fijne winkel snelle verzending en netjes verpakt
Super bedankt voor de schitterende bestelling. Deze exclusieve produkten zijn speciaal voor onze fijnproevers. We hebben alle smaken en kleuren die we kunnen verkrijgen via JellyBelly. Graag tot de volgende keer.
Snel en goed
Vriendelijke dank voor de maximale waardering. Veel plezier gewenst met uw aankopen.
Goede shop, makkelijk te bestellen. Snel bezorgd.
Dank voor de bestelling. In de avond ontvangen en we konden de volgende dag direct verzenden. Alle kilo's direct uit voorraad. Onze pakketdienst DPDis razendsnel dus dat heeft geweldig gefunctioneerd. Dank voor de positieve reactie en graag tot een volgende keer.
Bij bestelling is betaald voor pakketverzending, echter verstuurd als brievenbuspakket wat de helft goedkoper is, dus €3,00 extra winst voor de afzender. Niet netjes!
Laten we voorop stellen dat verzendkosten een gigantische kostenpost zijn, geen verdienmodel. Wij betalen tienduizenden Euro's aan porto en dat is geld dat we kwijt zijn aan levering naar de klanten. U verwart verzendkosten met portokosten. Onze kosten bestaan uit meer dan alleen de pakketdienst. Het verwerken (tijd) van de bestelling kost geld. De verpakking van de zoetwaren, labels, pakbon en speciale verzend enveloppen of dozen, hoort er allemaal bij zodat u gewoon thuis kunt blijven zitten en de bestelling thuis geleverd krijgt. Snoepdiscounter verzendt gigantische hoeveelheden. Het is uiterst ongebruikelijk dat klanten bij ons voor 300 gram bestellen in de wetenschap dat de verzendkosten toegepast worden zoals ook in beeld staat tijdens het gehele bestelproces. Dat is dus heel netjes en correct geregeld in onze webshop, geen verrassing achteraf. Aangezien wij door onze hoeveelheden een contract hebben met de pakketdienst voor pakketten (en niet voor brievenbus zendingen), betalen wij niet minder. Dus bespaar ons de lezing van 'extra winst voor de afzender' en ben gewoon dankbaar voor het feit dat u bij ons het meest gezochte artikel heeft kunnen bestellen dat verder nergens in Nederland verkrijgbaar is. Dankzij het feit dat wij de moeite hebben genomen om het in een bubbel envelop te versturen, hoefde u niet thuis te zijn om de bestelling geleverd te krijgen. Daar hebben we allemaal over nagedacht. Tenslotte zitten de busjes van de pakketdienst overvol rond deze tijd van het jaar dus ook daar helpen we door zendingen zo compact mogelijk te versturen en zo economisch en duurzaam mogelijk ons steentje bij te dragen. Onze prioriteit is om het hele proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. We hebben exclusieve producten geleverd en we hebben snel geleverd. Wij zijn van mening dat u Snoepdiscounter tekort doet.
Lekker smullen ¿?¿
We mogen niet benoemen wat u specifiek besteld heeft maar u bent een fijnproever want er zitten heel duidelijk exclusieve varianten bij. Bedankt voor uw bestelling en voor de waardering.
Vriendelijk, meedenkend en snel geleverd.
Bestelling is snel geleverd en ook per telefoon een geweldige service
Wij zijn verplicht om onze wederzijdse dank uit te spreken als klanten meedenken en helder communiceren. Dan kunnen wij daar ook heel duidelijk en helder toezeggingen doen met gerichte vragen. We zijn altijd bereikbaar en 100% transparant in wat ze zeggen en doen. U kunt voorlopig even vooruit met deze bestelling. Dank voor uw positieve recensie, dat waarderen we enorm.
Pakket goed ontvangen
Met deze zending hebben we aangetoond dat we alles voor onze klanten doen. Na een (blijkbaar) moeizame poging van de levering door de pakketdienst, in eerste instantie, heeft Snoepdiscounter direct gereageerd en de pakketdienst in stelling kunnen brengen om uw zending alsnog aan de deur te krijgen. Dit terwijl uw eerste reactie naar ons verre van correct was, hebben wij desondanks onze steun verleend en dit heel snel voor u opgelost. Het is van belang dat u een onderscheid weet tussen de service die wij verlenen en het deel dat bij een pakketdienst ligt. Dat is een externe partij. U krijgt ook de mogelijkheid om deze afzonderlijk te boordelen. Wij kunnen als Snoepdiscounter niets anders krijgen dan een grote pluim voor onze bijdrage.
Originele beoordeling
Ik heb nog niets ontvangen
Alles is snel en heel aangekomen, De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend!
Enorm bedankt voor de positieve reactie. Inderdaad maken we de best mogelijke prijzen voor (alleen) topkwaliteit produkten. Dat alles heel aankomt is altijd een zorg en geen vanzelfsprekendheid. Althans als je het niet goed zou verpakken en daar besteden we juist zoveel extra aandacht aan, met resultaat. Fijn om te horen dat alles naar wens is.
Ik had snoepjes besteld. Bestelling was op tijd. Bedankt
Vriendelijk dank voor de hoogste score, dat waarderen wij enorm. We doen alles zo snel mogelijk en als de pakketdienst ook meewerkt in 99,99% van de gevallen dan is iedereen blij. Graag tot een volgende keer.
Juiste ontvangst, correct afgewikkeld.
We doen ons best voor elke bestelling. Tevreden klanten komen allemaal terug dus meer motivatie hebben we niet nodig. Dank voor de positieve feedback.
De bestelling was op tijd verzonden en goed ingepakt. Daarom krijgt het de volle 5 sterren.
We zijn blij om te lezen dat ook al onze leveringen voor België nog steeds razendsnel en correct geleverd worden door de pakketdienst. Veel plezier gewenst met uw aankopen en graag tot de volgende keer.
super snelle levering
Dat was een hele snelle inderdaad, de order kwam binnen en is direct verwerkt voor verzending. Pakketdienst is ook geweldig want die maken het allemaal mede mogelijk. Bedankt voor de ultieme waardering en dat u de mooie heeft willen nemen om deze positieve reactie achter te laten voor toekomstige klanten.
Ervaring was goed snelle leverening alleen de legen verpakking van andere snoep en plakband in de zending vonden wij niet zo fijn .
Het is jammer dat u niet herkent welke extra dienst wij hebben verleend. De 'lege verpakkingen' hebben uiteraard een hele belangrijke functie waar u juist heel blij mee mag zijn. De wijze waarop dit strategische in de doos is toegepast zorgt voor heel veel extra bescherming van uw produkten. In onze webshop heeft u kunnen lezen dat silo's breukgevoelig zijn voor transport. Wij besteden extra aandacht, tijd en geld om uw produkten te beschermen tijdens transport. Zonder deze bescherming zou uw bestelling total loss zijn aangekomen en dan bent u niet blij. De silo's zijn individueel (extra) door ons verpakt in de bubbelfolie. Het is ook niet zo dat wij een oversized doos sturen vol met verpakkingsmaterialen. We hebben deze 2 producten strak verpakt in de perfect passende doos en het hoogteverschil opgevuld met hergebruik van karton. Dat was echt minimaal (heb de foto uit ons acrchief voor me), uw commentaar over lege verpakking is echt een beetje gezeur.
Snel en goede service
We doen elke dag ons best voor letterlijk elke bestelling en we gaan zo hard als we kunnen. Dank voor uw waardering.
GEWELDIG
GEWELDIGE KLANT! We draaien het gewoon om. Graag tot de volgende bestelling.
De levering was super snel TOP
Wij worden extra blij van deze positieve recensies uit België. Onze pakketten worden daar letterlijk net zo snel geleverd als in Nederland. Met dank aan onze pakketdienst.
Deze kun je bijna nergens aan komen. Meteen 2 zakken besteld.
Goede prijs voor heel uitgebreid assortiment. Bovendien snelle en correcte levering
Hartelijk dank voor de mooie bestelling en we waarderen uw positieve feedback. We doen elke dag ons uiterste best om alle klanten tevreden te stellen.
Prima. Keurig ingepakt.
Onze inpakwerkzaamheden zijn tijdrovend en essentieel om de producten zo goed mogelijk bij u te krijgen. Pakketten hebben heel wat te verduren onderweg en daar hebben we geen enkele invloed op. Het enige dat we kunnen doen is heel goed verpakken en daar schenken we veel aandacht aan. Dank voor uw bevestiging en hoge waardering die u aan ons heeft toegekend.
super snelle levering, nette website, aanrader
Fijn om regelmatig te horen dat we na al die jaren nog steeds even goed bezig zijn. We doen elke dag ons uiterste best en de webshop is up-to-date. Graag tot een volgende keer.
Alles volgens afspraak!
Snel en goed net als uw reactie. Super bedankt voor de ultieme score
Trolli haaien zouden in originele verpakking komen, kwamen mini zakjes zelf gevuld. Amateuristisch! Misleidende marketing.
Arjan, helaas heeft u het geheel bij het verkeerde eind en slaat u de plank finaal mis. Wij hebben u conform geleverd wat er is besteld. Het staat heel (heel heel) duidelijk in de productomschrijving dat u wichtgoed bestelt dat niet is voorverpakt en wordt afgewogen. De kilo verpakking is voorverpakt af fabriek en staat ook afgebeeld. Wij hebben zelfs nog de moeite genomen om alles separaat af te wegen en te verpakken. Let wel, dat hadden wij niet eens hoeven doen. Dus u heeft totaal niet gelezen en brengt Snoepdiscounter geheel ten onrechte in diskrediet. U heeft absoluut WEL geleverd gekregen wat u besteld heeft. Voor iemand die werkt bij Lucas I.T. BV vinden wij het schokkend dat u onze keurige webshop zo neerzet. En wat heeft onze prestatie überhaupt met 'misleidende markering' te maken? U kiest zelf een produkt uit een assortiment, that's it. Uw drie 'kritiek'punten in de recensie zijn alle 3 compleet ongegrond en 100% fout.
Snel en netjes geleverd.
Lekker, betaalbaar en snelle levering