Pluspunten

Goede en snelle reactie op een defectmelding, inclusief een suggestie erbij om te proberen het toestel zelf weer in orde te krijgen. Dat hielp niet en daarna een vlotte omwisseling naar een nieuwe. Prima service.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

klacht: er wordt beloof volgende dag in huis - niet waar- pas na een paar dagen. oplader laad maar tot 75% op,

Pluspunten

Goed op de hoogte gehouden over het verzendproces en super snel geleverd!

Pluspunten

Het bestelde de volgende dag in huis, keurig en stevig verpakt. Een extra bestelde kabel haperde, geen enkel probleem. Hun via de mail laten weten van de kabel. En.... Keurig een paar dagen later op hun kosten een nieuwe kabel gestuurd. Kort en wel, bestel en betaal met een gerust hart, wat zij beloven doen zij. Een aanrader!!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie prijs. Opladen gaat snel.

Batterij kan niet tegen de hitte. Toen de temperaturen boven de 35 graden uitkwam, liep de batterij heel snel leeg en had ik er niks aan.

Pluspunten

Zeer goede service!!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle reactie op klacht door nieuw snoertje te sturen. Het werkt nu prima!

Bijgeverde snoertje past niet goed op stroomingang. Moet heel veel trucjes uithalen om batterij te laten opladen. Graag nieuw snoertje Mvrgr,

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De batterij laad maar 30 procent van mijn telefoon op, ik heb een xperia z

Pluspunten

snel en juiste bezorging

kleiner verpakken indien mogelijk

Pluspunten

Werkt goed, Handig om mee te nemen Niet te groot Gewoon perfect

Het opladen van de externe batterij zelf gaat heel sloom Na zoveel minuten stopt ie met opladen van de telefoon.. Maar voorderest toppie

Pluspunten

Snelle levering en klantvriendelijk aan de telefoon..

Tot nu toe geen

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling

Pluspunten

originele batterij voor xperia go. snelle bestelling en dito levering.

geen gevonden

Pluspunten

Snelle service, goed product

Pluspunten

Zeer snelle bezorgng !!! Alles werkt naar wens!!

Pluspunten

Apparaat werkt Beter dan prijsgenoten

Pluspunten

Snelle levering goede verpakking.

Pluspunten

De bestelling was na een week nog niet afgeleverd. dit was wel beloofd. Post nl kon geen reden geven, waar het pakket gebleven was. Daarna heeft externe batterij opnieuw een batterij opgestuurd. Chapeau

nvt

Pluspunten

Fijn apparaat, doet waarvoor het bedoeld is. Service was(/is) goed.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na klacht nieuwe batterij toegestuurd gekregen. Goede service.

Pluspunten

1. Supersnel, binnen 1 dag artikel in huis. 2. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden over de order, resp. de zending

Ik kan geen enkel verbeterpunt bedenken.

Betere product beschrijving

Pluspunten

eerste batterij had een probleem, de stekker voor opladen viel er telkens uit omdat de bevestiging te diep lag. Hierop werd er een ander exemplaar en type opgestuurd, welke gewoon prima voldoet. Gewoon een niet zeuren, klant waar voor zijn geld geven.

de tweede verzending verliep via PostNL. Dit pakketje is nooit aangekomen. Niet meer via dit bedrijf verzenden zou ik willen adviseren. Een nieuwe verzending NIET via PostNL deed het daarna binnen een dag. (ook hier weer een niet zeuren, de klant helpen)

Statensingel 28

2805BE Gouda

085-2012603

Over Externebatterij.nl

'Power on the move' Wij zijn specialisten op het gebied van powerbanks. Bij ons krijg je: ✓ Kwaliteit - A-merken ✓ Ruime voorraad - actuele voorraad indicatie ✓ Service - Advies tot afterservice ✓ Snelle levering We kunnen het ons voorstellen dat je advies wilt over de juiste keuze powerbank. Daarom kan je ons bereiken per telefoon, e-mail of livechat. Zo kan je zelf kiezen wat je het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar interessante nieuwtjes of tips & tricks voor powerbanks? Bekijk ons blog op ExterneBatterij.nl/Blog