Filters

10

Top kwaliteit en verpakking

Dropjes en snoep waren allemaal top kwaliteit, en alles zat apart verpakt in zo'n puntzak. super leuk gedaan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijk

Lekker snoep.Handig met grote hoeveelheden met snoep wat je lekker vind.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super snel

Topwinkel⁴

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en goede service!

Goede communicatie en snelle levering. Snoepgoed valt goed in de smaak! We hebben hier vaker besteld om deze reden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal zoals verwacht

Snelle levering, goede producten

 • Aanbevelen? Ja
8

zeer goed

Zeer goed levering goed verpakt

 • Aanbevelen? Ja
10

Top top

Zijn snel geleverd en het smaakt lekker.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en correcte levering.

Prima, snelle en correcte levering.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Veel keuze voor een goede prijs

 • Aanbevelen? Ja
6

Bestelling nog niet ontvangen

Bestelling plaatsen ging wel goed maar ik wacht nog steeds op bezorging

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima en vlot geleverd

Heel veel keus ! (alleen suikervrij snoep lastig op de website te zoeken).

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Super kwaliteit en zeer snel aangekomen bestel zeker vaker

 • Aanbevelen? Ja
6

tevreden

Alles precies zoals beloofd

 • Aanbevelen? Ja
5

Hoge verzendkosten maar snelle service

Het is omdat wat ik zocht nergens meer in een winkel te koop is waardoor ik dus genoodzaakt was om het bij jullie te bestellen. Het is jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn, zeker als je maar 100 gr van iets wilt bestellen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Verzendkosten zijn wat ze zijn. We kunnen op 100 gram simpelweg niets doen met die kosten. Het is voor ons uiterst ongebruikelijk om 100 gram snoep te verzenden, dat is letterlijk de kleinst denkbare en technisch bestelbare hoeveelheid. Vanaf € 50 zijn de volledige verzendkosten voor onze rekening dus we doen echt wat we kunnen voor onze klanten. Voordat u bestelt is ook duidelijk in beeld wat de verzendkosten zijn, wij dwingen u niet om te bestellen. U geeft aan dat wij wél hadden wat anderen niet aanbieden, dat is dus ook een service naar onze klanten! We hebben het nog nooit gezegd, maar liever niet bij ons bestellen, dan Snoepdiscounter eerst alles goed te laten doen, om daarna een onvoldoende te geven? Transporttarieven zijn wat ze zijn en als u dat teveel vindt, bestel dan of, méér snoep om de verhouding snoep versus verzendkosten 'rendabeler' te maken, of bestel niet. Wij dwingen u nergens toe en wij doen voor elke bestelling ons uiterste best, ongeacht de omvang. Daarop worden wij graag naar waarde beoordeeld.

10

Bestelde artikel is prima

De bestelde artikel is prima, maar de bezorging van DPD is waardeloos! Bestelling is binnen maar niet bij mij maar bij de buren. Totaal niet kenbaar gemaakt bij welke buren. Dit is ook niet de eerste keer bij bezorging van DPD. Heel jammer!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank dat u de recensie duidelijk gesplitst heeft in de waardering naar Snoepdiscounter en de bezorgdienst (bezorger). Super belangrijk voor ons om te weten hoe de pakketdienst presteert want zij zijn de laatste schakel in het logistieke proces waar we geen controle over hebben en dus moet die feilloos functioneren. Bezorgers die niet voldoen melden wij direct bij de vervoerder en deze worden officieel gewaarschuwd. Bij herhaling wordt de bezorger ontslagen, simpelweg omdat deze mensen de naam van zowel DPD als van de klant (Snoepdiscounter) niet te grabbel mogen gooien. U moet perfect bediend worden.

