Pluspunten

Heldere communicatie, snelle levering, prima service!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede producten

Van 3 bestellingen, 1 keer juist, 1 keer defect en 1 keer onjuiste producten ontvangen! Jammer, want het aanbod is goed. Volgende keer misschien toch naar de concurrent.

Heb ik niet

Pluspunten

Goed werkende site en verwerkingsporces. Prima op de hoogte gehouden, snelle levering en een prima product voor een scherpe prijs!! Bijzonder tevreden.

Een dingetje Dit feedback formuliertje daar type ik mijn informatie in het licht grijs. Dit is lastig te zien. Een iets donkerde letter is prettiger. Met vriendelijke groet, een tevreden klant :-)

Pluspunten

Snel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering binnen 1 dag ik bestelde hem om 6 uur en de volgende dag had ik hem om 12 uur

Pluspunten

Snelle en accurate levering, goede prijs/kwaliteit verhouding.

nederlandstalige beschrijving bijvoegen bij artikelen.

Pluspunten

snelle levering was eerst een probleem met de teling in het systeem van de site maar dat is mooi opgelost via mail contact met de mensen van het bedrijf

ik heb niet echt verbeterpunten het ging eigenlijk naar mijn iddee wel vlekkenloos

Pluspunten

Prima service en snelle reactie op vraag mbt levering, en ook nog een goede prijs.

Producten die niet meer geleverd worden, eerder van de website verwijderen. Voorkomt misverstanden .

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Zeer snelle vezending

Kwaliteit van het product zeer slecht. Nu een week in gebruik en al stuk helaas

Pluspunten

Pluspunten

- Snelle levering. - Goede kwaliteit

-Geen

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding.

ik zou als particulier voortaan graag achteraf betalen.

Pluspunten

snelle levering en een goed produkt

Pluspunten

Zeer correct en snel

Doorgaan zo

Pluspunten

Snelle correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede waar. Keurig verpakt in smalle doos zodat het door de brievenbus past. Keurig!

besteld voor 23.00 uur, eerst aangeboden aan verzendbedrijf na 18.00 uur. niks 24 uur levering. 2x aanbieding bestellen is slechts 1x gratis kabel, maar daar kom je pas achter in de winkelwagen. Dus 2x apart besteld nu, dan wel de gratis kabel maar bedrijf opgezadeld met 2x verzendkosten. ook wilde ik bijpassende covers bestellen. Nu in de aanbieding 50% korting. Op site staat uit voorraad. Blijkt als je wilt bestellen dat dit betekend niet leverbaar. Vertaald in google? Waarom niet wel bestellen en later nazenden? Nu wordt de klant opgezadeld met dubbele prijs en de verzendkosten als hij het later besteld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website

Betere handleidingen/ documentatie van de geleverde producten meesturen

Pluspunten

Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Erg leuk dat ze je een foto sturen van je bestelling voordat ie verzonden wordt.

Leverdatum 1 dag later dan beloofd bij bestellen, dat was voor mij geen enkel probleem

Pluspunten

Vlotte en correcte levering. Voldoende en correcte informatie via telefonisch contact.

Pluspunten

snelle en nette levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering zoals beloofd

Heb ik nog mijn backorder nog te verwachten? Art ES91307

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kan belofte niet waarmaken, bestelde artikele was op voorraad tijdens het bestellen, beloofte was voor voor 23uur bestelen volgende dag in huis.. Deze werd na 6 dagen pas geleverd en ontvangen na onze kerstviering. Dit na diverse keren te hebben gebeld, na een keer of 10 te hebben overgegaan.. moet je een pincode invoeren ???? wat pincode, welke pincode.. Als klant verwacht je niet dat je n pincode moet invoeren die je niet heb, maar iemand die je fatsoendelijk te word staat.. Geen reply maar pas na paar dagen,, verbeteringspunten: om mee te beginnen.. iemand die de telefoon opneemt en de klanten te word staat.. Ten tweede ipv de klanten te verwijten.. hen eerst excusses aanbieden als jullie niet kan waarmaken wat jullie ermee adverteerd.. En het zou ook erg fijn zijn dat jullie wel op tijd op de mails reageren. Voor mij geen bestellingen bij deze externebatterij.nl.. Zeker niet als ze 6x langer over doet om je bestelling te leveren .

Statensingel 28

2805BE Gouda

085-2012603

Over Externebatterij.nl

'Power on the move' Wij zijn specialisten op het gebied van powerbanks. Bij ons krijg je: ✓ Kwaliteit - A-merken ✓ Ruime voorraad - actuele voorraad indicatie ✓ Service - Advies tot afterservice ✓ Snelle levering We kunnen het ons voorstellen dat je advies wilt over de juiste keuze powerbank. Daarom kan je ons bereiken per telefoon, e-mail of livechat. Zo kan je zelf kiezen wat je het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar interessante nieuwtjes of tips & tricks voor powerbanks? Bekijk ons blog op ExterneBatterij.nl/Blog