Goedkoop en snel

Super snel bestelling geleverd, tegen een scherpe prijs!

Perfect experience overall

Plants came in good condition and well packed, would definitely recommend

Heb van die potjes besteld voor aan de regenpijp .Heel blij mee en makkelijk op te hangen

Goede snelle levering

Bestel regelmatig bij Tuincentrum Osdorp. - Snel geleverd - Altijd goed verpakt - Mooie aanbiedingen Echt een aanrader!

Makkelijk, snel en eenvoudig

Cadeau kaarten zijn goed te vinden op de website, makkelijk aan te schaffen en eenvoudig verstuurd te krijgen.

Vlotte afhandeling

Hier kom ik weer terug, Mijn bestelde product, ,Alstroemeria bollen waren gemakkelijk te vinden. Professioneel en vlug afgehandeld. Snel afgeleverd.

Goeie deal en soepel afgehandeld.

Bij tuincentrum Osdorp twee sets Alstroemeria mix besteld. Ik had goed rond gekeken en dit was een prima deal. Ik had ze binnen twee dagen in huis.

Zeer tevreden!

Producten gekregen zoals ongeschreven stonden. Netjes en stevig verpakt en snelle verzending. Ik ben zeer tevreden!

Goed verpakt & goede service

Ik heb enkele planten en plantenpotten besteld. Helaas waren twee planten niet op voorraad, maar dit werd tijdig gemeld en het geld werd snel teruggestort. De order werd enorm zorgvuldig ingepakt, mijn planten kwamen dus ook onbeschadigd aan. Helaas is toch één plantenpot gesneuveld. Nadat ik hierover gemaild had, kreeg ik binnen enkele minuten al een reactie met dat ik mijn geld terug zou krijgen. Super goede service dus!

Groot assortiment voor een nette prijs

Buitenpotten besteld; snel geleverd. Duidelijke website met goede informatie, erg tevreden.

Snelle verzending, toppe service!

Als ik na de ene online bestelling de volgende alweer plaats, dan zeg het al genoeg hoe tevreden ik ben over het tuincentrum Osdorp.

Bijna perfect: maak ze afritsbaar en je hebt een dikke 10 te pakken.

Deze prachtige vlondertjes zijn mooier dan die van de Ikea. Het zou helemaal perfect zijn geweest als het raster van de plastic mal waar de planken opgeschroefd zijn zodanig was gegoten dat je de vlonder plankje voor plankje zou kunnen afritsen en daarna nog steeds kunt vastklikken. Je balkon is tenslotte nooit helemaal precies op te vullen met hele vlonders. Helaas zitten de plastic pinnen verderop onder de plankjes op een andere plek dan de puzzelpinnen aan de zijkant van de vlonders. Op maat snijden met een stanleymes is prima te doen, maar vervolgens schuif de afgesneden plankjes dus los tegen de rest van je vloer aan. Vastklikken kan alleen als je veel extra tegels bestelt en de afgesneden gedeeltes als restafval beschouwt. Het plastic raster kun je eventueel wel simpel losschroeven en een kwartslag draaien indien nodig: de schroefgaten zitten zodanig dat je niet opnieuw gaten hoeft te boren in de plankjes. Desalniettemin zijn het prima vlonders tegen een hele scherpe prijs!

Perfect geregeld en nog voor de laagste prijs ook 😁

Was even verbaasd toen ik - wonende in de Betuwe - als beste aanbieding voor nieuwe tuinbakken - het tuincentrum Osdorp op mijn scherm zag verschijnen. Niet alleen boden ze de meest aantrekkelijke prijs voor vier forse Capi Europe bloempotten , het vervoer was ook nog eens een keer gratis en nog diezelfde dag geregeld. Aanrader!

Mooie artikelen en snelle levering voor een goede prijs.

Via de website weber bbq besteld zonder enige moeite, levering binnen 2 dagen ondanks dat het weekend er tussen zat. Zeker een aanrader om te bestellen.

Fast delivery, healthy plants, within indicated size.

Communication on the order was clear and delivery fast. The plants were healthy, well-packed and within the indicated size. Will order again.

Gewoon prima

Producten besteld. En keurig geleverd. Eén puntje van kritiek... ik had 2 bestellingen geplaatst. En bij de tweede bestelling had ik in 't opmerkingenveld te kennen gegeven dat het wellicht een idee was om bestelling nr 1 en nr 2 te combineren (lees: alles in 1x te bezorgen). Helaas kreeg ik 2 losse/separate leveringen ipv alles gecombineerd. Maakt mij niet veel uit: 2x de voordeur open doen... maar vanuit 't bedrijf zijn het wellicht 2x kosten voor de chauffeur. Misschien iets om mee te nemen in de toekomst?

Voortreffelijk

Goed product voor een redelijke prijs en snel geleverd .

snel en goed

snel bezorgd. Juiste product. scherpe prijs

Snel en correct

Ondanks het tweede paasdag was is mijn order snel verwerkt en verstuurd binnen 2 dagen.prima conditie kwamen de planten thuis.helemaal blij

geweldig

super blij met mijn magical hortensias heel goed verpakt en van een mooie kwaliteit een dikke tien voor jullie zal zeker nog eens een bestelling plaatsen

Tevreden met aankoop

We hebben een aloë vera plant besteld. Deze was goed verpakt en de plant zag er goed uit toen we hem ontvingen.

Wij hebben verschillende maten bloembakken van Elho besteld bij jullie online alles gedaan , nadat je mail krijgt dat alles in voorraad is wordt het ingepakt en verstuurd door Post .NL . Zondagavond besteld vrijdag had ik ze thuis daar zo goed verpakt , uitpakken maar en zaterdag werden de bloembakken in verschillende maten gevuld . Ben er blij mee super strakke tuin {was het al met ronde bakken } maar nu de serie { nieuwste rechthoekig en vierkant maakt nog mooier . Hadden altijd antraciet grind bij het terras in onze tuin nu ook daar veranderd in Carrara wit staat prachtig . Dus het voorjaar kan beginnen wij beginnen tenminste er goed mee.

Superfijne terracotta bloempotten, mooie vorm & kleur!

Snel geleverd en goede kwaliteit, erg tevreden :-)

Betaalbaar, efficiënt en super kwaliteit!

De website is duidelijk en overzichtelijk, overal word duidelijk aangegeven welke potmaat, hoogte van de plant en hoe de plant verzorgd moet worden. Het factuur is tevens erg overzichtelijk. Levering met PostNL was snel, planten waren heel goed en stevig verpakt. Een absolute aanrader!

Alles in goede staat ontvangen.

Artikelen worden keurig verpakt zodat zelfs de plantjes in perfecte staat aankomen. Netjes op de hoogte gehouden over wanneer het pakket wordt verzonden. Alleen een beetje jammer dat post nl het nogal ruim neemt met de aankondiging van "het bezorgmoment". De svond vooraf kreeg ik een melding dat het de volgende dag tussen 8:30 en 21:30 zou worden bezorgt en als dat 'moment' niet uitkomt kan je aangeven dat je het bv op het postkantoor ophaalt. Ik vind dat ook geen 'moment' dat zijn 3 dagdelen. Je kunt tochmoeilijk afspreken dat je de gehele dag thuis blijft om dat pakje aan te pakken? Maar dat is iets wat post nl moet veranderen en dat valt tuincentrum Osdorp niet te verwijten.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs