Pluspunten

Zeer verrassend. Voordat ik de powerbank 13000 bestelde heb ik contact opgenomen met het bedrijf. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord. De volgende dag werd de powerbank bezorgd. Ik heb deze gelijk uitgeprobeerd door mijn iphone en ipad air op te laden. Perfect! Ik zal de powerbank veel gebruiken omdat ik veel reis. Raad deze iedereen aan. Goeie koop!

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel, track & trace

Pluspunten

Super snel, vriendelijk en duidelijk

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering , goed product

Pluspunten

Snel, makkelijk, goedkoop, breed assortiment

Pluspunten

snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

- Duidelijke webshop - Korting bij meerdere producten - Snelle verzending - Zeer snel email contact - Behulpzaam bij vragen

- Geen

Pluspunten

Snelle levering. Goede producten.

Pluspunten

Snelle verwerking van de bestelling, en de volgende dag al bezorgd.

Pluspunten

snelle levering duidelijke mails wanneer product geleverd wordt

Ik had een zwarte en een witte powerbank besteld, kreeg een zwarte en en roze powerbank. Gelukkig vond mijn vrouw het geen probleem dat ze een roze ipv een witte powerbank kreeg.

Pluspunten

snelle service en overzichtelijke web-site

Pluspunten

Snelle levering. Het feit dat het product meer MaH claimt te hebben op de verpakking, maar jullie de echte waardes op de site vermelden.

De handleiding is helemaal in het Chinees. Nou is het product redelijk eenvoudig in het gebruik. Maar een mooie Nederlandse of Engelse versie zou niet misstaan.

Pluspunten

Over het product kan ik nog weinig zeggen,ik heb de powerbank opgeladen en meer heb ik er nog niet mee gedaan. Wel vond ik het een super snelle levering. Ik zelf heb het fout gelezen,want ik dacht dat je dus wel een stop- contact stekker met mini USB draad erbij werd geleverd,het was dus de andere ,van mini USB naar gewoon USB. Deze heb ik dus al,maar mijn fout.

Voor het gene wat er bij mij fout ging,misschien nog meer foto`s van wat er geleverd wordt. Foto`s zeggen zo veel meer.

Pluspunten

Vlotte levering, de telefoon wordt vlot opgenomen en de batterij werkt

Geef de nieuwe klantenbonus direct, zonder vragen van de klant

Pluspunten

Snel, correct, stipt. Duidelijke communicatie.

Nee

Pluspunten

Geen gebruiksaanwijzing bij product Geen ingebouwde LED lamp zoals vermeld (of deze werkt niet)

Pluspunten

Product prima in orde. Ik kreeg een e-mail toen het product verstuurd werd. Prima prijs.

Ik kreeg geen bevestigings e-mail bij het plaatsen van de order.

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Goede prijs kwaliteit verhouding. en een prima telefonische helpdesk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goeie website. Snelle, nette en goede levering.

Ik had 2 accupacks besteld, witte. Niet slim kan beter bv een witte en een zwarte nemen. Zaterdags besteld, maandagochtend half negen gebeld, voicemail. Deze ingesproken. 10uur beschikbaar telefonisch. 11uur nogmaals gebeld. De pakbon was al gemaakt. Alles verteld, ben dus afhankelijk van de man aan de telefoon. Helaas niet gelukt om te veranderen. Ik weet niet wie de voicemail afluistert of wanneer maar ik denk dat met iets meer inzet het wel lukt om dat nog te veranderen. Jammer.

Pluspunten

Hallo, Power Bank bij Externebatterijnl werkt perfect ! Super snelle levering. Het kan niet gezegd worden van Miniinthebox . Ik heb een maand geleden een Power Bank 13000 mAh gekocht . Het toestel werkte niet. Ik heb het terug gestuurd, en heb 10,00€ verzending betaald. Een klacht verstuurd. Tot op heden nog geen terugbetaling op mijn rekening. Ik kan ze ook niet telefonisch bereiken (geen nummer). Voor mij zijn het gangsters,aftroggelaars.Ik ben heel blij dat ik jullie heb gevonden. Ik kan alleen maar positieve reclame maken. Ik wens jullie nog heeeeeel veel tevreden klanten in de toekomst ! Grtj. Mevr. Peeters

Hallo, Ik heb geen verbeterpunten. Tips: heel goed bezig , doe zo verder ! Grtj. Mevr. Peeters

Statensingel 28

2805BE Gouda

085-2012603

Over Externebatterij.nl

'Power on the move' Wij zijn specialisten op het gebied van powerbanks. Bij ons krijg je: ✓ Kwaliteit - A-merken ✓ Ruime voorraad - actuele voorraad indicatie ✓ Service - Advies tot afterservice ✓ Snelle levering We kunnen het ons voorstellen dat je advies wilt over de juiste keuze powerbank. Daarom kan je ons bereiken per telefoon, e-mail of livechat. Zo kan je zelf kiezen wat je het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar interessante nieuwtjes of tips & tricks voor powerbanks? Bekijk ons blog op ExterneBatterij.nl/Blog