Filters

10

Ons vaste besteladres.

A1 Trainingen is een opleider op het gebied van BHV, EHBO, Medical First Aid & Medical Care. Wij verbruiken dus best veel verbandmiddelen tijdens onze cursussen. De kant en klare sets bieden niet dat wat wij zoeken, dus stellen we zelf de oefensets samen. Met de snelle levering van EHBO-Koffer.nl hebben wij alle bestelde middelen binnen no-time in huis. Goede kwaliteit tegen een zeer schappelijke prijs. Wij hebben al heel veel leveranciers gehad, maar tot op heden steekt EHBO-Koffer.nl er met kop en schouders bovenuit wat betreft onze tevredenheid. Tuurlijk mist er wel eens iets, maar 1 mailtje of belletje en direct wordt het opgelost. Waar mensen werken worden wel eens fouten gemaakt. Ook voor complete koffers, tassen, en dozen verwijzen wij onze cursisten door naar deze website.

 • Aanbevelen? Ja
8

Alles netjes thuis bezorgd

Ik had mijn ehbo doos aangevuld. En alles is netjes en snel bezorgd.

 • Aanbevelen? Ja
1

Heel erg tegenvallend.

Na mijn bestelling en betaling kreeg ik al gelijk een berichtje dat het druk was en door strikte lockdowns in China mijn bestelling langer onderweg kon zijn. Toen ik het woord China zag staan dacht ik gelijk; toch niet van Ali? Want dan had ik beter zelf daar iets kunnen bestellen en veel goedkoper. De lange wachttijd bleek achteraf mee te vallen maar de EHBO doos viel me erg tegen. Een hele grote plaat erop met EHBO-koffer.nl, dat vind ik eruit zien als reclame. En de inhoud viel me erg tegen, het goedkoopste van het goedkoopste tot aan de verbandschaar toe. Een behoorlijke doos met een halve vulling, zo ziet het eruit. Het was een van mijn kerstkado's, maar dit durf ik echt niet kado te geven. Heel jammer en toch nog € 20,75 betaald en dan nog de verzendkosten erbij. Ik kreeg zelfs een mail met de vraag of ik mijn negatieve beoordeling wilde aanpassen. Hier komt het; 20 december heb ik mijn tegenvallende EHBO doos teruggestuurd. Ik wacht nogsteeds op teruggave van mijn geld en verzendkosten maar nogsteeds niets teruggekregen. Dit bedrijf valt me zo ontzettend tegen. Eerst een doos die zwaar tegenviel en nu dit. Bedenk goed wat je hier besteld want teruggave van je geld laat erg lang op zich wachten.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Yvonne, Allereerst bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Wij willen tenslotte altijd beter worden en dat kunnen wij alleen door ervaringen te horen zoals die van jou. Je hebt inmiddels een mail van ons ontvangen. We willen het uiteraard graag met je oplossen en ervoor zorgen dat je alsnog tevreden bent met ons. Zou je zo vriendelijk willen zijn om ons van je reactie te voorzien. Alvast bedankt! Na aanleiding van ons contact: Hi Yvonne, Jammer dan we geen geschikt alternatief voor je hebben. We horen graag hoe je onze service hebt ervaren zodat wij hier van kunnen leren en onze service nog beter te maken. Alvast bedankt! Reactie na herbeoordeling: Hi Yvonne, Nou dit is allemaal niet zo verlopen als je van ons gewend mag zijn. Ik heb je een aanvullende mail gestuurd en direct actie ondernomen. Hopelijk heb je het contact met de klantenservice wel als positief ervaren en wij zullen dit zeker mee nemen om onze service te verbeteren.

6

EHBO-koffer lost uiteindelijk problemen op....

