Helemaal goed

Mooie website, makkelijk alles te vinden. Snelle bezorging, product goed verpakt, 1 minpuntje: iets te bescherming gebruiken als je poten in elkaar zet.

Warm klantenservice contact

Mijn bestelling van balkonvlonders kwam onvolledig aan. Mevrouw van Tuincentrum Osdorp stelde me meteen gerust. Het kwam sowieso goed. En dat geschiedde. Er bleek zowaar nog een track-and tracenummer te zijn. De volgende dag kwam alles inderdaad goed. Jammer dat Post.nl niet eens meer aanbelt en de spullen meteen in een Centrale hal dumpt.

Een top ervaring

Zondagmiddag de bestelling geplaatst en dinsdagmiddag in huis. Goed verpakt en de producten zagen er heel goed uit. Indien nodig zal ik zeker bij dit bedrijf mijn bestelling doen.

Goede communicatie en snelle levering

Snelle levering en heldere communicatie over de status. Kwaliteit van het product is goed

Super blij met snelle service en top product

Deze maand voor onze bbq een hoes besteld. Last minute besteld en door de snelle levering perfect op tijd binnen gekomen voor de verjaardag van m’n vriend. Super service en top product.

Super fijn

De medewerkers zijn heel vriendelijk, behulpzaam en ze hebben veel informatie en ze nemen tijd voor de klant.

Geweldige goede ervaring

Tuincentrum Osdorp is een voorbeeld voor vele bedrijven. Super sneller service van deze mensen. Ik was echt verbaast. Donderdag rond 14.00/15.00 begrote bestelling gedaan van 125 tuin vlondels. Vrijdag om 13.00 had ik 4 grote dozen in mijn woonkamer liggen en even voor de duidelijkheid ik woon ik Eindhoven. Tuincentrum Osdorp is nog sneller dan bol.com. Goed bezig en keep up the good work.

Supper happy

My order has been handed and delivered in only one day. Plant pot came really good protected and beautiful as I expected.

Snelle bezorging, exact wat afgebeeld staat

Levering was snel en de planten waren even groot als op de afbeelding. Ze waren wel wat gebutst, de doos was ook gescheurd maar ik vermoed dat dat met verzending gebeurd is.

Onze tuin is weer mooie plantjes rijker!

Online een bestelling geplaatst voor een aantal klimplanten. Deze waren keurig netjes verpakt zodat ze niet konden beschadigen tijdens transport. De planten waren in uitstekende staat (geen lelijke afdankertjes die per post worden gestuurd oid). De planten zijn nu inmiddels goed aangeslagen. Helemaal content met de aankoop :)

Top geregeld!

Makkelijk te bestellen, ruim keus en snel geleverd. De verpakking had misschien wat efficiënter gekund, het was nu vrij groot.

Prachtige plant

Als fan van Dieffenbachia's wilde ik natuurlijk ook de Sublieme aan mijn collectie toevoegen, zo gezegd zo gedaan. Besteld bij Tuincentrum Osdorp, plant was goed verpakt en snel verzonden. Ik ben super blij

Everything went perfect!

I found everything I needed, at a good price, and arrived home fast. Will buy here again for sure!!!

Kan niet beter!

Prima prijs, snel en goed verpakt geleverd. Hebben direct nogmaals een bestelling geplaatst omdat de Elho potten die wij besteld hadden erg mooi zijn.

Super snel en kwalitatief

Snelle levering en goed verpakt Tuintegel erg goed zelf te leggen en goed van kwaliteit

Een prima kattenbak.

Deze kattenbak is erg stevig en bevalt erg goed. Mijn vorige was dezelfde en daar heb ik jarenlang plezier van gehad.

Snelle en correcte aflevering!

Na bestelling werd duidelijk en goed geïnformeerd over de verdere afhandeling. Ook de bezorging was correct met in de bestelling alle papieren zoals rekening en beschrijving procedure in geval van retourzending. Tuincentrum Osdorp maakt daardoor een betrouwbare en bovenal klantvriendelijke indruk. Complimenten!

Snelle levering en zo blij met de lampions !

Ik kan niet wachten tot het donker is, want ik vind ze zooo ontzettend mooi licht geven. Heel erg blij mee èn met de snelle levering !

Perfect!

Bestelling gedaan en twee dagen later binnen. Netkes updates ontvangen tussendoor over levering. Product dik in orde!

Goede kwaliteit en snelle levering

De tuinmeubel hoesjes zien er mooi uit en passen perfect.

Geen geneuzel duidelijk en snelle levering

Ik had houtskool nodig, na wat surfen kwam ik hier terecht goede prijs voor het houtskool en aangezien ik genoeg gebruik gratis geleverd. Kunnen andere webshops van leren top!

Snel geleverd en super goed!

Heel tevreden met het product en een perfect Vaderdag cadeau mee gekocht. Ik zou hier sowieso weer bestellen

Excellent

Great delivery!

Snelle levering en top product

Bestelling geplaats, zelfde dag nog verzonden, al had ik dat niet meer verwacht!! En na een dag dus al binnen, helaas was ik niet thuis waardoor ik alsnog naar een postNL punt moest, maar de producten zijn super!

snelle levering, goed product

barbeque van BBqook besteld. Goede prijs/kwaliteitsverhouding en razendsnel ontvangen.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs