candylicious

x

Super service

Top drop en snelle service.

Al vaker een bestelling gedaan bij snoepdiscounter. De drop is werkelijk top. Genoeg variatie in het aanbod. Prima prijzen. Snelle levering. En al eerder was er een product toch niet leverbaar en dan nemen ze snel contact met je op om een vergelijkbaar product voor te leggen. Ze verpakken de spullen goed, maar je hebt wel veel plasticafval (daarom een 9 en geen 10). Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Álles in orde!

Alles is goed verpakt en snel verzonden :)

Goede verzorgde levering.

Op de afgesproken timing geleverd. Nette en vriendelijke chauffeur die mijn pakje kwam afleveren.

Makkelijk en snel

Snelle service goed communicatie en ook heel goed verpakt

Gewoon zo doorgaan

Niets ontvangen

Heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Zou gisteren komen.

heerlijk

lekker

Goede communicatie, snelle opvolging, correcte en snelle levering.

Zeer positief.

Het was geen enkel probleem om een bestelling te plaatsen na de hulp van een vriendelijke medewerker.

Pakketje is niet bezorgd.

Pakket is niet aangekomen en volgens de mail is er wel een bezorging geweest. Kan echter nergens aan geven dat er geen levering heeft plaatsgevonden.

Veel te lekker

Deze chocolade spekken zijn heel erg lekker met een dikke laag chocolade. Het zijn wel grote spekken, een kleinere maat zou handzamer zijn.

Toppie!

Na 3 maal bestelling zeer tevreden. Zelfs een pakketje van mij voor mijn zus in Duitsland prima gelukt aangekomen.

Gewoon goed geregeld.

Heerlijk om een bedrijf tegen te komen die een goede kwaliteit heeft voor een betaalbare prijs en die de afspraken ook na komt. Gewoon top.

Goeie service

Geweldig bedrijf!

Naast dat ze heerlijke producten hebben en een heel veelzijdig assortiment zijn ze ook enorm behulpzaam!

Mooie producten en snelle levering

Erg goed

Altijd snel geleverd voor een scherpe prijs.

Altijd snelle correcte levering!

Tot nu toe altijd een snelle en juiste levering gehad. Goede kwaliteit!

Snelle bezorging

Netjes verpakt, veel keuze aan producten. Helemaal top!

Alles netjes en keurig in gepakt. Dankjulliewel

Snelle levering goed verpakt en goed communicatie

Een aanrader om er je snoep te kopen En ook nog eens goedkoop

Top kwaliteit en prijs!

Kromhout 167