Heeft een totaal van 410 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,1
Review overzicht
Positief sentiment87%
Klanten melden regelmatig een goede service, snelle levering en duidelijke prijzen. De algehele ervaring werd als positief en betrouwbaar ervaren. Verschillende reviews benadrukken de prijs-kwaliteitverhouding en het gebruiksgemak. De feedback toont een consistente tevredenheid over verschillende aspecten.
Sterke punten
15 August 2025
Erik
Nieuwleusen
Goedemiddag Erik,
Wat een prachtig cijfer geeft u ons! Fijn om te horen dat wij u goed hebben kunnen helpen – daar doen we het voor.
Ons doel is om iedere boer z'n ervaring te kunnen geven bij Farmers4All! Mocht u iets nodig hebben of vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar.
Nog niks ontvangen
Nog niks gehoord en ontvangen
4 August 2025
Bert
Odoornerveen
Goedemiddag Bert,
Wat fijn dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven! Wij hebben vernomen dat, na ons contact, alle spullen spoedig zijn aangekomen.
Ons doel is om iedere boer een fijne ervaring te geven bij Farmers4All! Mocht u iets nodig hebben of vragen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar.
Met vriendelijke groet, Team Farmers4All
na inlog werd mijn keuze beperkt
voordat ik was ingelogd om te bestellen, had ik een keuze uit 5 verschillende leveranciers met de daarbij behorende prijzen.
toen ik ingelogd was was dat er nog maar 1...
raar
31 July 2025
A. en R.E.C.
Abcoude
Goedemiddag Dhr./Mevr. Meijers,
Bedankt voor uw eerlijke reactie en fijn dat we elkaar even telefonisch hebben gesproken.
De diesel die wij leveren door heel Nederland is per regio verdeeld en vooral onder lokaal sterke leverancier die een scherpe prijs kunnen bieden.
Soms leveren zij wel in Friesland maar niet in Utrecht omdat het transport dan de prijs hoger maakt dat een andere leverancier.
In uw regio is PK-Energy sinds mei ‘25 actief met een heel scherpe dieselprijs.
Na het inloggen ziet u alleen de producten die in uw regio leverbaar zijn en voor diesel kunt u uit 2 leverancier kiezen.
Twijfelt u de volgende keer? Neem vooral contact met ons op, dan kijken we graag met u mee!
Snel geschakeld. Prima
8 July 2025
Willie
Loosbroek
Goedemiddag Willie,
Bedankt voor uw mooie review en uw aanbeveling! Fijn om te horen dat wij u goed hebben kunnen helpen – daar doen we het voor.
Prima geregeld
Prima geregeld
12 June 2025
Gerard
Zeeland
Goedemiddag Gerard,
Bedankt voor uw positieve review en je aanbeveling! Fijn om te horen dat alles goed geregeld was – daar doen we het voor.
Goef
12 June 2025
Rolf
Lemelerveld
Goedemorgen Rolf,
Bedankt voor je review en mooi om te zien dat je ons aanbeveelt! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met Farmers4All te delen.
We hopen dat je volgende bestelling(en) ook weer goed zullen verlopen en dat we je kunnen blijven ondersteunen bij je inkoop. Heb je tussendoor vragen of wensen, dan staan we uiteraard voor je klaar!
Team Farmers4All
Ze zijn snel met reageren en zaken direct afhandelen!!
En scherpe prijzen voor bedr afval containers.
16 May 2025
Richard
Gilze
Goedemiddag Richard,
Wat een prachtig cijfer geeft u ons.
Ons doel is om iedere boer z'n ervaring te kunnen geven bij Farmers4All
Fijn om te horen dat onze diensten u bevallen, we hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn!
Team Farmers4All
Op tijd en goed geregeld
3 May 2025
Erik
Nieuwleusen
Goedemiddag Erik
Bedankt voor het prachtige cijfer dat u ons geeft.
Team Farmers4All
Ze staan als je belt al bijna in de startblokken
Mijn ervaring afgelopen vrijdag mijn echtgenoot belt als het zaagsel bijna op is ( niet handig ) en Richard regelt het met spoed. Is ook niet de eerste keer trouwens.
Aanbevelen JA zeker.
20 April 2025
A.
Noordbroek
Goedemiddag meneer/mevrouw,
Bedankt voor het geweldige cijfer dat u ons geeft en de al even zo mooie review.
We proberen elke dag weer het beste uit de dag te halen en een goede service te bieden aan al onze klanten. We vinden het fijn om te horen dat u dit ook zo ervaren heeft.
We hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.
oke
container is nog niet geleverd,ik wacht nog af
11 April 2025
Gerard
Zeeland
Goedemiddag meneer/mevrouw,
Bedankt voor uw mooie review en het mooie cijfer dat u ons geeft.
Wegens grote belangstelling hadden we niet genoeg containers in de opslag. We verwachten dat de nieuwe containers eind April geleverd worden waarna ze uitgeleverd gaan worden aan onze klanten.
We bedanken u alvast voor uw geduld.
Goed boer bewust
Dat jullie met veel boer gericht prijs nauwkeurig zijn
18 March 2025
Hugo
Zeijerveld
Goedemiddag meneer/mevrouw,
Bedankt voor uw review en het mooie cijfer dat u ons geeft.
Als team vinden we het fijn om te horen dat u tevreden bent met de aangeboden goederen en de prijs verhoudingen.
Team Farmers4All
Wordt goed geluistert en gekeken wat mogelijk is en voor een goede oplosig gezorgd
11 March 2025
Gorus Oosterom
Baarn
Goedemiddag meneer/ mevrouw,
Bedankt voor de mooie review en het prachtige cijfer dat u ons geeft.
We vinden het als team fijn om te horen dat u onze service op prijs stelt. We hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.
Team Farmers4All
Snelle service en betrouwbaar.
Veel produkten tegen scherpe prijzen.
7 March 2025
Bert
Odoornerveen
Goedemiddag meneer/ mevrouw,
Bedankt voor uw review en het prachtige cijfer dat u ons geeft.
Als team vinden we het leuk om te horen dat u tevreden bent met de service die we leveren. We doen elke dag weer ons best om de best mogelijke prijzen te genereren voor u als klant.
Vlot geregeld
Eerder kreeg ik een mailtje als prijzen N verhoogd werden. Heb ik nu niet gehad,zou een mooie service zijn
20 February 2025
Henk
Bathmen
supermooie site
heel mooi site alles te koop aardige vrouw aan telefoon duidelijk uitleg helpt u fijn . ga zo door..
8 February 2025
ruijter
cromvoirt
Goedemiddag meneer/ mevrouw,
Bedankt voor het super mooie cijfer dat u ons geeft en de al even zo mooie review.
We hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.
Team Farmers4All
Zeer tevreden over de Farmers4all-mineralen. Koeien gezond, boer blij.
Volgens GD onderzoek wordt er netjes op de norm gevoerd voor Biotine, Zink en Mangaan. Minder klauwproblemen volgens de bekapper.
27 January 2025
Rinie
Sleeuwijk
Goedemiddag meneer/ mevrouw,
Bedankt voor uw inhoudelijk mooie review en het cijfer dat u ons geeft.
We vinden het als team mooi om te horen dat uw koeien het goed doen op de mineralen die u bij Farmers4All afneemt. Een gezonde koe is een productieve koe :-) Wist u dat we van dezelfde leverancier ook specifieke droogstandsmineralen en uier vitaal mineralen in ons assortiment hebben?
Team Farmers4All
Vriendelijk te woord gestaan over de bestelling
Na de bestelling telefonisch contact gehad over de voortgang.
26 January 2025
A.A.
Beerta
16 January 2025
G.A jonas
Hornhuizen
geweldig
handig om er lid van te zijn... in één overzicht prijzen vergelijken en bestellen zonder eindeloos te bellen/mailen
8 January 2025
M.W.J.
woerden
goede kwaliteit voor goedkopere prijs
toppers
30 December 2024
Richard
st nyk
kundig, snel en klantgericht
wordt altijd snel geholpen, telefoon wordt ook nog wel eens opgenomen als ik per ongeluk wat te laat bel....
29 December 2024
david
Baarn
is goed
is goed
24 December 2024
Johan
een-west
Bereikbaarheid via telefoon kan beter.
Heb 3 keer gebeld voor dat ik iemand aan de lijn kreeg
7 December 2024
W.
Hasselt
Snel, een prima service!!
Goede en snelle service die voordelig uitpakt. Weten waar ze over praten.
19 November 2024
Jack
St. Maartensbrug
Review overzicht
Positief sentiment87%
Heeft een totaal van 410 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,1
Over Farmers4all B.V.
Farmers4all is het bemiddelingscollectief voor u als agrarisch ondernemer, om u het voordeel in tijd en geld te bieden dat u verdient.
Het is een webshop waar u bijna alles vindt van wat u nodig heeft voor uw bedrijfsvoering, waar en wanneer u wilt, u bepaalt het zelf. Alleen als u lid bent ziet u de productprijzen.
Ons aanbod varieert van oormerken tot diesel, en van ledverlichting tot energie. Met meer dan 3000 leden staan we samen sterk.
Farmers4all is in 2004 opgericht door Richard Kimmann, voormalig melkveehouder. Hij heeft van zijn levensmissie zijn werk gemaakt: zo veel mogelijk voordeel halen voor agrarisch ondernemers.
Samen met zijn deskundige team spreekt hij met leveranciers scherpe tarieven af, zodat u geen tijd kwijt bent met prijsvergelijk en een eerlijke prijs betaalt. Bovendien wordt de kwaliteit van de producten nauwlettend in de gaten gehouden.
Kortom: Farmers4all zet uw voordeel op nummer 1.
Top 5 voordeel voor agrarisch ondernemers - Kostprijsverlaging - Tijdsbesparing - Kwaliteitsbewaking - Deskundig team staat voor u klaar - Wekelijkse online nieuwsbrief met voordeel
Geniet van al dit voordeel voor slechts € 99,00 excl. btw per jaar. Omgerekend nog geen € 0.30 per dag. Dit lidmaatschapsgeld heeft u bij aanschaf van onze producten snel terug verdiend!
Liever eerst een proefabonnement? Uiteraard is dat ook mogelijk. Bovendien kunt u gebruikmaken van een gratis voordeelberekening voor uw agrarische onderneming.
Wilt u meer weten? Bel gerust met ons team 0523- 681357!