Uitstekende service!

Uitstekend geholpen, ook nadat ik een klacht had (over het bestek, niet over de service van Bestekshop.nl). Ikw as erg blij met de persoonlijke benadering en de kwaliteit van het advies, iets wat je zelden tegenkomt bij webshops. Ik zou eenieder aanbevelen hier bestek te kopen.

Goed en persoonlijk

Ik had een vraag en die werd goed en zorgvuldig beantwoord met een goed voorstel welk bestek het beste zou passen!

Goed geholpen door Bart bij mijn bestelling Vriendelijk en goed te woord gestaan een dikke 10

Snelle en keurige levering.

Goede ervaring

Alles ok. Tevreden.

Zeer klantvriendelijk

Ik wilde nieuw 'dagelijks bestek', vier sets van waar ik al twee sets van had. Ik vond het moeilijk om hetzelfde bestek te vinden. Het was van Villeroy & Boch, maar ik wist geen naam of type oid. Maar bij bestekshop konden ze op basis van een foto dieik hen stuurde vertellen welk type het was en ze konden het ook leveren voor een aantrekkelijke prijs. Het werd de volgende dag geleverd en ik ben content nu 6 dezelfde sets te hebben.

Snelle levering en super product

We zijn heel tevreden van het Villeroy & Boch bestek en de goede service van bestekshop.nl

Het was een prettig bezoek en ben nu heel blij met mijn keuze

Mooie produkten supersnelle verzending. Zeer tevreden.

Snelle correcte levering van mooi product

Snelle correcte levering van prachtig product

Duidelijk en snelle levering

Snel bezorgd en ook de goedkoopste.

Uitgebreide showroom, fijn advies

In de showroom staan heel veel couverts, veel keus en goed advies De cassette van onze keus was op voorraad, we waren zeer verrast en zijn heel tevreden

Perfect en snel

na informatie te hebben gevraagd over het type bestek dit besteld. De dag erna de bestelling perfect en goed verpakt ontvangen. Min complimenten voor Bestekshop. Marcel V

Zeer prettig zaken gedaan.

Onze bestelling werd snel geleverd. Toen we de verpakking openden bleek dat er wat delen ontbraken. Na een telefoontje werd het zeer goed opgelost en binnen 2 dagen werd het al nageleverd. Aanrader, goede service.

klantvriendelijk

klantvriendelijk, soepel, inlevingsvermogen

Gewoon mooi

Een prachtig, stijlvol en kwalitatief top bestek

Eact wat ik verwachtte en hoopte!

Houden zo!

Mooie showroom en dito service

Positieve ervaring

zeer tevreden

geweldige service

2 stuks bestek hadden een krasje, bestekshop verving het snel en zonder gedoe

Snelle bezorging. En er wordt nagedacht, twee bestellingen los van elkaar gedaan toch in één verpakking!

Vlugge levering en product in orde

Mooi bestek zoals omschreven

uitstekend

zowel de communicatie, bijkomende toelichtingen, de levering en het product werden uitstekend uitvangen

Havenweg 21 C

3812PR Amersfoort

0652044640

Over Bestekshop.nl

Bestekshop.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bestek en tafelaccessoires. Het assortiment omvat een breed scala aan besteksets, los bestek, steakmessen en kinderbestek van hoogwaardige merken. Bestekshop.nl richt zich op het bieden van stijlvolle en duurzame producten voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden, met een focus op kwaliteit, design en klanttevredenheid. In Amersfoort hebben wij een showroom welke op afspraak te bezoeken is. U kunt daar alle bestekken van onze webshop bekijken en uw aankoop direct meenemen. Bel ons gerust om een afspraak te plannen!