Snelle levering en uitstekende prijs/kwaliteit
Snelle levering en uitstekende prijs/kwaliteit
25 January 2023
Tom
Gent
Mooi assortiment met goede prijzen en erg snel geleverd.
23 January 2023
Jannes
Roermond
Snel verf binnen voor een goede prijs
21 January 2023
Marjon van der Ven
Hiambacht
Ik had per ongeluk de verkeerde lak en orimer combi besteld. Dit hebben ze opgemerkt en veranderd. Super ervaring!!
15 January 2023
Snel geregeld
13 January 2023
R
Dieren
goeie prijs en snelle levering
10 January 2023
Samir
Puth
super tevreden met de Sikkens verf (zowel de muur (Alphacryl) als de plafond verf), alsook de snelle levering, alles netjes verpakt, en zeer goede prijs.
8 January 2023
Patrick
Wassenaar
Prima winkel.Goede prijs,overzichtelijk, snelle levering.
8 January 2023
Ton
Brakel
10 liter carbolineum achtige verf besteld en binnen een dag in huis. De verf geeft een prachtig glanzend resultaat na 3 lagen en trekt heel diep het hout in. Het afgeven wat in de beschrijving staat heb ik nog niet ervaren. Het kan niet anders dan verf die zo diep het hout in trekt goed verduurzaamd!
7 January 2023
S
Dalen
Alles volgens afspraak
7 January 2023
Henk
Oosterhesselen
Goed geholpen en snel geleverd
Marja
Tholen
Helaas was er een probleem met mijn bestelling (verkeerde kleur gemengd), maar na een snel telefoontje was alles opgelost. Goede klantenservice
Carol
Groningen
Zie boven
Miranda
Doetinchem
Zeer snelle levering, mijn eerste ervaring met Verf - plaza is ronduit positief.
Dirk Peeters
Lille[2275]
Duidelijke website, duidelujke beschrijving van producten, Snel verwerking van bestellingen, klantvriendelijkheid, goede communicatie, zeer goede kwaliteit van producten. Meer had ik niet verwacht.
Aissata Toure
Hemiksem(Belgie)
Zie bovenstaande
Jeroen
Rijsbergen
Marcel
Leeuwarden
nette prijs en vlotte levering
Gerth Jan de Gruijter
Alblasserdam
Ik had een Gamma kleur in Sigma verf besteld, en ik weet niet of het daar aan lag, maar de kleur lijkt zeker op het voorbeeld van Gamma zelf, maar het is ‘m niet. Het lijkt meer op een andere kleur uit de grote selectie testers die ik heb verzameld. Toch jammer, zeker voor die prijs.
Beveelt niet aan
Anoniem
Den Haag
Beste,
Bedankt voor het schrijven van een review.
U geeft aan dat de kleur goed op het voorbeeld van de Gamma lijkt, maar toch anders is. Dit kan wel eens te maken hebben met de glansgraad. Zo kan een kleur in het mat, anders ogen dan bijvoorbeeld zijdeglans. Toch is het allebei dezelfde kleur.
We gaan contact met u opnemen om te kijken of dit het geval of dat er toch iets verkeerd is gegaan. Wij bieden namelijk kleurgarantie aan en dit willen we ook nakomen.
Met vriendelijke groet,
Team Verf-plaza.nl
Ik ben zeer tevreden over de service die jullie verlenen. Erg snel
Carol
Groningen
Snelle levering. Alles in orde.
Bahia
Utrecht
Snelle levering en goede prijs
Rob
Den bosch
Snel verzonden, scheelde me €60,- op verf kopen in Sikkens winkel. Daardoor een dagje moeten wachten, maar dat was geen probleem!
1 January 2023
Maike
Vlissingen
Goede prijzen, net even goedkoper dan de andere en zeer snel geleverd, top!
1 January 2023
Raymond
Middenmeer
Online verf kopen met de service van een fysieke verfspeciaalzaak.
Verf-plaza.nl is een online verfwinkel gespecialiseerd in verf en verfbenodigdheden. Wij hebben een ruim assortiment professionele en semi-professionele verf met bekende merken zoals Sikkens, Flexa en CetaBever. Ons personeel bestaat uit deskundige met jarenlange ervaring. Ook zijn wij een Erkend Sikkens dealer, hierdoor bent u als klant zeker van dat u officiële Sikkens verf koopt en professioneel advies krijgt. Wij verzenden alle bestelling vanaf €50,- gratis door heel Nederland en België.
Belcrumweg 40
4815HB Breda