Pluspunten

Snelle levering. Tevreden over kwaliteit van de batterij, werkt langdurig na opladen.

Pluspunten

Super apparaat werkt goed mooi vormgegeven en houd het heel lang vol.

Ik mis een duidelijke handleiding met feiten er zit een aan en uit knop op het apparaat, maar ik kan hem er niet mee in/uitschakelen. Dat had ik graag vooraf willen weten daar kwam ik nu pas achter toen ik het apparaat had.

Pluspunten

Vlotte levering van de powerbank. Goede en duidelijke productinformatie. En prima prijs/kwaliteit-verhouding.

Pluspunten

Goede websiate, snelle reactie . Netjes verpakt. Ik zou zo weer iets kopen.

Zelf vind ik DHL niet de fijnste bezorgdienst en de track and trace code werkt vaak niet. Post nl is daar een stuk beter in.

Pluspunten

Goede overzichtelijke site. Snelle levering, niets op aan te merken.

Pluspunten

Meteen een melding ontvangen dat het product was uitverkocht en de mogelijkheid bestond om te annuleren.

Op de website al aangeven dat het product niet op voorraad is.

Pluspunten

Zeer snelle levering, zeer goed verzorgt en ingepakt. al met al een topper!

geen

Pluspunten

Aantrekkelijke prijsstelling product Snelle en accurate levering Bij gebruik blijkt alles geweldig te functioneren

Pluspunten

zeer snelle levering binnen 24 uur en goed verpakt niets op aan te merken ook de prijs is niet te hoog. ik ben heel blij met u zaken te hebben gedaan en u bij vrienden zeker aan bevelen

beter afgewerkte producten. En misschien een connector voor iPhone 6

Pluspunten

Snelle levering en goed product. Tevreden!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snel geleverd, goed geregeld

Mijn batterij (2600 mah) heb ik vorige week aangeschaft. Een paar keer gebruikt en het maximale wat hij heeft opgeladen is 14%. Een volle accu laad bij mij steeds ongeveer 7% op. Kan ik een nieuwe krijgen en hem terugsturen?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Direct geleverd, werkt goed, ziet er leuk uit

Pluspunten

Vlotte levering Juiste verpakking Goed product Gunstige prijs

geen

Pluspunten

Goedkoop voor een uitstekend product met een snelle verzending.

Pluspunten

Duidelijke site snelle levering

Is oke daarom geen tips

Pluspunten

Hele snelle levering

Bevestigingsmail kwam in mijn spambox terecht. De verpakking was licht beschadigd na levering.

Pluspunten

Snelle en goede levering

Ik heb begin oktober een extra accu voor een Iphone gekocht, deze is na ca. twee keer laden defect (hij stinkt bij het opladen naar verbrande electronica), wat kan ik hier mee doen?

Pluspunten

Originele Xiaomi snel en goed verpakt in huis. Erg goede powerbank die xiaomi btw :)

Geen. Ga zo door.

Pluspunten

Snel, Betrouwbaar en Kwaliteit.

Pluspunten

Goede productomschrijving Leuke "orderpick" foto als je product klaar wordt gemaakt voor verzending. Goede aftersales. Duidelijke website

Momenteel niet

Pluspunten

Zending correct afgeleverd Foto gemaakt van de bestelling Informatie wanneer de zending word verstuurd

tip : Wanneer je in het weekend besteld hebt , krijg je niet direct een mail van wat je hebt gekocht, pas op de maandag krijg je de bevestiging.

Pluspunten

Mooi design, lekker compact, werkt op het eerste oog naar behoren en is goed ingepakt ontvangen. Ook een goede service via de chatfunctie op de site en via de e-mail, snelle en goede reactie!

De zending met DHL was niet helemaal goed gegaan maar ik geloof dat de fout niet bij jullie lag. Wel jammer want nu had ik de Powerbank eigenlijk niet op tijd binnen.

Pluspunten

vooral de over duidelijke informatie en de mogelijkheid om zaken te kunnen navragen vind ik uiterst positief.

geen.

Statensingel 28

2805BE Gouda

085-2012603

Over Externebatterij.nl

'Power on the move' Wij zijn specialisten op het gebied van powerbanks. Bij ons krijg je: ✓ Kwaliteit - A-merken ✓ Ruime voorraad - actuele voorraad indicatie ✓ Service - Advies tot afterservice ✓ Snelle levering We kunnen het ons voorstellen dat je advies wilt over de juiste keuze powerbank. Daarom kan je ons bereiken per telefoon, e-mail of livechat. Zo kan je zelf kiezen wat je het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar interessante nieuwtjes of tips & tricks voor powerbanks? Bekijk ons blog op ExterneBatterij.nl/Blog