Pluspunten

Snelle levering, prima prijs

Pluspunten

Snel en vooral originele Mi accu's , bij een vorige Nederlandse webshop kreeg ik een **** !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levertijd

Klein krasje op product, jammer, beter controleren voordat iets verstuurd wordt.

Pluspunten

Perfecte service Snelle levering Goede prijzen

In ons geval geen

Pluspunten

Goede klantendienst waarbij het annuleren van de laatttijdige levering geen enkel probleem vormde.

Klant op de hoogte brengen van laattijdige leveringen.

Pluspunten

Vriendelijke medewerker. Supersnelle service.

Pluspunten

Makkelijk bestellen Snelle verzending

Overzichtelijkheid site

Pluspunten

Pluspunten

Correcte en snelle levering cq afhandeling!

Niets in mijn ogen!

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering

Pluspunten

Voor 23:00 besteld morgen in huis. Product om 22:49 besteld en idd volgende dag netjes in huis. Website duidelijk en communicatie ook. Wilde nog een product na bestellen maar door mijn doen ging dit fout. Contact gehad met bedrijf en kwamen met een prima oplossing. Alleen maar lof.

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke website. Snelle levering. Voldoende verzend- en betaalopties. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Gratis verzending?

Pluspunten

Goede en verzorgde levering van prima product. De door mij aangeschafte externe batterij heeft mijn Iphone al 5x opgeladen op een enkele lading; de batterij is compact en met de LED's heel gebruiksvriendelijk.

Voor het bedrijf: geen Voor de batterij: een langer oplaadsnoer voor de batterij zelf bijleveren; het huidige snoer is slechts 35cm lang.

Pluspunten

snelle levering externe batterij 14 dagen in tanzania gebruikt een uitkomst, voortijd wel een wereld stekker aan geschaft welke ook 2,1 ampere kan leveren via usb

ook wereld stekkker aanbieden met juiste vermogen

Pluspunten

Snelle levering, scherpe prijzen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte communicatie via mail Terug koppeling snel en correct Terug boeken van betaling snel en correct

Voorraad status op website komt niet overeen met actuele voorraad dit is pas te zien bij de betaling

Pluspunten

Duidelijke website en beschrijving. Bezorging binen de beloofde termijn.

Pluspunten

- Snelle levering - Goede productomschrijving

Pluspunten

Snelle en complete levering

Pluspunten

Pluspunten

Goed verpakt en snel opgestuurd

Helaas kwam de koerier niet tussen de tijd zoals aangegeven vervolgens nog 5 dagen wachten

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De website van Externebatterij is vrij duidelijk en lekker snel, ze beschrijven goed de specificaties en mogelijkheden van het product en tonen juist aan als het product nog op voorraad is. Goede snelle levering en je word per proces op de hoogte gehouden. Externebatterij heeft zijn excuses aangeboden, maar dat veranderd niet dat ik een slechte service heb gehad, in het opzichte van communicatie. Voor mijn gevoel kan ik mijn beoordeling daarom ook niet veranderen.

Ik had op 6 december een product besteld bij Externebatterij, namelijk de Xiaomi Powerbank 100400mAh, het product werd zonder mij op de hoogte te brengen veranderd naar Xiaomi Powerbank 10000mAh. Hierover heb ik een mail gestuurd naar Externebatterij op 8 december, maar vervolgens geen reactie meer op gehad. Ik ben er niet achteraan gegaan omdat ikzelf niet de moeilijkste ben en het ging maar om 400mAh minder. een tip, Breng voortaan de koper even op de hoogte als er een verandering is in product, als deze niet meer voorradig of leverbaar is.

Pluspunten

vlotte correcte levering tegen zeer scherpe prijs

Pluspunten

Goeie duidelijke website en beschrijving, ben erg tevreden over de service. Ik zal hier zeker nog eens wat bestellen

Niks op aan te merken.

Pluspunten

Zeer snelle levering en goede prijs

Statensingel 28

2805BE Gouda

085-2012603

Over Externebatterij.nl

'Power on the move' Wij zijn specialisten op het gebied van powerbanks. Bij ons krijg je: ✓ Kwaliteit - A-merken ✓ Ruime voorraad - actuele voorraad indicatie ✓ Service - Advies tot afterservice ✓ Snelle levering We kunnen het ons voorstellen dat je advies wilt over de juiste keuze powerbank. Daarom kan je ons bereiken per telefoon, e-mail of livechat. Zo kan je zelf kiezen wat je het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar interessante nieuwtjes of tips & tricks voor powerbanks? Bekijk ons blog op ExterneBatterij.nl/Blog