Pluspunten

Snelle levering, goed product.

Op de site aangeven dat de ledlampjes uitsluitend op een grote USB poort kunnen worden aangesloten. Op een Sony of andere reader zonder eigen verlichting heeft werkt het niet. Misschien is er een verloop, dat zou ik er bij aanbieden als optie. Navigatie met een tablet op de site is lastig. Het boodschappenmandje raakte ik onderweg kwijt.

Pluspunten

Zelfs toen ik vergeten was om de kabel (die ik gratis kreeg bij mijn accu) er bij te bestellen hebben ze hem erna nog netjes achteraan gestuurd. Echt een top service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

M'n product is nu al kapot.

Pluspunten

Netjes ontvangen wat ik had besteld (Xiaomi 10400mAh powerbank). Geen poespas, duidelijke website. Prima producten, vooral de prijs-kwaliteit optimale (echte) Xiaomi producten die weinig te koop zijn in Nederland zijn een echte aanrader. Volgende werkdag geleverd door PostNL in een brievenbusdoos, handig als je niet thuis bent.

Filtermogelijkheden op de site zijn erg beperkt. Zoeken naar het 'beste' product is daardoor moeilijk/onmogelijk als je niet weet exact welk product je wilt hebben. Brievenbusdoos was slechts aan één zijde voorzien van luchtkussen, als pakket op de andere kant door een hoge brievenbus was gegooid had de lading valschade opgelopen. Kan zorgvuldiger.

Pluspunten

Correcte info. Snelle levering.

Pluspunten

Snelle bezorging

Pluspunten

bij vragen snelle hulp

apparatuur even checken alvorens toe te sturen ..in mijn geval kwamen we er via diverse mailtjes achter dat de batterij "andersom " werkte..

Pluspunten

Bestelling loopt zoals je mag verwachten. Binnen 2 dagen was de batterij bezorgd bij de gamma.

Zet nog even het afleveradres in de bevestigingsemail. Er zijn altijd verstrooide mensen die het vergeten.

Pluspunten

Het product was makkelijk besteld en toen het plotseling uit voorraad bleek te zijn vanwege een defect werd er meteen een vervangend en verbetert product opgestuurd welke zelfs duurder was op dat moment. Voor de extra kosten hoefde ik niks te betalen en het product was nog steeds netjes op tijd geleverd.

Sneller aangeven als een product niet meer geleverd wordt om verwarring te voorkomen. Voor de rest is alles perfect met een perfecte service!

Pluspunten

Snelle levering, goed assortiment. Verpakking is prima.

Pluspunten

Bestelling gedaan die om onduidelijke reden bleef hangen in het systeem na 4 dagen heb ik gebeld. Bestelde artikel was niet voorradig ze hebben zonder meerkosten een externe batterij gestuurd met mee capaciteit die duurde is. Prima opgelost.

Pluspunten

Powerbank besteld om 20.00 deze werd de volgende dag afgeleverd

Pluspunten

Snelle en accurate levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Leveringen eerst testen

Pluspunten

Snel levering

Pluspunten

Super snelle afhandeling en goede update tijdens de verwerking van de bestelling.

Pluspunten

Snelle schakeling om bestelling op zeer korte tijd te leveren, flexible in manieren van betaling, meedenkend om oplossingen te vinden, aardige klantvriendelijke medewerkerrs, In 1 woord: TOP!

Een voorbeeld voor menige webwinkel.

Pluspunten

goed en snel

Pluspunten

Top communicatie

Pluspunten

Goede informatie op de website. Goede prijs. Goede afhandeling van vragen.

Pluspunten

Goede producten! Keuze was snel gemaakt en levering netjes op tijd.

Ga zo door!

Pluspunten

Snel, Heel duidelijk. Overzichtelijk.

Pluspunten

Snel verzonden

Geen tot nu toe

Statensingel 28

2805BE Gouda

085-2012603

Over Externebatterij.nl

'Power on the move' Wij zijn specialisten op het gebied van powerbanks. Bij ons krijg je: ✓ Kwaliteit - A-merken ✓ Ruime voorraad - actuele voorraad indicatie ✓ Service - Advies tot afterservice ✓ Snelle levering We kunnen het ons voorstellen dat je advies wilt over de juiste keuze powerbank. Daarom kan je ons bereiken per telefoon, e-mail of livechat. Zo kan je zelf kiezen wat je het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar interessante nieuwtjes of tips & tricks voor powerbanks? Bekijk ons blog op ExterneBatterij.nl/Blog