Het product is goed, maar het bedrijf is onbeschoft. Los van de lange levertijd, is de communicatie van dit bedrijf extreem slecht. En als je dan een geschil met ze hebt over de betaling, dan beloven ze van alles, maar ze maken het niet waar. Ze laten het betalingsgeschil dan oplopen zonder de vragen m.b.t. de betaling te beantwoorden, reageren nergens meer op, en schakelen dan plotseling een incassobureau in. Wanneer je hierover bij het bedrijf navraag doet wordt er ook compleet niet gereageerd. Het bedrijf negeert elk commentaar, en vermijd elke discussie, en speelt het keihard richting de goedwillende klant. UPDATE !!! ========= Uiteindelijk heeft EHBO-koffer het probleem opgelost, en dit naar volle tevredenheid. Overigens alle credits hiervoor aan de klantenservice die alles in het werk hebben gesteld een oplossing te forceren. In het bijzonder dank aan Kim, die deze situatie heeft opgelost. We hopen van harte dat onze ervaringen die uiteindelijk zijn opgelost zullen leiden tot een beter functioneren van de diverse afdelingen t.o.v. elkaar en tot betere communicatie tussen afdelingen, en richting klanten.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

23-01: Beste Eddy, Inmiddels heb ik meermaals geprobeerd contact met je te leggen maar krijg helaas geen gehoor meer. Zoals we hebben besproken heb ik de case voor je afgesloten en zijn erg benieuwd of de afhandeling goed is verlopen. Zou je nog op ons kunnen reageren? Alvast bedankt! Beste Eddy, Inmiddels hebben we goed contact met elkaar gehad en hebben we de zaak kunnen afhandelen. Ik hoor graag hoe je de afhandeling en contact met mij hebt ervaren. Vriendelijke groet, Kim - EHBO-koffer.nl

8

Geen enkele reactie op retouraanvraag

Bestelling geleverd gekregen, maar 1 koffer die niet voldeed en moet terug, maar ja dan is er de grote stilte. 2 x mail en via hun website geprobeerd contact te krijgen, maar nu al 2 weken geen enkele reactie. heel jammer dit. Aangepast: Mijn mail was in de spam terecht gekomen. Heb besloten te bellen en werd heel vriendelijk geholpen. Een dag erna had ik een nieuwe koffer in de bus. Dus dat was een verassing. Dus ondanks de vertraging toch nog prima opgelost !

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Carlo, Naar welk emailadres heb je deze mails gestuurd? En is je probleem ondertussen wel opgelost? We zijn ook telefonisch bereikbaar via 0333030860 of per mail via klantenservice@ehbo-koffer.nl Ik hoor graag van je zodat we je zo spoedig mogelijk kunnen helpen.

1

Nog steeds geen koffer!

Mijn bestelling voor ehbo koffer 17 juni geplaatst, we zijn vandaag 11 JULI en nog steeds geen koffer, het ligt ook niet aan DHL, of welke koeriersdienst dat ze gebruiken. Maar aan dit bedrijf zelf. Het is zelfs nog niet verzonden. Nog 6 dagen en er is al een maand over gegaan! Een schande, hier bestel ik nooit meer. Ik ben benieuwd wanneer ik mijn koffer in huis ga hebben.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Hi Joyce, Door diverse omstandigheden duurt een levering inderdaad een heel stuk langer dan je gewend mag zijn. Onze excuses hiervoor. Kan je je bestelnummer mailen naar klantenservice@ehbo-koffer.nl dan zal ik zorg dragen dat je bestelling zo spoedig mogelijk verzonden wordt. Ik hoor het graag van je.

9

Reeds dag na bestelling geleverd

Bijzonder duidelijke site. Als je niet goed weet wat in een EHBO-koffer hoort, kan je dat makkelijk terugvinden. Voorraden aanvullen zijn bijzonder gemakkelijk. Producten kunnen apart maar ook voordelig in een navulpak gekocht worden. Er zijn gespecialiseerde koffers voor verschillende industrieën en organisaties. Puik werk. Ook bijzonder snelle levering, had mijn producten reeds de dag erna. Nu, 't zal ook wel zo zijn, dat je soms wat langer zal moeten wachten , maar dat is dan zo. Prima bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
10

Te gekke webshop

Snel geleverd, ruime keuze!

 • Aanbevelen? Ja
1

3 weken wachten ??? ik ben al doodgebloed.

3 weken wachten op een verband koffer ? waarom duurt dat zolang. en hoelang moet ik nog wachten ? op de website staat, het kan iets langer duren, maar geen weken langer. Jullie hebben zeker de rekeningen niet betaald en daarom sturen de leveranciers niks meer. en nu wachten dat genoeg mensen iets bestellen zodat jullie de oude rekeningen kunnen betalen en de de nieuwe leveringen vooruit moeten betalen. en wij maar wachten. moet niet kunnen.

