Pluspunten

Goede communicatie. Vooraf proefdruk ontvangen, goede levertijd belofte en achteraf service met vraag of alles naar tevredenheid was. Kortom uitstekend!

Hier kunnen veel bedrijven iets van leren!!

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke communicatie

Pluspunten

Directe correcte levering

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Site gegevens kloppen niet want je krijgt verschillende resultaten bij het zoeken op naam apparaat en/of type apparaat. En vervolgens is dan ook niet duidelijk wat op voorraad is! Bij een probleem van een apparaat wat ik niet kon bestellen maar wat wel op voorraad is, is na telefonisch contact eigenlijk niet opgelost zoals beloofd. Ik vind als je dan goede service wilt verlenen moet je dat probleem gelijk teckelen en direct oplossen!!!

Pluspunten

Supersnelle levering. Goede prijs product. Goede site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemakkelijk besteld, volgende dag in huis!

Pluspunten

Snelheid van aflevering Kwaliteit producten Eenvoudigheid bestelsysteem en betaalsysteem Foto van voortgang handling

Nog meer assortiment

Pluspunten

Duidelijke website. Goede procesinformatie en snelle levering.

Pluspunten

Voor het eerst een bestelling geplaatst en super tevreden mail voor de bevestiging en snel thuis super.

Ik zou het niet weten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik zou ook een kabel erbij krijgen. Maar helaas heb ik dit niet gekregen.

Pluspunten

Duidelijk informatie op de website, scherpe prijzen en correcte levering.

Bij levering naar België duidelijk aangeven dat er extra leveringskosten worden aangerekend

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb al eerder aangegeven, dat als ik op de site een afbeelding zie van een MOVADI powerbank en die bestel, dat ik dan verwacht een MOVADI powerbank te ontvangen en geen DOCA powerbank!!! Zo voel ik me door Externebatterij.nl misleid!!

Pluspunten

Vlekkeloze afhandeling.

Pluspunten

Prima prijzen, perfect afhandeling. Opdracht werd exact uitgevoerd zoals verwacht. Zou er zo weer kopen.

Pluspunten

Prima klantenservice

Niet aangeven "voor 23:00 besteld is morgen in huis" terwijl dat niet zo is. Na een gesprek met de klantenservice was het mij duidelijk waarom en ligt dit niet aan Externebatterij.nl

Pluspunten

snel en goed bij problemen snel contact en snel opgelost

Pluspunten

Aankoop gedaan voor een groot aantal relatiegeschenken, toen ik de proefdruk thuis had, had ik de hele order ook binnen mum van tijd. Goed geregeld en een vriendelijke medewerker als contactpersoon.

Niks meer aan doen

Pluspunten

Grote keuze goede website snelle correcte levering

Pluspunten

Nadat Externbatterij mij per ongeluk een verkeerd product had toegestuurd hoefde ik dat niet te retourneren en werd het juiste product met een extraatje snel nagestuurd!

Er wordt een ander product geleverd dan op foto staat

Pluspunten

Alles prima in orde ! Bedankt

Pluspunten

Pluspunten

MI 10400 exteren accu besteld. Goede prijs. Snel geleverd. Origineel product. Helemaal tevreden.

Statensingel 28

2805BE Gouda

085-2012603

Over Externebatterij.nl

'Power on the move' Wij zijn specialisten op het gebied van powerbanks. Bij ons krijg je: ✓ Kwaliteit - A-merken ✓ Ruime voorraad - actuele voorraad indicatie ✓ Service - Advies tot afterservice ✓ Snelle levering We kunnen het ons voorstellen dat je advies wilt over de juiste keuze powerbank. Daarom kan je ons bereiken per telefoon, e-mail of livechat. Zo kan je zelf kiezen wat je het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar interessante nieuwtjes of tips & tricks voor powerbanks? Bekijk ons blog op ExterneBatterij.nl/Blog