Heeft een totaal van 253 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,5
Review overzicht
Positief sentiment81%
De reviews tonen over het algemeen een positieve klantervaring. Klanten waarderen snelle reacties, behulpzaamheid en gemakkelijke omruilingen. Levering en communicatie worden vaak als betrouwbaar genoemd, met enkele incidentele problemen. Over het geheel genomen lijkt de winkel toegewijd aan goede service.
Sterke punten
Snelle communicatie
Vriendelijke medewerkers
Goede after-sales service
Gebaseerd op 51 reviews
Beschadigde en roestende hangstoel, mislukte omruiling en helaas geen passende oplossing.
Helaas een zeer teleurstellende ervaring. Mijn Coco Dream hangstoel werd na een lange en meerdere malen uitgestelde levertijd beschadigd geleverd. Het stalen frame vertoonde lakschade en inmiddels op meerdere plaatsen roestvorming.
Na veel correspondentie werd uiteindelijk een complete, vooraf gecontroleerde vervanging inclusief montage door een monteur toegezegd. Hiervoor heb ik speciaal verlof geregeld. Op de afgesproken dag bleek de monteur echter alleen de hangmand bij zich te hebben en niet het stalen frame, waardoor de toegezegde omruiling niet kon worden uitgevoerd.
Vervolgens kreeg ik tot mijn verbazing te horen dat andere beschikbare exemplaren een vergelijkbare "afwerking" zouden hebben en dat een betere vervanging daarom niet gegarandeerd kon worden. De resterende keuze: de beschadigde/roestende stoel behouden zoals hij is, of alles retourneren en mijn geld terug.
Na maanden wachten, veel correspondentie en een vergeefs opgenomen verlofdag had ik van Tuinmeubelshop een betere en klantgerichtere oplossing verwacht. De kwestie is inmiddels voorgelegd aan mijn rechtsbijstand.
17 September 2026
Geoffrey Dominicus
Den Bosch
We hadden een prachtige bistroset uitgezocht maar na levering waren er wat problemen, wat fijn is het dan dat men dit zonder enige discussie op lost. Prima service dus, dank jullie wel.
10 September 2026
Merie
Didam
Wij hadden 4 tuinstoelen besteld en bij het uitpakken bleken er 2 stoelen niet hetzelfde te zijn. Na een mailtje alles goed gecommuniceerd en geregeld en snel omgeruild.
8 September 2026
Yvonne
Venlo
goed service
Bij het uitpakken van ons nwe tuinset bleek een van de meubels beschadigd te zijn. Na een mailtje met foto's kreeg ik snel een respons en een week later had ik een nieuwe in huis
4 September 2026
hans
st joost
Gewoon topservice
We hadden een probleem met het loungebed wat we hadden besteld. Het was maar klein, maar we kregen gelijk een omruil mogelijkheid. Dus de week daarna is gelijk ons nieuwe bed bezorgd en de ouwe opgehaald. Door wederom 2 vriendelijke bezorgers. We zijn echt tevreden over dit bedrijf. En blij met de spullen!
4 September 2026
Patty Verbruggen
Arnhem
Waardeloze onderneming
Waardeloze aftersales de Winkel doet helemaal niets al koop je daar. Je krijgt een emailadres en als je daarheen mailt duurt het een week voordat je een reactie krijgt. Bezorging kun je ook de hele dag vrij voor nemen ondanks tijdslot die veranderd geduurende de dag voorduurend en bij de omruiling komen ze gewoon pas een dag later zonder overleg. Na een regenbui staat de bijzettafel vol water, meubels ogen mooi. Maar de kwaliteit is Bagger. Poten staan scheef onder tafel. ( die mensen in Indonesie kunnen niet recht lassen)
Wij kopen hier nooit meer!
G.f. De Wit
HUISSEN
Vergissing werd snel opgelost!!
In eerste instantie op tijd de bestelling geleverd, maar helaas met een fout onderdeel en mapje met schroeven. Toch snel deze vergissing opgelost en zodoende was ik tevreden.
Diny Tecker
Amsterdam
Super snelle levering.
Alles werd snel geleverd er was iets beschadigd ook dit item werd snel omgeruild. Zeker een aanrader. Top
Marcel
Hoogvliet
Helemaal tevreden over tuinmeubelshop
Naar de winkel in Bergen op Zoom geweest. Prima geholpen daar. Gelijk afspraak gemaakt voor levering. Toen de tuinset geleverd was moesten we die nog zelf gedeeltelijk in elkaar zetten. Daarbij hadden we beugels die niet pasten. Dit gelijk gemeld via de mail en we kregen reactie terug dat er een servicemonteur zou komen. Ook hier een afspraak voor gemaakt en deze monteur heeft het prima verholpen. Helemaal blij met onze set
Ad
Goes
Eind goed, al goed
Bij de levering was de lounge set niet compleet, hier over contact opgenomen met de klanten service.De kussen die ontbrak werd als nog geleverd maar was de verkeerde kussen. Wederom contact gehad met de klanten service. Er werd een ander kussen besteld en gebracht.
De levering van de kussen was nu goed.
Eind goed, al goed
Bert
Scholtens
Vriendelijk en zeer snelle service
Op aanbeveling van onze zoon zijn wij in Eindhoven in uw winkel geweest. Vriendelijke medewerkers . En dan nog de supersnelle levering. Door een beschadiging hebben wij contact opgenomen met de service afdeling, wederom zeer accuraat communicatie en afhandeling. Vriendelijke bezorgers .
Met plezier bevelen wij uw organisatie aan bij onze relaties .
Leon
Van der Heijden
Fijne service monteur
Probleem opgelost
Ruben
Hilversum
Super loungeset en service
In de winkel proef gezeten. Toen advies over hoe de hoek andersom kon in verband met een deur waar die naast moest komen. Eenmaal geleverd makkelijk neer te zetten. Super kwaliteit en heerlijk zitcomfort.
Zelfs mijn dochter van 15 komt nu thuis chillen met vriendinnen.
Saskia
Druten
Zo’n service maak je tegenwoordig niet zo vaak mee.
Over mijn tuinset wil ik op alle facetten van aankoop tot bezorging en klantenservice het hoogste aantal sterren geven. Mijn tafelpoot had een fabricage foutje wat kan gebeuren. Na mijn reclamatie is de afhandeling daarvan echt fantastisch verlopen wat je tegenwoordig weinig meemaakt. Een dikke pluim en zeer blij met de aankoop.
Peter
Elst
Top service!
Na melding van het bezorgen van een loungestoel met wat beschadiging en verkeerde kussens, werd dit snel opgepakt en kregen we een nieuwe stoel en kussens geleverd. Top service!
I.
N.
service kan veel beter
Levering tuintafel in half mei bleek 2 beschadigde poten te hebben.
Inmiddels zitten we in september en het is nog niet opgelost.
Zelfs na levering nieuwe tafel bleken ook hiervan twee poten beschadigd te zijn.
Blijkbaar is de kwaliteitscontrole van Livestyle laat dus te wensen over.
Jammer dat tuinmeubelschop elke mail met excusses begint maar verder niet adequaat het probleem oplost.
31 August 2026
A.J
Zaanstreek
Alleen maar bescahdigde banken
Een 3 zits tuinbank Milan besteld, kwamen ze op de aflever dag niet opdagen. Na weer een week wachten en vrij nemen kwam de bank. Beschadigd en niet stabiel op de poten, dus weer retour, na weer een week kreeg ik de omruiling, weer allemaal deuken in de leuning. Ze hebben geen omruilmogelijkheden meer dus of ik wat anders uit het assortiment wilde. Ik wil helemaal niets meer bij dit bedrijf. Lijkt wel alsof ze beschadigde troep opkopen en dit doorverkopen aan de klant. Ik bestel hier nooit meer iets. Wat een ellende
27 August 2026
Laisia
Woerden
Vriendelijk personeel en prima service
Vriendelijk ontvangen en geholpen bij vestiging Tuinmeubelshop Utrecht.
Twee tuintafels gekocht die snel werden geleverd.
Helaas bleek één van de tafels beschadigd. Dit gemeld en de tafel werd na het sturen van foto's keurig op korte termijn omgeruild.
Zowel het contact met de klantenservice als met de chauffeur was prima.
Afspraken worden nagekomen.
Wij vinden de service die ons is geboden een dikke toen waard.
26 August 2026
J. KUIPER
Amstelveen
Loungestoel was kapot. Een paar dagen later bezorgd.
26 August 2026
Joop
Velsen Zuid
Aankoop in de winkel perfect maar de after-sale en service verschrikkelijk
Mooie winkel in Den Bosch en prima geholpen door Anja.
2 lifestyle Ivora ligbedden en Santica Citra loungetafeltje gekocht voor totaal €850,-
Helaas bleken bij levering de beide bedden behoorlijk beschadigd,kromme gescheurde poot en lakschade. Contact opgenomen en snelle reactie terug gekregen,bedjes worden omgewisseld. 2 weken later de nieuwe bedjes ontvangen maar helaas precies dezelfde problemen. Poot krom en gescheurd en lakschade aan het andere bedje.
Teleurgesteld weer contact gezocht met de servicebalie,helaas konden ze de doos met inhoud van 180 x 90 x 85 niet meer deze week ophalen. Maar wij als klant kunnen toch niet met zo’n grote doos in de huiskamer blijven zitten! Daar hebben ze totaal geen boodschap aan en nadat wij zeiden dat hij dan buiten gezet zou worden kregen we te horen dat het risico van natregenen en eventuele schade voor eigen risico zou zijn.
Kan alleen zeggen: winkel oké maar de servicedesk is helemaal waardeloos !
19 August 2026
Ben
Oude-Tonge
goed en snel gemonteerd
duidelijke afspraak, de dag zelf nog een email met tijdsblok. Montage parasol met zwaar grondblok.
19 December 2025
Fred
De Bilt
Snelle aanpassing en levering
We ontvingen een vuurtafel waarbij het bovenblad niet op de ondertafel paste. Foto's gemaakt en opgezonden, contact met de showroom gehad (Frans), hij zou dit onmiddellijk melden.
Enkele minuten later kregen we al bericht dat we de omruiling konden inplannen. precies volgens track & trace geleverd. Zeer goed te volgen trouwens. Vrijwel op de minuut gelijk. Vriendelijke bezorgers, hielpen mee om de vuurtafel om te ruilen.
Eind goed al goed. Zeer tevreden over de geleverde service.
17 December 2025
Peter-Jan
Krabbendijke
Uitstekende service
2 tal problemen met nieuwe tuintafel werden soepel opgelost door een nieuwe te leveren. Communicatie gedurende het gehele proces was perfect verzorgd!
27 November 2025
Paul
Zoetermeer
Duurde wat langer tot het probleem was opgelost maar naar tevredenheid.
Heeft wat telefoontjes gekost maar is netjes afgehandeld.
17 November 2025
Henk
Dordrecht
Goede service!
Ruim een week na levering bleek iets mis met een stoel, dit werd direct opgepakt en binnen no-time werd de stoel omgeruild voor een nieuw exemplaar!
13 November 2025
Jacqueline