Goedemorgen Cindy, Dank je wel voor jouw beoordeling. Het spijt ons dat jouw bestelling nog niet is afgeleverd. Onze excuses voor het eventuele ongemak dat dit heeft veroorzaakt. In deze beoordeling lees ik dat je ons eerder een e-mail hebt gestuurd maar ik zie ook dat één van mijn collega's hierop heeft gereageerd. Je gaf na zijn reactie aan dat je de voorkeur gaf aan verzending van de bestelling zonder de gaasjes, die helaas momenteel niet op voorraad zijn. Mijn collega heeft bevestigd dat dit direct in orde zal worden gemaakt. Ik wil je graag geruststellen dat ons magazijn momenteel bezig is met de verwerking van de bestelling. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je de bestelling spoedig zult ontvangen. Nogmaals onze excuses voor enig ongemak. ^Sylvia Klantenservice - EHBO-koffer.nl
Beste Yvonne, Allereerst bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Wij willen tenslotte altijd beter worden en dat kunnen wij alleen door ervaringen te horen zoals die van jou. Je hebt inmiddels een mail van ons ontvangen. We willen het uiteraard graag met je oplossen en ervoor zorgen dat je alsnog tevreden bent met ons. Zou je zo vriendelijk willen zijn om ons van je reactie te voorzien. Alvast bedankt! Na aanleiding van ons contact: Hi Yvonne, Jammer dan we geen geschikt alternatief voor je hebben. We horen graag hoe je onze service hebt ervaren zodat wij hier van kunnen leren en onze service nog beter te maken. Alvast bedankt! Reactie na herbeoordeling: Hi Yvonne, Nou dit is allemaal niet zo verlopen als je van ons gewend mag zijn. Ik heb je een aanvullende mail gestuurd en direct actie ondernomen. Hopelijk heb je het contact met de klantenservice wel als positief ervaren en wij zullen dit zeker mee nemen om onze service te verbeteren.
Originele beoordeling
23-01: Beste Eddy, Inmiddels heb ik meermaals geprobeerd contact met je te leggen maar krijg helaas geen gehoor meer. Zoals we hebben besproken heb ik de case voor je afgesloten en zijn erg benieuwd of de afhandeling goed is verlopen. Zou je nog op ons kunnen reageren? Alvast bedankt! Beste Eddy, Inmiddels hebben we goed contact met elkaar gehad en hebben we de zaak kunnen afhandelen. Ik hoor graag hoe je de afhandeling en contact met mij hebt ervaren. Vriendelijke groet, Kim - EHBO-koffer.nl
Originele beoordeling
Hi Carlo, Naar welk emailadres heb je deze mails gestuurd? En is je probleem ondertussen wel opgelost? We zijn ook telefonisch bereikbaar via 0333030860 of per mail via klantenservice@ehbo-koffer.nl Ik hoor graag van je zodat we je zo spoedig mogelijk kunnen helpen.
Hi Joyce, Door diverse omstandigheden duurt een levering inderdaad een heel stuk langer dan je gewend mag zijn. Onze excuses hiervoor. Kan je je bestelnummer mailen naar klantenservice@ehbo-koffer.nl dan zal ik zorg dragen dat je bestelling zo spoedig mogelijk verzonden wordt. Ik hoor het graag van je.
Wij leveren sinds 2010 EHBO & BHV artikelen aan bedrijven, scholen en particulieren in Nederland, België & Duitsland. Door onze klantgerichte service, expertise en scherpe prijzen onderscheiden wij ons van de markt. Al onze koffers en verbandmiddelen zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de laatste richtlijnen.