Betrouwbaar en klantgericht

Ik heb een deskmat gekocht. Deze werd zeer snel geleverd. Helaas bleek er een forse beschadiging in te zitten. Een mailtje gestuurd met een foto en kreeg snel een reactie. Men heeft een nieuwe opgestuurd en deze bleek onbeschadigd/goed. Snel en klantgericht opgelost, ik beveel hen aan!

Bedankt.

Alles makkelijk te vinden en bestellen vervolgens snel geleverd,nogmaals bedankt.

voortreffelijk

snel/correct

Verkeerde bestelling AirWick ontvangen

Gebeld met 0880900610, ggh. Mijn bestelling was 6 flessen navulling AirWick Jasmine luchtverfrisser, kreeg geur Kersen. Ditzelfde heb ik bij online Kruidvat meegemaakt. Ook Kersen ipv Jasmine ontvangen. Het lijkt alsof de inpakker het verschil niet weten. Ik hoop op een reactie.

Goede keuze

Zeer tevreden met aanbod, prijzen, afhandeling, bij meerdere eenheden ben je nog voordeliger uit, ondanks de wat hogere transportkosten.

Snel geleverd tegen geweldige prijs

Prima bedrijf snel geleverd en duidelijke communicatie !

alles oké

snelle levering en prijs is goed

Zeer goede en snelle levering!!

Snelle en nette levering!

Zeer Slecht

Eerst hele late levering Uiteindelijk niet compleet Bestel 3 artikelen en er worden 2 geleverd

Snelle levering en service!

Bestelde product met defect ontvangen. Na telefonisch contact zeer snel voorzien van nieuw produkt. Top service!

goede service

echt prima gegaan

Snel geleverd voor een nette prijs

Leesbrillen besteld. Werd snel geleverd voor een mooie prijs

Artikelen snel bezorgd

Geen bijzonderheden

Goede levering

Duidelijke site, en goede service, snel geleverd.

Supersnel

Snelle levering en zorgvuldig verpakt

mooi artikel, snelle levering

Fijne aankoop, precies wat ik nodig had. verzendkosten zijn erg hoog voor het aantal dat ik kocht. dus aanschaf van de mappen was daardoor best prijzig.

zeer goed

geweldig

Super snel geleverd

Goed product en snel in huis.

Snelle levering, zeer tevreden!

Snelle levering, zeer tevreden!

slechte ervaring

U stuurde het verkeerde.

zeer goed

snelle service

Helemaal tevreden

Fantastisch product voor die prijs en heel snel geleverd.

Slechte aftersales

Omdat de omschrijving op de website misleidend was (een Phone Drive bleek een iPhone Drive te zijn) heb ik per ongeluk een verkeerd artikel besteld. Normaal kun je retouneren en vaak kostenloos. Nu moet ik de verzendkosten zelf betalen, dat is nog tot daaraan toe, maar ook 10 euro restockingskosten(???). Ik heb herhaaldelijk verzocht om hier een oplossing voor te bieden maar men geeft niet thuis. Helaas. Toch erg teleurstellend dit.

Heel fijn Amper besteld of de bestelling stond klaar voor verzending Top! Fantastisch product ook Glorix pro zonder bleek wat we voor milieu niet meer willen maar toch een heel goede reiniger

Snelle, vriendelijke en goede service!

Over Goedkoopste-Kantoorartikelen.nl

Goedkoopste-Kantoorartikelen.nl is de meest complete en voordeligste aanbieder van kantoorartikelen en computer- en printer supplies.