Levering was snel.

Goede prijs-kwaliteit en snelle levering

Top kwaliteit, reële prijzen en snelle levering. Bestellen gaat eenvoudig en bezorgdienst geeft tijdig leverdag en tijdstip door. Tot de volgende keer!

Voor dit geld een geweldige kamado!.

Ik heb deze kamado gekocht voor naast mijn Bastard large Urban en om lekker mee te nemen. Geweldig dingetje voor zijn prijs! Stuurt erg makkelijk in temperatuur en doet daarin niks onder voor de Bastard. Waarom ik voor deze heb gekozen is omdat je er een platesetter bij kan bestellen voor €10. Dat is niet duur en best zeldzaam om bij dit formaat te krijgen maar wel essentieel voor een kamado. Kortom een leuk en betaalbare kamado die doet wat hij moet doen voor zijn prijs. Ook leuk om te kijken of een kamado wat voor je is.

Snelle levering, duidelijk beschrijving online en prachtige hangbloembakken. De 30 cm zijn redelijk klein, maar staan heel mooi. Het is degelijk materiaal en de kleur, neigt een beetje naar donker antreciet. Dat vinden wij persoonlijk mooier. Dus helemaal perfect

alles verliep prima

ik heb 2 grote plantenbakken online besteld. Kreeg direct bevestiging en een dag later bericht dat mijn bestelling was afgegeven bij PostNl en de volgende dag bezorgd. Keurig ingepakt en geen beschadiging. kortom: maandag besteld, woensdag in huis en donderdag vol beplant!

Snelle levering en goede prijs

Producten waren snel geleverd tegen een mooie prijs communicatie via mail top. Ga zo door

Deze prachtige vaas werd snel geleverd.

Mijn moeder wilt al lang deze vaas en toen ik het opzocht kwam ik al snel op jullie site terecht. Het is een parel. Hele mooie kleur geel die iets donkerder is dan ik hem had verwacht. Het werd al gauw geleverd in een grote doos gevuld met karton waardoor ie goed en wel aankwam. Ook is ie een stukje groter dan verwacht maar dat zie ik alleen als iets goeds.

Goede kwaliteit en prijs

Ik heb recent een aantal potten besreld voor buiten. Goede en snelle levering een netjes ingepakt. En dat tegen een erg aantrekkelijke prijs.

Snelle verzending, had iets beter verpakt kunnen zijn voor de veiligheid van het plantje maar hij heeft het overleefd. Ook moest ik het plantje direct herpotten want het potje was te klein maar verder ziet hij er netjes uit en ben ik tevreden ermee.

Makkelijk en goed

Eenvoudig bestellen en snel geleverd

prima product, service laat te wensen over

product besteld, verkeerde product is geleverd. Willen pas een nieuw product sturen als het oude weer bij ze binnen is. Feitelijk wordt het probleem wat ze hebben gecreëerd bij de klant neergelegd aangezien ik het naar een postnl punt kan brengen en een week moet wachten op het juiste artikel

Snelle levering ennheel goed verpakt.

Makkelijk, goedkoop en prachtig!

Ik heb houten balkon plaaten besteld 30x30cm. Ze passen precies in elkaar en werkt snel, door noppen onder de platen kan het water erdoorheen en eronder door naar de hemelwater afvoer,

Geweldig mooie plantenbakken

Wow prachtig zijn deze plantenbakken !! Superblij mee Alleen vind ik jammer dat ik met mijn gespaarde punten niks kan doen , daar al voor gebeld ik heb voor denk ik 14 euro korting aan punten deze kan ik online niet inwisselen en ik kan door ziekte ook niet naar jullie zaak toe komen om gebruik te maken van de punten

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs