Pluspunten

Goeie aanbiedingen. Voor de eerste keer gebruik gemaakt van deze webshop. Snelle levering, ondanks dat er wat server problemen waren.

Ga zo door. Doe wat aan die server.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mij wordt verzocht een beoordeling te geven over producten die ik nog niet eens ontvangen heb. Besteld 23 december, verzonden 23 december om 17:31 met DHL. Mooie foto van het basket mandje etc. , leuk. DHL kent tot 24 december 15:44 het pakket niet in hun track en trace. Daarna wordt hun proces chaos, volgens hun eigen T&T opgave: Datum Tijd Omschrijving 27 dec 2014 18:56 Bezorger is met pakje onderweg 27 dec 2014 07:20 Pakje is ontvangen op depot en wordt vandaag aangeboden 27 dec 2014 02:16 Pakje is onderweg naar lokaal depot 24 dec 2014 15:44 Pakje is gesorteerd in sorteercentrum 25 dec 2014 03:48 Pakje is onderweg naar lokaal depot 24 dec 2014 15:44 Pakje is gesorteerd in sorteercentrum Het pakket is twee keer in het sorteercentrum en twee keer op weg naar het lokale depot. Op zaterdag 27 dec 7:20 is het pakket op het depot. Om 18:56 is de bezorger al onderweg ter aanbieding. Natuurlijk niet op zaterdag bezorgd. Het pakket is nu, zondagavond 28 dec "nergens". En dan performance post.nl in de feestweek !: Amazon Duitsland maandag besteld, woensdag geleverd (gratis) FonQ Utrecht maandag besteld, dinsdag geleverd. (gratis) Bij E-Battery E 4,95 extra voor de T&T verzending betaald en ze kiezen DHL.

Het enige wat E-battery kan doen: Dump DHL snel.

Pluspunten

lage prijs, perfecte levering de dag er na op mijn werk, opvolging van de levering, en belangrijkste een goed produkt !

Pluspunten

Snelle goeie verzending Net verpakt

Pluspunten

Iets dikkere beschermlaag omdat het door m'n brievenbus is gegooid.

Pluspunten

In de verzendmail was niet duidelijk aangegeven of het pakket of briefpost betrof en of er dus sprake was van een track & trace code.

Pluspunten

snel en makkelijk besteld en bezorgd

Pluspunten

Snel, duidelijk en dat alles voor een goede prijs.

Pluspunten

Goede klantenservice Authentieke producten Beste prijzen Lage verzendkosten

Tijdens de kerstperiode loopt de levering wat vertraging op, bestel dus op tijd!

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteitsverhouding Duidelijke site Communicatie is ook uitstekend

Voor externebatterij.nl weten wij zo geen verbeterpunten. Het product voldoet aan onze verwachtingen en vanaf het moment van bestellen werd het in keurige banen geleid. Echter wat wel een verbeterpunt is, is het tijdsblok waar DHL het pakket aflevert. Nu hadden wij geen tijdsvenster wanneer het pakket afgeleverd zou worden. Dus mocht externebatterij.nl hier nog invloed op kunnen uitoefenen, zal het perfect zijn geweest.

Pluspunten

Duidelijke site en vlotte levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Nederlandse/Engelse handleiding erbij. Aansluiting apparaat met mobiele telefoon werkt slech tot niet

Pluspunten

netjes afgeleverd binnen een dag, werk goed nog geen problemen gehad

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De live chat heeft mij geholpen een fout recht te zetten. Behulpzaam, de levering is goed op tijd

Soms misschien toch nog net iets meer informatie over de producten vermelden. Ik had bijvoorbeeld niet begrepen dat de batterij die ik kocht op te laden was met een gewone standaard smartphone-oplader, waardoor ik nog een oplader had besteld ook, wat niet nodig was!

Pluspunten

duidelijke website, snelle levering

geen

Pluspunten

Bestellen gaat makkelijk en wordt goed op de hoogte gehouden. Goed verpakt en super snel in huis ! Aanrader !

Pluspunten

Snel, accuraat!!

Niets

Pluspunten

snelle levering en goede communicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs.

Product had een handleiding in het Mandarijn Chinees, op het internet was deze moeilijk te vinden. Een verwijzing naar een online Engelse versie was fijn geweest. Ook miste ik een overzicht in de mail van mijn bestelling direct na afrekenen.

Pluspunten

Heerlijk dat ik nu langer met mn telefoon kan werken voordat ik hem moet op laden

Nog geen verbeter punten gevonden

Pluspunten

Zeer snelle levering. Om 16:00 uur besteld en volgende morgen om half 10 bezorgd. Product voldoet ook prima.

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs overzichtelijk site

Door een serverstoring bij externebatterij kreeg ik na de betaling geen bevestiging. Na een aantal dagen zelf gaan bellen of het goed was gegaan. Volgende keer bij een dergelijke storing indien mogelijk toch even de klanten informeren.

Pluspunten

Snelle reactie op mail en of live chat!! Top service en snel!!!

Ga zo door!!!

Statensingel 28

2805BE Gouda

085-2012603

Over Externebatterij.nl

'Power on the move' Wij zijn specialisten op het gebied van powerbanks. Bij ons krijg je: ✓ Kwaliteit - A-merken ✓ Ruime voorraad - actuele voorraad indicatie ✓ Service - Advies tot afterservice ✓ Snelle levering We kunnen het ons voorstellen dat je advies wilt over de juiste keuze powerbank. Daarom kan je ons bereiken per telefoon, e-mail of livechat. Zo kan je zelf kiezen wat je het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar interessante nieuwtjes of tips & tricks voor powerbanks? Bekijk ons blog op ExterneBatterij.nl/Blog