Heeft een totaal van 3.456 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,6
Review overzicht
Positief sentiment87%
Klanten melden doorgaans snelle leveringen en duidelijke communicatie. Er zijn af en toe klachten over beschadigde producten of ontbrekende artikelen, maar snelle oplossingen en gratis vervangingen komen regelmatig voor. De ervaringen zijn over het algemeen positief, met een ruim assortiment en duidelijke productinformatie.
Sterke punten
Vriendelijke klantenservice
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Gebaseerd op 43 reviews
Goede keuze
Zeer tevreden met aanbod, prijzen, afhandeling, bij meerdere eenheden ben je nog voordeliger uit, ondanks de wat hogere transportkosten.
7 August 2025
Sander
Hoofddorp
Reactie van Goedkoopste-Kantoorartikelen.nl
Bedankt voor het compliment.
Wij werken met lage prijzen, daarom vragen wij een bijdrage van 6.95 voor de verzendkosten.
Snel geleverd tegen geweldige prijs
Prima bedrijf snel geleverd en duidelijke communicatie !
6 August 2025
Frank
Ouderkerk aan de Amstel
Reactie van Goedkoopste-Kantoorartikelen.nl
Fijn om te horen. Hopelijk mogen wij u binnenkort weer van dienst zijn.
alles oké
snelle levering en prijs is goed
2 August 2025
Rob
Veldhoven
Reactie van Goedkoopste-Kantoorartikelen.nl
Bedankt voor de positieve review.
Zeer goede en snelle levering!!
Snelle en nette levering!
30 July 2025
Gerard
Woubrugge
Reactie van Goedkoopste-Kantoorartikelen.nl
Graag gedaan en hopelijk tot de volgende keer.
Zeer Slecht
Eerst hele late levering
Uiteindelijk niet compleet
Bestel 3 artikelen en er worden 2 geleverd
29 July 2025
Joyce Sinester
Amsterdam
Reactie van Goedkoopste-Kantoorartikelen.nl
Beste Joyce, er was bij DHL wat verwarring over het adres, vandaar de vertraging. Uiteraard hebben wij het derde artikel nogmaals gratis opgestuurd.
Snelle levering en service!
Bestelde product met defect ontvangen. Na telefonisch contact zeer snel voorzien van nieuw produkt. Top service!
25 July 2025
M.
Sittard
Reactie van Goedkoopste-Kantoorartikelen.nl
Fijn dat wij het snel hebben kunnen oplossen.
goede service
echt prima gegaan
22 July 2025
nol
Arnhem
Snel geleverd voor een nette prijs
Leesbrillen besteld. Werd snel geleverd voor een mooie prijs
19 July 2025
18 July 2025
Marja
Hoofddorp
Goede levering
Duidelijke site, en goede service, snel geleverd.
17 July 2025
Yvonne
Baarn
Supersnel
Snelle levering en zorgvuldig verpakt
11 July 2025
Hellen
Nieuwerkerk aan den ijssel
mooi artikel, snelle levering
Fijne aankoop, precies wat ik nodig had. verzendkosten zijn erg hoog voor het aantal dat ik kocht. dus aanschaf van de mappen was daardoor best prijzig.
10 July 2025
7 July 2025
Frank
Hulst
Super snel geleverd
Goed product en snel in huis.
2 July 2025
Sander
Ureterp
Snelle levering, zeer tevreden!
Snelle levering, zeer tevreden!
18 June 2025
10 June 2025
Frits
Heerhugowaard
Reactie van Goedkoopste-Kantoorartikelen.nl
Vreemd deze beoordeling, u heeft 3 printercartridges besteld en ontvangen. Wij hebben ook geen klacht of retouraanvraag van u ontvangen
zeer goed
snelle service
6 June 2025
nol
arnhem
Helemaal tevreden
Fantastisch product voor die prijs en heel snel geleverd.
3 June 2025
Ronald Geel
Amsterdam
Slechte aftersales
Omdat de omschrijving op de website misleidend was (een Phone Drive bleek een iPhone Drive te zijn) heb ik per ongeluk een verkeerd artikel besteld. Normaal kun je retouneren en vaak kostenloos. Nu moet ik de verzendkosten zelf betalen, dat is nog tot daaraan toe, maar ook 10 euro restockingskosten(???). Ik heb herhaaldelijk verzocht om hier een oplossing voor te bieden maar men geeft niet thuis. Helaas. Toch erg teleurstellend dit.
28 May 2025
Berry
Son en Breugel
Reactie van Goedkoopste-Kantoorartikelen.nl
Heel vervelend, maar in de product omschrijving staat duidelijk i-Phone I-Pad. In onze algemene voorwaarden staat dat zakelijke klanten retour- en administratieve kosten moeten betalen. Dit is slechts een gedeeltelijke vergoeding voor de kosten die wij maken.
Heel fijn
Amper besteld of de bestelling stond klaar voor verzending
Fantastisch product ook
Glorix pro zonder bleek wat we voor milieu niet meer willen maar toch een heel goede reiniger
15 May 2025
Arianne
Zutphen
Snelle, vriendelijke en goede service!
26 April 2025
Karin Spruit
Schiedam
Vlotte levering
Vlotte levering en een goede kassa,alleen jammer dat er een te beknopte gebruiksaanwijzing bij was waardoor het in gebruik nemen te lang duurde
25 April 2025
Maria
Winschoten
Goede prijs goede product
Alles is goed. Goede prijs en goede product
24 April 2025
Flora Loureiro
Noordwijkerhout
Doen hun naam eer aan!
Ik had - dacht ik - twee keer twintig enveloppen besteld. Bleken er 100 per pakje in te zitten! Dat had ik niet verwacht voor die lage prijs haha. Wat bleek… het waren vijf pakketjes van 20 enveloppen per bestelling.
Het bestellen was makkelijk (enige wat t moeilijk maakte was de hoeveelheid keus ;-)) en de bezorging was megasnel.
18 April 2025
Tess
Rijswijk
Slechte verzending.
Een doos teweinig ontvangen (ipv. 10 slechts 9) en div dozen beschadigd en nat door beschadigde pakken.
15 April 2025
Peter Martens