Eerlijke prijzen en goede bezorging

Spullen worden snel en goed geleverd. Prijzen zijn altijd scherp en meestal met wat goedkoper dan de concurrent.

Goede sortering voor een prima prijs en een snelle levering.

Net zoals vorige keren onze bestelling weer hier geplaatst. Overzichtelijke site, alles makkelijk op te zoeken. Prijzen duidelijk lager dan bij andere aanbieders. Zullen zeker vaker gebruik maken van jullie diensten.

Goede site , prima spullen en snelle levering

Snel bezorgd, goed verpakt. Top!

Artikelen netjes verpakt en zoals omschreven op de site!

Mooie boom, iets minder service

Mooie perenboom dir er goef uitzit. Helaas niet de via chat overeengekomen levertijd nagekomen.

Leuke aanbiedingen en supersnelle verzending!

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit!

2 plantenbakken besteld. Super mooie kwaliteit en in 1 werkdag geleverd 👌🏼

Soepel

Binnen 1 dag was mijn bestelde artikel al binnen. War een snelle bezorging. Artikel is zoals bedacht en dus perfect.

snelle top service

heat deflector voor mijn kamado besteld en de volgende dag al in huis. goed verpakt om beschadiging te voorkomen ik zeg toppie

Fijne correcte klantenservice

Helaas was nectarine boompje beschadigd door door vorstschade, kon een nette korting krijgen of boompje retour sturen kosteloos en volledige aankoopbedrag retour krijgen. Klantenservice retourformulier snel gestuurd en geretourneerd, geld stond volgende dag al weer op mijn rekening. Dus snel en correct klacht afgehandeld. Er kan altijd wat fout gaan en dan gaat het erom dat het goed word opgelost wat ze zeker keurig hebben gedaan.

Product goed ontvangen, precies zoals omschrijving

Ik had nog nooit planten besteld en vroeg me af of mijn klimrozen wel in goede staat zouden aankomen. Ze waren goed verpakt en zijn heelhuids aangekomen. Ook de plant zelf was precies zoals op het plaatje. Al met al een goede bezorging, en planten van goede kwaliteit en prijs!

Mooie druivenranken, goed verpakt

Prettig, snelle levering

Levering was heel netjes ingepakt , goede kwaliteit bollen , niks mis mee , top

Snelle levering en super fijn product

Na mijn bestelling werd alles snel geleverd. Ik ben super tevreden met de service en mijn balkonvlonders staan prachtig.

Beloofd wat ze zeggen!

Snelle levering, mooi product , zorgvuldig opgestuurd !

Duidelijke website. Plant is precies zoals te zien op de website. Zeer snelle levering.

Zeer positieve ervaring👍

Uitstekende eerste ervaring!

Een grote gouden palm besteld van 1 m 60 en die werd 2 dagen later keurig bezorgd door Postnl in perfecte staat !

Goede en snelle service

Kamado BBQ besteld en deze werd snel geleverd, helaas zat er een gebroken onderdeel bij. Heb gelijk een mail verstuurd en de volgende dag kregen we het onderdeel al. Echt super.

Een prachtig tuincentrum

Gezellige sfeer en goede aanbiedingen.

Snelle levering en goed verpakt!

De bestelling was binnen 2 dagen binnen en was goed verpakt zodat alle plantjes netjes zijn gebleven. Planten zijn ook precies zoals op de site beschreven!

Gebruik hem als alternatief op mijn Bastard Large…super ding!

Ik heb hem als vervanging op mijn Bastard Large van de top vent gekocht en dat past! Echt veel beter dan het origineel. Tuincentrum Osdorp was het goedkoopst maar snel en efficiënt geleverd.

Zoals het hoort!

Vlot bestelproces. Levering volgens afspraak. Product zorgvuldig verpakt.

Vervanging van een kapot geleverd artikel was zeer goed geregeld

Na een kapot geleverd artikel wordt er zeer snel op de mail die ik stuurde werd gereageerd. Een vervangend artikel was binnen 4 dagen geregeld. Top!

Prachtige planten, zoals omschreven in de aangeboden soorten.

Planten zijn al goed in de groei en zien er heel goed en fris uit ! Goede snelle bezorging.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs