Verzendkosten zijn wat ze zijn. We kunnen op 100 gram simpelweg niets doen met die kosten. Het is voor ons uiterst ongebruikelijk om 100 gram snoep te verzenden, dat is letterlijk de kleinst denkbare en technisch bestelbare hoeveelheid. Vanaf € 50 zijn de volledige verzendkosten voor onze rekening dus we doen echt wat we kunnen voor onze klanten. Voordat u bestelt is ook duidelijk in beeld wat de verzendkosten zijn, wij dwingen u niet om te bestellen. U geeft aan dat wij wél hadden wat anderen niet aanbieden, dat is dus ook een service naar onze klanten! We hebben het nog nooit gezegd, maar liever niet bij ons bestellen, dan Snoepdiscounter eerst alles goed te laten doen, om daarna een onvoldoende te geven? Transporttarieven zijn wat ze zijn en als u dat teveel vindt, bestel dan of, méér snoep om de verhouding snoep versus verzendkosten 'rendabeler' te maken, of bestel niet. Wij dwingen u nergens toe en wij doen voor elke bestelling ons uiterste best, ongeacht de omvang. Daarop worden wij graag naar waarde beoordeeld.
Dank dat u de recensie duidelijk gesplitst heeft in de waardering naar Snoepdiscounter en de bezorgdienst (bezorger). Super belangrijk voor ons om te weten hoe de pakketdienst presteert want zij zijn de laatste schakel in het logistieke proces waar we geen controle over hebben en dus moet die feilloos functioneren. Bezorgers die niet voldoen melden wij direct bij de vervoerder en deze worden officieel gewaarschuwd. Bij herhaling wordt de bezorger ontslagen, simpelweg omdat deze mensen de naam van zowel DPD als van de klant (Snoepdiscounter) niet te grabbel mogen gooien. U moet perfect bediend worden.
Precies zoals we het willen en zoals u het als klant wenst natuurlijk. Dank dat u de moeite heeft genomen om deze positieve feedback achter te laten. Dat helpt de toekomstige klanten eveneens.
Vriendelijk dank eveneens Martin!
Dank voor de inhoudelijke reactie, ter aanvullende info, we weten precies welk artikel het betreft en de datum is geen uiterste houdbaarheiddatum maar een indicatieve datum die niets betekent. Dit produkt is 'eindeloos houdbaar' maar precies zoals u schets, ziet de fabrikant graag dat er snel weer besteld wordt (voor het einde van het jaar alles opmaken) en maken ze de THT datum veel korter dan noodzakelijk. Snoep kan niet bederven.
Dank voor de reactie en het mooie cijfer dat we hebben mogen ontvangen. Verzendkosten zijn een noodzakelijk kwaad in deze online business. De auto's rijden niet op water en ook de verpakkingsmiddelen zijn ver van gratis helaas. Voor bestellingen vanaf €50 nemen wij echter (desondanks) alle verzendkosten voor onze rekening. Verzendkosten die wij in rekening gebracht krijgen door de pakketdienst zijn hoger dan dat wij aan de klanten berekenen dus ook daar doen we er alles aan om het voor u zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Het tarief is letterlijk hetzelfde voor iets kleins als een envelop, tot aan pakketten van 31 kilo. Mooier kunnen we het niet maken en het is altijd goedkoper dan zelf rijden!
Dank voor de waardering. In ons gigantische assortiment kan het voorkomen dat een artikel tijdelijk niet leverbaar is. Fabrikanten hebben veel tekorten aan grondstoffen momenteel. We overleggen altijd met onze klanten voordat we een zending in aangepaste versie vesturen en waar mogelijk bieden we een alternatief aan.
Blij om terug te lezen dat alles van A tot Z naar wens is verlopen, zoals het hoort. Dank voor de waardering.
Super cijfer en ja dat is precies wat we willen en hoe we het doen. Dankjewel.
Geweldig zo'n 'kerstpakket' in mei ipv december. Nieuwe trend misschien voor alle werkgevers in Nederland; een pretpakket van Snoepdiscounter voor je personeel op een willekeurig tijdstip in het jaar. Dat zou nog eens een verrassing zijn! Tot die tijd jezelf verrassen, ook leuk.
Bedankt voor de ultieme waardering en graag tot de volgende keer.
We proberen letterlijk elk item zou goed mogelijk te beschermen tegen transportschade. Extra werk is echt noodzakelijk en fijn te lezen dat u het bevestigt dat het niet voor niets is. In goede orde alles ontvangen is uiterst belangrijk natuurlijk. Bedankt voor uw reactie.