Pluspunten

Binnen een dag al binnen.

Pluspunten

Snel geleverd prima service

Pluspunten

Nette, snelle levering. Product ook naar verwachting.

Pluspunten

Doen wat ze zeggen

De track & trace had nauwkeuriger mogen zijn. Er werd geen tijdstip aangegeven.

Pluspunten

Mooi, snel geleverd

Pluspunten

Snelle levering Goede communicatie bij niet op voorraad juiste kleur lader

Op site al kenbaar maken dat bepaalde kleur lader niet op voorraad is, dan kun je nl zelf al meteen afweging maken voor andere kleur.

Pluspunten

Zeer uitgebreide keuze, zeer snelle levering en keurige prijs. De 'basketpic' is een hele leuke toevoeging.

Ik kan ze niet bedenken

Pluspunten

Correcte en juiste afhandeling

Volgens het bijgaand briefje mag je deze niet opgeladen via het elektriciteitsnet.

Pluspunten

Snell and betrouwbaar

Niks

Pluspunten

Product in prima staat toegekomen. Werkt ook prima.

De claim voor 22u besteld, morgen in huis, die heel uitdrukkelijk gemaakt wordt, was niet waar in mijn geval: pas twee dagen later product ontvangen. Met nog eens een reclame erbij met het bovenstaand statement.... Als dit niet geldt voor belgie, zet het er dan aub bij!

Pluspunten

Prima spullen voor aardige prijs. Netjes verpakt en snel verzonden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering. goed verpakt.

De batterij die ik gekocht heb is de Xiaomi Powerbank 10400 mAh, hier word een oplaadkabeltje bij geleverd maar geen power blokje om de usb in te steken. Dit is geen probleem, maar omdat er veel verschil in zulke blokjes zit nam ik een kijkje in de handleiding om te zien met hoeveel Ampere de batterij opgeladen mag worden. Alles was in het Chinees. Jammer maar helaas ik kan geen chinees. Verder geen probleem voor mij maar vind het wel jammer.

Pluspunten

Duidelijk, snel, betaalbaar.

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke website, super snelle levering, top!'

Pluspunten

Prettig contact aan de telefoon Snelle afhandeling Achteraf betalen

DHL - heeft er paar dagen over gedaan

Pluspunten

snelle levering wat je besteld krijg je ook.

doorgaan zo!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site, snelle informatie, goede betalingsmogelijkheden. Je krijgt het gevoel alsof je persoonlijk geholpen wordt. Externe batterij.nl is goed

De verzending met DHL is dit keer niet goed gegaan. Track and trace gaf na dag 1 aan dat de bezorgdag gewijzigd was, maar niet naar welke dag. Later die middag bestond het pakket niet meer volgens de track en trace site. Uiteindelijk was er wel iemand aan huis gekomen maar niemand thuis. De site om aan te geven of de volgende zending bij de buren afgeleverd kan worden (met bezorgcode) zegt dat de bezorgcode onbekend is. Terwijl dit duidelijk op de kaart staat gedrukt. Ik verwacht dus vandaag het pakket nog een keer, maar er is uiteraard weer niemand thuis en ik kan niet aangeven dat het bij de buren bezorgt mag worden. Bezorging DHL (in opdracht van externebatterij.nl) is niet goed. Hopelijk wel een incident

Statensingel 28

2805BE Gouda

085-2012603

Over Externebatterij.nl

'Power on the move' Wij zijn specialisten op het gebied van powerbanks. Bij ons krijg je: ✓ Kwaliteit - A-merken ✓ Ruime voorraad - actuele voorraad indicatie ✓ Service - Advies tot afterservice ✓ Snelle levering We kunnen het ons voorstellen dat je advies wilt over de juiste keuze powerbank. Daarom kan je ons bereiken per telefoon, e-mail of livechat. Zo kan je zelf kiezen wat je het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar interessante nieuwtjes of tips & tricks voor powerbanks? Bekijk ons blog op ExterneBatterij.nl/Blog