Laden reviews...
96 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback benadrukt een ruime selectie en snelle levering. Klanten waarderen de betaalbaarheid en duidelijke presentatie van het assortiment. Er is een herhaalde trend van tevreden klanten die terug blijven komen voor snelle, betrouwbare service.
Ruime keus, scherpe prijzen, bestelling en geleverde klopt, juiste updates over aankomst bestelling en arriveerde vlot!
28 June 2026
Kiem
Klein-Zundert
20 June 2026
John
Gistel
Ik had per ongeluk een verkeerde postcode ingevoerd. Na een vraag van waar mijn bestelling bleef en we erachter kwamen wat de oorzaak was, zijn ze er gelijk achteraan gegaan en hebben ze het probleem direct opgelost. De dag erna was mijn bestelling binnen. Top service.....
12 June 2026
Fred Smit
Volendam
Niet ontvangen wat ik besteld heb en er wordt omheen gedraaid met leuke tekst maar krijg niet geleverd wat ik besteld heb.
Beveelt niet aan
11 June 2026
Olav
Schellinkhout
Veel keuze in snoep, overzichtelijke site om te bestellen, netjes en milieuvriendelijk verpakt. En snelle levering ik zou er zo weer bestellen.
25 May 2026
Miran
Sittard
23 May 2026
Tries
Eindhoven
Goed en duidelijk overzicht van het assortiment.
17 May 2026
pascalle
Weert
10 May 2026
Eric
‘s-Heerenhoek
De juiste snoep en snelle levering
8 May 2026
Mona
Tilburg
Vlotte afwerking an mijn bestelling.
3 May 2026
Jan
Wissenkerke
Grote sortering en goedkoop en erg lekker
20 April 2026
Geheel aan verwachting voldaan
16 April 2026
Hans
Eemnes
Super bedankt voor uw waardering!
Heerlijke chocolade
13 April 2026
Rasha
Teylingen
Dit is de beste kwaliteit dus u heeft goede smaak! Dank voor het ultieme cijfer 10.
Snelle verzending netjes verpakt
10 April 2026
Walter
Vianen
Dank voor uw fijne reactie op het ontvangst van uw bestelling. Het inpakken en transport bestendig maken van uw produkten is een proces op zichelf. Fijn dat u het opmerkt en benoemt. We gaan zo snel als we kunnen elke dag en de pakketdienst DPD is hier ook zeer belangrijk in. Graag tot een volgende keer.
10 April 2026
Peter
Son en Breugel
Dank voor de bestelling en hopelijk kunt u even vooruit met de hoeveelheid. Artikel is op voorraad dus we staan stand-by als uw voorraad weer aangevuld mag worden. Tot de volgende keer.
website kan beter, en leveringstijd is zeer slecht
Beveelt niet aan
6 April 2026
Andre
gaat je niets aan
Deze merkwaardige reactie kunnen wij in het geheel niet plaatsen. We hebben alles gecontroleerd, keurig verpakt, snel verzonden, geen gekke dingen, niets aan te merken en alles is conform keurig uitgevoerd en geleverd. We hebben u een e-mail gestuurd met de vraag wat het probleem is maar geen enkele reactie ontvangen van u. Dit is dus absoluut niet de bedoeling van een Kiyoh recensie. Als u er bewust voor kiest om ons geheel onterecht schade toe te willen brengen dan heeft u de verkeerde partij uitgekozen. We zullen Kiyoh en u de kans geven om dit te corrigeren. Afgelopen 17 april 2026 hebben wij Snoepdiscounter, Kiyoh officieel verzocht om onderzoek te doen naar de rechtmatigheid van deze recensie en naar de cijfermatige waardering.
Ik vond het top!
3 April 2026
Romy
Oosterhout
Heerlijke drop. Aanrader.
2 April 2026
Henk
Maasdijk
Goede drop, goede keuzes gemaakt. Veel plezier gewenst met uw aankopen en graag tot de volgende keer. Uw waardering wordt zeer op prijs gesteld door ons.
Snelle levering,goed op de hoogte gehouden.
23 March 2026
Elly
Alkmaar
Dank voor uw bevestiging dat alles conform verlopen is, zoals het hoort.
We verpakken goed, versturen snel en de produkten zijn van de beste kwaliteit. Niet iedereen houdt de updates in de gaten en dat is zeer belangrijk. De voortgang van het pakket wordt constant doorgegeven dus het hele logistieke proces is te volgen. Hartelijk dank dat u deze positieve reactie voor ons heeft achtergelaten. Dat helpt ons en toekomstige klanten om te vertrouwen op onze service en kwaliteit.
De spekken waren niet heel vers maar ik kreeg n goede korting. Jacqueline is heel vriendelijk en van de goede oplossingen.
20 March 2026
Jess
Breda
Ook als het niet helemaal glad verloopt proberen we van onze kant zo goed mogelijk de samenwerking te vinden, door direct contact te hebben met onze klanten. In overleg is alles mogelijk. Fijn te horen dat de ervaring vooral heel positief is. Jacqueline is de beste, dat klopt :-)
Bestelling geplaats, kreeg ik pakketje van iemand anders. Werd op zondag nog door eigenaar zelf omgeruild. Top!
20 March 2026
Werner
Helden
Ja dat was wat. We hadden de zeldzame vergissing begaan door adreslabels te verwisselen. Twee pakketten precies bij de verkeerde ontvanger afgeleverd. Dankzij het razendsnel leveren op zaterdag door DPD hadden beide partijen het (verkeerde) pakket reeds thuis staan. Dan is er voor ons nog maar 1 oplossing; We zijn op zondag zelf de pakketten bij de betreffende klanten gaan ophalen en omwisselen. Was een primeur voor ons. Maar nogmaals het bewijs dat we alles oplossen wat realistisch gezien mogelijk is.
Eind goed al goed. En tevreden klanten, dat is alles wat we nastreven. Elke bestelling elke dag.
Kreeg mijn bestelling vlot binnen. Erg lekker!
19 March 2026
Priscilla
Purmerend
Goede kwaliteit en lage prijzen en je kunt hierin kleine en grote verpakkingen kopen
16 March 2026
Jacob
Veendam
Ga er dropshot van maken Alles was snel geregeld
22 February 2026
Henk