 • Aanbevelen? Nee
2

Slechte communicatie.

Normaliter tevreden over de levering, mits alles wel goed gaat! Goede prijs/kwaliteit verhouding, snel in huis. Echter nu een artikel verkeerd geleverd gekregen. Hierover contact gezocht per mail. Na ruim een week reactie: Mocht artikel terug sturen en geld retour. Moest echter dan wel zelf de verzendkosten betalen. Wederom contact opgenomen hierover. Aangezien ze de fout erkennen, wordt aangeboden dat het verkeerd geleverde artikel kan worden opgehaald door DHL op hun kosten. Hoefde alleen te bevestigen. Hiermee akkoord gegaan en niets meer vernomen helaas.... nu inmiddels 5 weken verder en nog geen enkele reactie. Jammer....

 • Aanbevelen? Nee
9

Goed

Snelle levering en duidelijke beschrijvingen van de producten

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Hele fijne site met snelle levering!

 • Aanbevelen? Ja
1

Valse beloftes !

Op de website doet men overkomen dat alles leverbaar is en indien besteld voor 15.00 uur, het de volgende dag in huis is. Bij navraag na een gedane bestelling bleek dit geheel niet zo te zijn, sterker nog, de bestelling zou wellicht pas over 4 dagen verstuurd worden, maar ook dat wist men niet zeker. We voelen ons dan ook goed genept. Als je met spoed een EHBO koffer nodig hebt, vooral hier niet bestellen !

 • Aanbevelen? Nee
1

Na 9 dagen nog steeds niets ontvangen

Een paar dagen na mijn bestelling (9 dagen geleden) krijg ik bericht dat er iets mis is gegaan en dat mijn bestelling over een dag of vijf zal worden verzonden. Hoezo "volgende werkdag in huis"? De beloofde datum is inmiddels al weer twee dagen voorbij en ik heb nog steeds niets ontvangen, zelfs geen bericht dat er weer iets helemaal mis is gegaan etc.

 • Aanbevelen? Nee
9

Goede service en uitgebreid assortiment

Soms zoek je dingen die niet, of erg lastig te vinden zijn bij de normale drogist... Wat ik zocht wordt in de verzorging van wonden normaal gebruikt door de prof, en dit is bijna niet te vinden bij de "drogisterij"... Totdat ik op EHBO-koffer kwam. Een aanrader voor alle vormen van wondverzorging..!!

 • Aanbevelen? Ja
8

prima en netjes

goede site, nette levertijd

 • Aanbevelen? Ja
1

Wacht al meer dan een week op mijn bestelling (geen communicatie mogelijk)

Helaas al meer dan een week bezig mijn bestelde spullen in huis te krijgen, klantenservice niet bereikbaar en op de chat word niet gereageerd.....

 • Aanbevelen? Nee
10

Perfect en op tijd geleverd

Niks op aan te merken. Snel geleverd en compleet.

 • Aanbevelen? Ja
8

Priem.

Oke.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een compleet EHBO pakket voor mijn gastouderopvang

Na mijn EHBO cursus voor kinderen, kregen we te horen dat je EHBO thuis op orde moest zijn. Thuis bleek dat bij mij niet zo te zijn dus een kinderdagverblijf pakket gekocht. Nu ben ik weer helemaal bij de tijd.

 • Aanbevelen? Ja
4

Vragen aan klantenservice worden niet opgevolgd

De offerte kwam vlot. Product besteld, geen bevestiging van bestelling ontvangen. Mijn vragen via mail en chat over de plaatsing van mijn bestelling blijven onbeantwoord.

 • Zou u ons aanbevelen? Nee
9

Snelle levering

Snelle levering en goed product.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Netjes verpakt, goede materialen

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede producten snelle levering

Een fijn aanbod en goede kwaliteit producten met snelle en nette levering.

 • Aanbevelen? Ja
9

snel

bestelling snel binnen, klein bestellingsfout snel zonder problemen opgelost.

 • Aanbevelen? Ja

Over EHBO-koffer.nl

Wij leveren sinds 2010 EHBO & BHV artikelen aan bedrijven, scholen en particulieren in Nederland, België & Duitsland. Door onze klantgerichte service, expertise en scherpe prijzen onderscheiden wij ons van de markt. Al onze koffers en verbandmiddelen zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de laatste richtlijnen.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd