Vriendelijk, meedenkend en snel geleverd.
Bestelling is snel geleverd en ook per telefoon een geweldige service
Pakket goed ontvangen
Originele beoordeling
Ik heb nog niets ontvangen
Alles is snel en heel aangekomen, De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend!
Enorm bedankt voor de positieve reactie. Inderdaad maken we de best mogelijke prijzen voor (alleen) topkwaliteit produkten. Dat alles heel aankomt is altijd een zorg en geen vanzelfsprekendheid. Althans als je het niet goed zou verpakken en daar besteden we juist zoveel extra aandacht aan, met resultaat. Fijn om te horen dat alles naar wens is.
Ik had snoepjes besteld. Bestelling was op tijd. Bedankt
Vriendelijk dank voor de hoogste score, dat waarderen wij enorm. We doen alles zo snel mogelijk en als de pakketdienst ook meewerkt in 99,99% van de gevallen dan is iedereen blij. Graag tot een volgende keer.
Juiste ontvangst, correct afgewikkeld.
We doen ons best voor elke bestelling. Tevreden klanten komen allemaal terug dus meer motivatie hebben we niet nodig. Dank voor de positieve feedback.
De bestelling was op tijd verzonden en goed ingepakt. Daarom krijgt het de volle 5 sterren.
We zijn blij om te lezen dat ook al onze leveringen voor België nog steeds razendsnel en correct geleverd worden door de pakketdienst. Veel plezier gewenst met uw aankopen en graag tot de volgende keer.
super snelle levering
Dat was een hele snelle inderdaad, de order kwam binnen en is direct verwerkt voor verzending. Pakketdienst is ook geweldig want die maken het allemaal mede mogelijk. Bedankt voor de ultieme waardering en dat u de mooie heeft willen nemen om deze positieve reactie achter te laten voor toekomstige klanten.
Ervaring was goed snelle leverening alleen de legen verpakking van andere snoep en plakband in de zending vonden wij niet zo fijn .
Het is jammer dat u niet herkent welke extra dienst wij hebben verleend. De 'lege verpakkingen' hebben uiteraard een hele belangrijke functie waar u juist heel blij mee mag zijn. De wijze waarop dit strategische in de doos is toegepast zorgt voor heel veel extra bescherming van uw produkten. In onze webshop heeft u kunnen lezen dat silo's breukgevoelig zijn voor transport. Wij besteden extra aandacht, tijd en geld om uw produkten te beschermen tijdens transport. Zonder deze bescherming zou uw bestelling total loss zijn aangekomen en dan bent u niet blij. De silo's zijn individueel (extra) door ons verpakt in de bubbelfolie. Het is ook niet zo dat wij een oversized doos sturen vol met verpakkingsmaterialen. We hebben deze 2 producten strak verpakt in de perfect passende doos en het hoogteverschil opgevuld met hergebruik van karton. Dat was echt minimaal (heb de foto uit ons acrchief voor me), uw commentaar over lege verpakking is echt een beetje gezeur.
Snel en goede service
We doen elke dag ons best voor letterlijk elke bestelling en we gaan zo hard als we kunnen. Dank voor uw waardering.
GEWELDIG
GEWELDIGE KLANT! We draaien het gewoon om. Graag tot de volgende bestelling.
De levering was super snel TOP
Wij worden extra blij van deze positieve recensies uit België. Onze pakketten worden daar letterlijk net zo snel geleverd als in Nederland. Met dank aan onze pakketdienst.
Deze kun je bijna nergens aan komen. Meteen 2 zakken besteld.
Goede prijs voor heel uitgebreid assortiment. Bovendien snelle en correcte levering
Hartelijk dank voor de mooie bestelling en we waarderen uw positieve feedback. We doen elke dag ons uiterste best om alle klanten tevreden te stellen.
Prima. Keurig ingepakt.
