Ga hier zeker vaker bestellen, ruim assortiment, snel geleverd en heerlijke snoep. Wel eens bij andere sites besteld en daar had ik het idee dat snoep was dat al over of tegen de houdbaarheidsdatum aanzat en dat proefde je ook. Hier totaal niet het geval! Bedankt
Bedankt voor het delen van uw positieve reactie. Inderdaad zeer relevant om te benadrukken dat wij altijd én vers af producent leveren, nooit oude rommel én dat wij onze produkten in ideale omstandigheden opslaan, verpakken en versturen. De kwaliteit van de producten speelt ook een belangrijke rol. Geen partij- of markthandel bij ons. Klanten komen terug voor kwaliteit. Fijn voor ons om te lezen dat die ervaring ook zo overkomt bij de klant. Daar doen we het allemaal voor.
Wel een opmerking. Nog steeds niets ontvangen. Bezorger nog niet geweest. Dit is vaak met DPD.
Wellicht kan Kiyoh duidelijk maken dat een (nog) niet geleverde zending, in eerste instantie een issue is bij de pakketdienst. Dit is extern en daar hebben we geen controle over noch maken wij daar deel van uit. Wij hebben als Snoepdiscounter geen inzage in het logistieke proces van een externe partij (pakketdienst). Indien nodig kunnen we de klant assisteren en navraag doen namens de klant wanneer hij/zij reeds tevergeefs geprobeerd heeft om het bij de pakketdienst opgehelderd te krijgen. Dan nog, niet via een negatieve recensie op Kiyoh onze naam hierin betrekken. Wij hebben niets fout gedaan en worden nu neergezet op een wijze welke niet correct is.
Originele beoordeling
Nog steeds niets ontvangen. Bezorger nog niet geweest
Het bestelde snoep werd verzorgd ingepakt en tijdig aan huis geleverd. Prima snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Een aanrader!
Dank voor de vriendelijke woorden en het aanraden van onze service. Wij doen er van onze kant alles aan om de aankoop ervaring zo prettig mogelijk te maken. Veel plezier gewenst met uw aankopen.
Snel geleverd en goede service. Er bleek iets niet op voorraad en ik kreeg, na overleg, een goed alternatief zonder hoeven bij te betalen. Smaakt lekker allemaal!
U eveneens bedankt voor de prettige samenwerking, wij worden daar ook blij van. Leuke klanten die we blij kunnen maken. Beste job die we kunnen wensen. Graag tot een volgende keer.
Alles volgens plan verlopen!
Dat is precies zoals we het wensen voor al onze klanten. Dank voor de ultieme waardering!
Goed geregeld
Heel fijn om elk positief signaal terug te krijgen. Dank dat u de moeite heeft willen nemen om ons te waarderen. De feedback lezen dat alles volgens plan verloopt omdat alles goed geregeld is, is precies wat we elke dag nastreven. Dank. nogmaals.
Na bestelling snelle reactie en levering; top!
Vriendelijk dank voor uw reactie. De pakketdienst gaat ook altijd zo hard als ze kunnen dus elke dag moet alles samenkomen voor een tevreden klant. We doen er alles aan en toch is het altijd weer soort 'afwachten' totdat we een recensie krijgen met wederom een 10. Dat blijft speciaal. Super bedankt.
Makkelijk en ruime keuze
We proberen 'alles' aan te bieden dat er toe doet. Liever geen supermarkt assortiment maar kwaliteit en unieke produkten. Graag tot een volgende bestelling en bedankt voor uw waardering.
Snel geleverd en goed verpakt
Verpakken is onze core business. Iedereen kan een zak of silo snoep in een doos doen. Maar nu nog op een manier waarop het ook goed aankomt en niet in 100 losse onderdelen. Veel mensen realiseren zicht niet hoeveel er komt kijken bij het verzenden en hoeveel aandacht er nodig is voor onze produkten om het transport met pakketpost te doorstaan. Wij geven meer tijd en aandacht aan het verpakken dan wie dan ook. Met resultaat. Dank voor het opmerken van dit belangrijke aspect en fijn te horen dat DPD nog steeds razendsnel levert.
