Goed geregeld

Netjes contact. Snelle levering goed verpakt. Gecompenseerd op een mindere levering. Netjes en correcte afhandeling. Voor mij een positieve ervaring. Ik beveel het aan.

Snel en nette levering

Makkelijk te bestellen. Goede prijs en de levering was super snel. Heel fijn.

Snel en compleet geleverd. Zat stevig verpakt, zodat het niet kon beschadigen. Goede communicatie.

Heerlijke snoep

We zijn super blij met de snoep die we hebben ontvangen was goed verpakt en is heerlijk

Alles op tijd geleverd zoals afgesproken. Prima. En dat tegen een goede prijs.

Zeer snelle levering en persoonlijke service

Alles ging erg soepel en de directe communicatie ging ook heel goed. We hebben op tijd kunnen trakteren, dus dat is helemaal goed gegaan.

Super lekker, snel geleverd

Smaak is geweldig, koffie is koffiesmaak.drop is dropsmaak en zo zijn er vele smaken. Probeer het eens!

Geweldig goede service

Ik plaats mijn orders al jaren bij snoep discounters. Ze zijn goedkoop, hebben een goede kwaliteit, zijn professioneel, vlot en geven een enorm goede service. I will do business with them any time!

Betrouwbare website.

Makkelijke website om bestelling te plaatsen, per omgaande de bevestigingsmail, snelle levering en inhoud stevig verpakt. Top dus!

Eindelijk onze snoep gevonden van vroeger vooral mijn man met zijn tumtum en perzik heb nu al 2x bij jullie besteld altijd netjes ingepakt en snel geleverd we zullen zeker vaker bestellen

Dag na het bestellen al binnen.

Snelle levering, zeer goed verpakt

Om te beginnen was het snel geleverd, dat is natuurlijk altijd fijn. De verpakkingen in de omdoos waren erg prettig verpakt. Bijvoorbeeld: Haribo snoep Haribo Bananas 5x 100 gr werd in een stevige plastic puntzak gedaan met daar omheen nog zo'n plastic puntzak. Erg prettig. Verbeterpuntje: Wat als ik 5 losse zakken van 100 gr had gewild? (Ik snap dat je evt. tekst kan toevoegen, maar je wilt dat het automatisch goed gaat zonder dat de klant een eigen tekst toe moet voegen. De één kan dit goed verwoorden en bij de ander moet je eerst puzzelen wat diegene bedoelt) Wellicht kan er een optie bij komen, dat je 1x 500 gr kunt bestellen. Nu zijn de opties 100 gr of 1 kilo of 3 kilo. Het verschil tussen 100 gr en 1 kilo is best groot. Zeker als je als particulier een bestelling plaatst.

Snelle levering en de smaak is uitstekend

Drie zakjes besteld, maar twee geleverd

In de envelop zaten maar twee zakjes terwijl ik er drie besteld heb. Het was een kleine envelop waar ook maar net twee zakjes in paste maar ik heb er drie besteld. De envelop heb ik bewaard als bewijs dat er maar net twee zakjes in kunnen. Graag dus het derde zakje kosteloos nasturen.

Altijd weer een feest!

Makkelijk te bestellen en snelle, goed verzorgde levering.

Snoep besteld tijdens de vakantie van de leverancier. Er werd duidelijk aangegeven vanaf welke datum er weer verzonden zou worden. En een dag na die datum had ik het snoep al in huis.

Snel lekker en goed ingepakt

Veel goed en lekker

Prima verzorgd en goed ingepakt.

Goed geregeld alles

Lekker assortiment

Helaas waren de plastic zakjes stuk gegaan bij het transport. Maar gelukkig was alles nog extra in een papieren zak verpakt. Verder zeer tevreden met de inhoud!

candylicious

x

Super service

Top drop en snelle service.

Al vaker een bestelling gedaan bij snoepdiscounter. De drop is werkelijk top. Genoeg variatie in het aanbod. Prima prijzen. Snelle levering. En al eerder was er een product toch niet leverbaar en dan nemen ze snel contact met je op om een vergelijkbaar product voor te leggen. Ze verpakken de spullen goed, maar je hebt wel veel plasticafval (daarom een 9 en geen 10). Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Álles in orde!

Alles is goed verpakt en snel verzonden :)

Kromhout 167

3311RG Dordrecht