Pluspunten

Snelle goede service

Gebruiksaanwijzingen in het Nederlands

Pluspunten

Doet wat vermeld staat op de site. Keurige snelle levering.

?

Pluspunten

Duidelijke site. Goed kwaliteit prijs verhouding. Vlotte verzending Duidelijke info via de mail

Pluspunten

Levering

Handleiding bijleveren

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt en niet te duur.

Een mailtje dat het pakketje afgeleverd is bij het afhaalpunt zou handig zijn geweest, maar het was gewoon binnen 24 uur afgeleverd :)

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie, goede site

Pluspunten

Zeer goede en snelle levering en keurige service

Misschien een youtube review blogje

Pluspunten

mooie prijs, snelle en correcte levering ook in Belgie

Pluspunten

Snelle en vriendelijke klantenservice. Ik kan echt beamen dat ze streven naar 100% klanttevredenheid! Helemaal tevreden!

Pluspunten

Een probleempje bij de levering werd bijna onmiddellijk zonder problemen opgelost.

Geen wat mij betreft

Pluspunten

Dit bedrijf is echt een verademing tussen alle onbekwame, ongeïnteresseerde, en soms zelfs ronduit misleidende bedrijfjes op internet, Ten eerste komen zij gewoon hun afspraken na: mijn bestelling werd binnen 24 uur gekeverd. Maar wat mij het meest beviel was de spontane en vriendelijke houding van de klantenservice: Toen ik de volgende dag 3 keer mailde met vragen en opmerkingen kreeg ik elke keer meteen heel vriendelijk en adequaat antwoord. Toen ik in mijn laatste mail de medewerker daarmee complimenteerde kreeg ik als antwoord: "Hartelijk dank, daar doen we het allemaal voor." Dus ik heb niks meer dan oprechte waardering voor dit bedrijf en haar medewerkers.

Ik kan er met de beste wil geen één bedenken.

Pluspunten

Goed dat je weet wanneer het is ingepakt enzo en ik hoop dat ik die 30€ tegoed krijg alvast bedankt

In Het oplaadhoesje van juce pack kan geen koptelefoon doordat het te dik is misschien hadden jullie iets erbij moeten doen

Pluspunten

Snelle levering, product prima in orde

Pluspunten

Prima website Goed telefonisch advies Snelle levering

Uitgebreidere informatie bij het product. Toen ik mijn bestelling binnen had bleek dat een extra kabeltje wel handig was geweest. Als ik dat had geweten had ik dat gelijk mee besteld.

Pluspunten

snel gehandeld en goed product.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en tijdige levering Duidelijke website

Tip: Pakje werd door de bezorgdienst door de brievenbus gegooid, terwijl wij duidelijk zichtbaar thuis waren. Even aanbellen en afgeven had een kleine moeite geweest, omdat er een levertijd is afgesproken. Zeker ook gezien de soort producten die geleverd worden.

Pluspunten

De Powerbank werkt prima: het is een mooi stukje gereedschap. Bijzonder nuttig is de -gratis- bijgeleverde kabel met veel aansluitingsmogelijkheden. De service en communicatie zijn prima. Al met al: het kan niet beter. HansW

2 sterren: slechter dan verwacht

Bestelling werd pas na 2 /12 week bezorgd, terwijl de website aangaf dat het product voorradig was en binnen 2 dagen bezorgd zou worden. Geen terugkoppeling van het bedrijf zelf gehad, zelf moeten bellen.

Pluspunten

Pluspunten

Ze leveren super snel jouw bestelling en houden je via je mail op de hoogte wanneer je bestelling komt. Het product is wat betreft prijs/kwaliteit geweldig. Mooie uitvoering ook. Erg tevreden met jullie.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering. Bij telefonisch contact zeer voorkomend te woord gestaan.

Pluspunten

Overzichtelijk, makkelijk te bestellen, uitgebreide beschrijving en snelle levering + extra gratis kabeltje TOP

geen

Statensingel 28

2805BE Gouda

085-2012603

Over Externebatterij.nl

'Power on the move' Wij zijn specialisten op het gebied van powerbanks. Bij ons krijg je: ✓ Kwaliteit - A-merken ✓ Ruime voorraad - actuele voorraad indicatie ✓ Service - Advies tot afterservice ✓ Snelle levering We kunnen het ons voorstellen dat je advies wilt over de juiste keuze powerbank. Daarom kan je ons bereiken per telefoon, e-mail of livechat. Zo kan je zelf kiezen wat je het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar interessante nieuwtjes of tips & tricks voor powerbanks? Bekijk ons blog op ExterneBatterij.nl/Blog