Nu net zoals de vorige keren hele snelle bezorging, keurig verpakt en vooral lekker snoepgoed.
Wij kunnen zien dat u maximaal gebruik maakt van ons enorme assortiment en daar zit heel veel lekkers bij. De levering is bijna regionaal maar dat maakt voor onze pakketdienst niets uit. Bedankt voor de positieve feedback, we waarderen dat enorm.
Gewoon goed en snel
Yep, zo willen we het voor voor onze klanten. Kwaliteit is altijd goed en onze pakketdienst is heel snel. Graag tot de volgende keer.
makkelijk om te bestellen via de site. Alles netjes en snel geleverd.
Er was een artikel niet voorradig. Er is direct een alternatief aangeboden.
Mijn bestelling vandaag binnen gekregen. Wat later dan normaal. Maar logisch met de zeer slechte weersomstandigheden. Zeer tevreden. Tot volgende keer.
Lekkere verse drop, goed verpakt
Bestelling keurig geleved en goed verpakt.....nog een leuke attentie erbij gekregen....tot mijn verbazing woon ik maar 10 km ervandaan. Betrouwbare internet leverancier...top.
Dank voor uw bestelling en we zagen inderdaad dat u bijna 'lokaal' gekocht heeft, zo dichtbij is het. Jammer genoeg tijdens deze drukke periode, hebben we geen mogelijkheid gezien om het persoonlijk bij u af te leveren (wat wel leuk geweest zou zijn), maar gelukkig heeft de pakketdienst het keurig overgedragen aan u. Bedankt voor de mooie woorden en uw waardering.
DPD zou het pakket bezorgd hebben maar ik heb niks ontvangen. Op de camerabeelden van mijn deurbel is te zien dat de bezorger onverrichter zake weer weggaat. Ik heb op aanraden van DPD contact opgenomen met snoepdiscounter. Jullie zouden dit opnemen met DPD maar ondertussen zit ik al twee weken te wachten op een te laat verjaardagscadeau. Ik vind niet dat ik de dupe moet zijn van een geschil tussen snoepdiscounter en DPD.
Deze meneer is niet helemaal eerlijk. Zonder dat wij op de hoogte waren dat er iets aan de hand is (zou zijn), was deze publieke negatieve recensie reeds geplaatst. Zonder enige kans om iets uit te zoeken of ons te kunnen verweren. Daarna wilde meneer wel ineens onze hulp bij zijn probleem.. Dat is de verkeerde volgorde. Het blijkt dat de pakketdienst wel degelijk aan de deur is geweest maar meneer was niet thuis. Niet heel handig als de dringend op de zending zit te wachten én de pakketdienst je perfect op de hoogte houdt via track-and-trace. Vervolgens deze meneer telefonisch gesproken en uiteindelijk drie verschillende versies van het verhaal gehoord en steeds veranderde er iets omdat hij zichzelf tegensprak. Conclusie 'wij moeten het nog maar een keer opsturen'. Nou echt niet want wij hebben niets verkeerd gedaan en de pakketdienst heeft afgeleverd. Meneer verdraait het verhaal door te stellen dat wij een geschil hebben met de pakketdienst. Daar is geen enkele sprake van.
-Kleine zakjes met weinig inhoud voor de prijs, -1x buitenverpakking gescheurd en 2x binnenin snoepwikkel dus open. (Nappo) -5-reepjes trekdrop voor €3,99 (te duur) -Bestelling was niet heel vlug op het verzendadres. -Het is allemaal wel heel lekker. En de Nappo was wel goed in prijs/verhouding.
Wellicht relevant als we uw bevindingen herhalen (bevestigen) met andere woorden om het geheel in een minder soms daglicht te stellen. 'Kleine zakjes met weinig inhoud voor de prijs'. Als u 100 gram bestelt dan is 100 gram altijd 100 gram. Overal ter wereld en ongeacht het product. De hoeveelheid snoep van 100 gram zit inderdaad in een klein zakje, dat gaat niet in een puntzak van 1 kilo. Kleine hoeveelheid, kleine verpakking. Nappo zit in een plastic silo met 175 stuks(!). Deze noga zit in een flinterdunne folie verpakt af fabriek en dan is de 'klacht. dat twee stuks niet in de verpakking in de silo zitten? Wij zijn niet de producent. Trekdrop te duur? De omschrijving geeft heel (heel) duidelijk aan wat u bestelt en wat het kost, daar moet je niet achteraf op terugkomen alsof wij u daarmee verrast hebben. Heel merkwaardig. Bestelling in de avond ontvangen en de zending direct de volgende dag reeds verzonden. Wij hebben in dit hele verhaal niets anders gedaan of kunnen doen dan dat we met elke bestelling doen. Goed verpakken, perfecte kwaliteit tegen de juiste prijs, de juiste aantallen, de juiste hoeveelheden, snel verzenden.