10

Snelle levering volgens mijn bestelling

Mijn eerste ervaring met Snoep discounter was uitstekend. Bestelling plaatsen ging makkelijk en via mail werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang. Ondanks dat via de mail werd aangegeven dat de levering 7 dagen zou kunnen duren, had ik alles binnen 4 dagen in huis! goed verpakt en met een houdbaarheidsdatum ver in de toekomst- voor die tijd is het waarschijnlijk al op en hebben we opnieuw besteld ;-).

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Precies zoals we het willen en zoals u het als klant wenst natuurlijk. Dank dat u de moeite heeft genomen om deze positieve feedback achter te laten. Dat helpt de toekomstige klanten eveneens.

10

Super

Snel en zeer behulpzaam

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Vriendelijk dank eveneens Martin!

8

Prima keus, snelle levering

Het pakket is in goede orde ontvangen. Het enige puntje van kritiek is het niet vermelden van de houdbaarheidsdatum van de grootverpakking (lolly's ) op de site, deze is niet heel lang. 150 stuks op te eten voor december 2023, we gaan ons best doen :P

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank voor de inhoudelijke reactie, ter aanvullende info, we weten precies welk artikel het betreft en de datum is geen uiterste houdbaarheiddatum maar een indicatieve datum die niets betekent. Dit produkt is 'eindeloos houdbaar' maar precies zoals u schets, ziet de fabrikant graag dat er snel weer besteld wordt (voor het einde van het jaar alles opmaken) en maken ze de THT datum veel korter dan noodzakelijk. Snoep kan niet bederven.

8

Lekker maar veel verzend kosten

Lekkere snoep alleen veel verzend kosten.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank voor de reactie en het mooie cijfer dat we hebben mogen ontvangen. Verzendkosten zijn een noodzakelijk kwaad in deze online business. De auto's rijden niet op water en ook de verpakkingsmiddelen zijn ver van gratis helaas. Voor bestellingen vanaf €50 nemen wij echter (desondanks) alle verzendkosten voor onze rekening. Verzendkosten die wij in rekening gebracht krijgen door de pakketdienst zijn hoger dan dat wij aan de klanten berekenen dus ook daar doen we er alles aan om het voor u zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Het tarief is letterlijk hetzelfde voor iets kleins als een envelop, tot aan pakketten van 31 kilo. Mooier kunnen we het niet maken en het is altijd goedkoper dan zelf rijden!

8

levering perfect

Alleen het snoep wat ik moest hebben was het niet leverbaar.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank voor de waardering. In ons gigantische assortiment kan het voorkomen dat een artikel tijdelijk niet leverbaar is. Fabrikanten hebben veel tekorten aan grondstoffen momenteel. We overleggen altijd met onze klanten voordat we een zending in aangepaste versie vesturen en waar mogelijk bieden we een alternatief aan.

9

gewoon goed

duidelijke website. makke;ijk te bestellen en snel en keurig geleverd.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Blij om terug te lezen dat alles van A tot Z naar wens is verlopen, zoals het hoort. Dank voor de waardering.

10

prima ervaring mee, handelen correct.

handelen correct en leveren op tijd binnen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Super cijfer en ja dat is precies wat we willen en hoe we het doen. Dankjewel.

8

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel een order geplaatst en binnen enkele dagen stond de grote doos vol lekkers op de stoep. Top!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geweldig zo'n 'kerstpakket' in mei ipv december. Nieuwe trend misschien voor alle werkgevers in Nederland; een pretpakket van Snoepdiscounter voor je personeel op een willekeurig tijdstip in het jaar. Dat zou nog eens een verrassing zijn! Tot die tijd jezelf verrassen, ook leuk.

10

Prima snelle levering

Duidelijke webshop snel geleverd

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de ultieme waardering en graag tot de volgende keer.

10

Super!

Het pakket was heel netjes verpakt!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

We proberen letterlijk elk item zou goed mogelijk te beschermen tegen transportschade. Extra werk is echt noodzakelijk en fijn te lezen dat u het bevestigt dat het niet voor niets is. In goede orde alles ontvangen is uiterst belangrijk natuurlijk. Bedankt voor uw reactie.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd