Pluspunten

Mooi geleverd en net ingepakt

Kwam met een kapot kabeltje

Pluspunten

Snelle goeie service met kwaliteit in de klantenservice.

De Powerbanks zijn allemaal van dezelfde fabriek en zijn hetzelfde alleen het doosje + attributen kunnen anders zijn. Dit was mij niet opgevallen bij de aankoop. Zo had ik bij de zwarte versie een bijbehorend tasje en bij de groene versie geen tasje.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

24 uurs levering!

Pluspunten

Bestelling na 2 dagen geleverd.

Er zat een chinese handleiding bij. Engels of nederlandstalige handleiding zou nog een extra service kunnen zijn. Op zich wel terug te vinden op internet.

Pluspunten

Powerbank voor 23:00 uur besteld en inderdaad de volgende dag om 12:00 uur in huis. Super service.

Pluspunten

Prachtige website, goede prijzen, snelle verzending, alles heel netjes en leuk dat je een foto krijgt van je verzending als hij de winkel verlaat. Echt een aanrader!

Pluspunten

prima levering!

Pluspunten

Snelle levering en juist op de hoogte gehouden. Voor het eerst ook in de mail een foto gezien van hetgeen dat geleverd zou worden (verpakking) --> erg leuk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling was snel binnen.

Pluspunten

Snel - goede opzoekmogelijkheden via de website - goede verhouding prijs/kwaliteit

Pluspunten

Doen wat ze zeggen !!!

Pluspunten

Snel, goed en voordelig.

Pluspunten

De powerbank bleek achteraf toch niet leverbaar te zijn. Dank voor de correcte afhandeling en het geboden alternatief, dat daarna zeer snel geleverd werd.

Pluspunten

Snelle levering en kunnen kiezen op welke dag de bestelling geleverd moet worden.

Bevestiging versturen dat de bestelling is ontvangen en niet van alleen wanneer hij gereed is gemaakt en verzonden is.

Pluspunten

Geweldige service! Bezorging op afhaalpunt is super handig in combinatie met boodschappen doen en hoef niet de hele dag te wachten op een pakketje.

Blijf zo doorgaan! Jullie zijn de beste!

Pluspunten

Hele snelle en correcte levering!

Pluspunten

Vorige week heb ik de Xiaomi Powerbank 10400mAh besteld. Zeer tevreden over deze powerbank. Mooi, strak en elegant design de kwaliteit is duurzaam. - Snelle levering - Goed verpakt - De mogelijkheid om uw bestelling te volgen - Overzichtelijke website/webshop - Goede aanbiedingen - Prijs/Kwaliteit verhouding is prima - Ik geef een 9, omdat een 10 legendarisch is

Bij het bestellen van de Powerbank had ik geen factuur ontvangen. Na snel contact te hebben opgenomen met Externebattarij kreeg ik mijn factuur opgestuurd. Dikke prima.

Pluspunten

Goede externe batterijen

tip stop er een gedeelte bij in voor in het stopcontact . En niet alleen een u s b oplaad stekkertje voor in de pc .

Pluspunten

Goede website, duidelijke informatie, supersnelle levering

Ook een NL of Engelstalige gebruiksaanwijzing zou handig zijn, mijn kennis van de Chinese tasl is niet wat het geweest is...

Pluspunten

duidelijke productensite; goede bestelmogelijkheden; snelle verzending en goede ontvangst.

Pluspunten

zeer snelle levering, mooi orgineel product. goed verpakt

Pluspunten

Mijn bevindingen met Externebatterij.nl zijn goed. Mijn Xiaomi lag al binnen 24 uur in de bus en is orgineel. De powerbank zit ook in een goede kartonnen buiten verpakking waardoor beschadiging wordt voorkomen. De verzendkosten zijn bovendien erg laag te noemen. Ik heb de powerbank gelijk na ontvangst opgeladen en hem de afgelopen 9 dagen zonder bijladen gebruikt om mijn Lumia 535 op te laden waarbij ik dagelijks de smartphone accu gebruikt heb totdat deze nog 25-40 % lading over had. Aan het eind van deze periode ging net het laatste lampje branden er zat dus denk ik nog wel iets extra in. Momenteel hangt de powerbank aan de lader en ontdekte ik dat deze powerbank ook pass through kan laden d.w.z. Je kan de powerbank laden en tegelijkertijd ook je telefoon via de usb poort op de Xiaome. Dit is ontzettend handig als je zoals ik verre reizen maakt waarbij je in de buiten gebieden van een land in b.v. Afrika slechts enkele uren generatorstroom hebt per dag of helemaal niets door een storing. Wel is het dan verstandig om dan een 5 of 10 watt lader mee te nemen i.v.m. De laadtijd. Achteraf gezien vind ik het jammer dat ik de bundel met de 5 watt (1 Amp) lader niet gekocht heb omdat dat aardig in prijs scheelt (2 Amp lader bundel zou nog beter zijn). Maar als ik voor de eerste keer iets koop op een website ben ik nogal voorzichtig. In het geval van Externebatterij is dit overbodig geweest. Door eigen bevinding geef ik Externebatterij het maximale aan sterren. Mvrg

Graag meteen een factuur sturen na de bestelling zodat je het aflever adres kan controleren.

Statensingel 28

2805BE Gouda

085-2012603

Over Externebatterij.nl

'Power on the move' Wij zijn specialisten op het gebied van powerbanks. Bij ons krijg je: ✓ Kwaliteit - A-merken ✓ Ruime voorraad - actuele voorraad indicatie ✓ Service - Advies tot afterservice ✓ Snelle levering We kunnen het ons voorstellen dat je advies wilt over de juiste keuze powerbank. Daarom kan je ons bereiken per telefoon, e-mail of livechat. Zo kan je zelf kiezen wat je het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar interessante nieuwtjes of tips & tricks voor powerbanks? Bekijk ons blog op ExterneBatterij.nl/Blog