Lekker zoals het hoort te zijn.
Ik wou graag lekker snoep om uit te delen.. voor maar liefst 6 kilo snoep 60 euro betaald bij de snoepdiscounter. Nergens heb ik zulke goeie prijzen gezien en veel keuze ook indien je een kleurenthema hebt... in mijn geval blauw. Woensdag besteld en het was vrijdag al binnen. Ik zoek niet meer verder mijn snoep bestel ik lekker bij hun.
Kreeg alleen niet echt een antwoord op mijn vraag, maar dat is in deze tijd ook niet heel gek! Verder keurig geleverd
fijne winkel snelle verzending en netjes verpakt
Super bedankt voor de schitterende bestelling. Deze exclusieve produkten zijn speciaal voor onze fijnproevers. We hebben alle smaken en kleuren die we kunnen verkrijgen via JellyBelly. Graag tot de volgende keer.
Snel en goed
Vriendelijke dank voor de maximale waardering. Veel plezier gewenst met uw aankopen.
Goede shop, makkelijk te bestellen. Snel bezorgd.
Dank voor de bestelling. In de avond ontvangen en we konden de volgende dag direct verzenden. Alle kilo's direct uit voorraad. Onze pakketdienst DPDis razendsnel dus dat heeft geweldig gefunctioneerd. Dank voor de positieve reactie en graag tot een volgende keer.
Bij bestelling is betaald voor pakketverzending, echter verstuurd als brievenbuspakket wat de helft goedkoper is, dus €3,00 extra winst voor de afzender. Niet netjes!
Laten we voorop stellen dat verzendkosten een gigantische kostenpost zijn, geen verdienmodel. Wij betalen tienduizenden Euro's aan porto en dat is geld dat we kwijt zijn aan levering naar de klanten. U verwart verzendkosten met portokosten. Onze kosten bestaan uit meer dan alleen de pakketdienst. Het verwerken (tijd) van de bestelling kost geld. De verpakking van de zoetwaren, labels, pakbon en speciale verzend enveloppen of dozen, hoort er allemaal bij zodat u gewoon thuis kunt blijven zitten en de bestelling thuis geleverd krijgt. Snoepdiscounter verzendt gigantische hoeveelheden. Het is uiterst ongebruikelijk dat klanten bij ons voor 300 gram bestellen in de wetenschap dat de verzendkosten toegepast worden zoals ook in beeld staat tijdens het gehele bestelproces. Dat is dus heel netjes en correct geregeld in onze webshop, geen verrassing achteraf. Aangezien wij door onze hoeveelheden een contract hebben met de pakketdienst voor pakketten (en niet voor brievenbus zendingen), betalen wij niet minder. Dus bespaar ons de lezing van 'extra winst voor de afzender' en ben gewoon dankbaar voor het feit dat u bij ons het meest gezochte artikel heeft kunnen bestellen dat verder nergens in Nederland verkrijgbaar is. Dankzij het feit dat wij de moeite hebben genomen om het in een bubbel envelop te versturen, hoefde u niet thuis te zijn om de bestelling geleverd te krijgen. Daar hebben we allemaal over nagedacht. Tenslotte zitten de busjes van de pakketdienst overvol rond deze tijd van het jaar dus ook daar helpen we door zendingen zo compact mogelijk te versturen en zo economisch en duurzaam mogelijk ons steentje bij te dragen. Onze prioriteit is om het hele proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. We hebben exclusieve producten geleverd en we hebben snel geleverd. Wij zijn van mening dat u Snoepdiscounter tekort doet.