Onze inpakwerkzaamheden zijn tijdrovend en essentieel om de producten zo goed mogelijk bij u te krijgen. Pakketten hebben heel wat te verduren onderweg en daar hebben we geen enkele invloed op. Het enige dat we kunnen doen is heel goed verpakken en daar schenken we veel aandacht aan. Dank voor uw bevestiging en hoge waardering die u aan ons heeft toegekend.
super snelle levering, nette website, aanrader
Fijn om regelmatig te horen dat we na al die jaren nog steeds even goed bezig zijn. We doen elke dag ons uiterste best en de webshop is up-to-date. Graag tot een volgende keer.
Alles volgens afspraak!
Snel en goed net als uw reactie. Super bedankt voor de ultieme score
Trolli haaien zouden in originele verpakking komen, kwamen mini zakjes zelf gevuld. Amateuristisch! Misleidende marketing.
Arjan, helaas heeft u het geheel bij het verkeerde eind en slaat u de plank finaal mis. Wij hebben u conform geleverd wat er is besteld. Het staat heel (heel heel) duidelijk in de productomschrijving dat u wichtgoed bestelt dat niet is voorverpakt en wordt afgewogen. De kilo verpakking is voorverpakt af fabriek en staat ook afgebeeld. Wij hebben zelfs nog de moeite genomen om alles separaat af te wegen en te verpakken. Let wel, dat hadden wij niet eens hoeven doen. Dus u heeft totaal niet gelezen en brengt Snoepdiscounter geheel ten onrechte in diskrediet. U heeft absoluut WEL geleverd gekregen wat u besteld heeft. Voor iemand die werkt bij Lucas I.T. BV vinden wij het schokkend dat u onze keurige webshop zo neerzet. En wat heeft onze prestatie überhaupt met 'misleidende markering' te maken? U kiest zelf een produkt uit een assortiment, that's it. Uw drie 'kritiek'punten in de recensie zijn alle 3 compleet ongegrond en 100% fout.
Snel en netjes geleverd.
Lekker, betaalbaar en snelle levering
Ze hadden niet geluisterd naar m’n opmerking.
Dit is een zeer kwalijke en misplaatste reactie Stijn. Wij Snoepdiscounter hebben uw bestelling conform verwerkt en verzonden, alsmede een extra mededeling voor de ontvanger (uw verzoek) bij de zending vermeld. Dit zijn wij geenszins verplicht, noch is het een dienst waarvoor wij u belast hebben. Deze extra service hebben wij kostenloos verleend. Het cijfer zou derhalve een 10 moeten zijn en geen 1. Wij vragen Kiyoh om deze reactie te verwijderen aangezien het een enorm slecht verwijt is dat nergens op gebaseerd is. Nog niet eens een hoor of wederhoor. U heeft ons op geen enkele wijze geïnformeerd. In dat geval hadden wij u duidelijk kunnen maken dat uw informatie compleet verkeerd is. Nu vindt u het nodig om publiek te gaan met een valse beschuldiging. Dit wordt absoluut niet gewaardeerd en we nemen dat zeer persoonlijk op.
Veel soorten drop, prijs (vooral bij voordeelverpakking) goed. Prima snelle levering.
Hi Janneke dank voor de mooie reactie en maximale score. Misschien moeten we speciaal voor de dropliefhebbers een Dropdiscounter gaan beginnen.
Snelle en goede bezorging, ook het antwoord via mail was snel. Bedankt voor de goede service.
Dank René voor de bestelling. Wij zijn altijd bereikbaar en in overleg is alles mogelijk. Communicatie is altijd wederzijds dus onze dank eveneens voor de prettige samenwerking. Graag tot de volgende keer.
Grote keuze, prima prijs en ook nog snel verzonden.
De keuze groeit nog steeds. Assortiment wordt nog elke week breder. We zien u graag terug voor de volgende. Dank voor het vertrouwen in Snopdiscounter
Goed geprijsd, volop keuze. Correct verpakt en snel verstuurd
Dat klinkt als vier perfecte argumenten om bij Snoepdiscounter te bestellen. Vriendelijk dank voor de mooie reactie en de ultieme score die u ons heeft gegeven.