Top, snelle service

Besteld en volgende dag in huis!

Gemotiveerd en kwalitatief erg goed

Ik kocht twee power cases bij Externebatterij.nl voor de iPhone. Die werken prima en zijn van uitstekende kwaliteit. Stevig, zien er goed uit, en passen perfect op de telefoon. Ook erg handig is hun afhaalbalie in Nieuwegein, want ik heb een hekel aan thuisblijven voor PostNL. De volgende keer dat ik iets nodig heb koop ik weer bij dit prima bedrijf. De koffie staat klaar, ook voor de klanten.

Accutastisch

Zeer snelle levering Producten zijn goedgekeurd en al goed gebruikt . Heel goede service dank u wel !

Snelle en goede levering

De bestelling werd snel en goed afgeleverd. Doordat het pakketje niet groter werd verpakt dan nodig, paste het door de brievenbus. Hierdoor hoefde ik niet thuis te blijven voor de bezorging, heel erg fijn.

Goede service, duidelijke informatie en goede kwalitatief artikelen.

Mooie site, kwalitatief mooie artikelen en je wordt goed geïnformeerd over de verzending

Goed advies gekregen, snel ontvangen

Ik werdt goed geholpen door de klantenservice en een powerbank met een goeie prijs-kwaliteit verhouding was snel bij mij thuis.

Precies zo als ik verwacht had. Goede prijs-kwaliteit verhouding en prima bezorging

Pand zonder stroom

Ben mijn garage aan het verbouwen, maar zat hier soms met een lege telefoon... OPGELOST met een super powerbank!!!

Ik ben tevreden

Makkelijke site, snelle levering en ook kleine issieu was snel en goed opgelost( de kabel in het doosje deed het niet, niet schuld van externebatterij.

Makkelijk om mee te nemen op vakantie waar ik ver weg ben van de mogelijke oplaadpunten. Nu volop accu aanwezig!

Vandaag besteld, volgende ochtend geleverd. Fijn dat je kunt kiezen voor verschillende bezorg en betaal opties.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs

Klantenservice niet bereikbaar per telefoon, whatsapp of email. Bewust de powerbank hier besteld omdat ze adverteren met een levering de volgende dag. Helaas is mijn pakketje niet op tijd geleverd. Ik zou ze aanbevelen indien je geen haast hebt met je pakket.

Pluspunten

Goede site, goede prijs, snelle levering.

Geen suggesties voor verbetering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

reageren op verzoek van klant als deze gebeld heeft.

Pluspunten

Supersnel en juist geleverd

Pluspunten

Zeer snelle levering

Niks ga zo door

Pluspunten

Dit invulformulier : amateuristisch. Er zouden bijvoorbeeld keuzes kunnen staan zoals punten voor -snelheid levering, kwaliteit product, overzichtelijkheid website, gemakkelijke betaling enz...Blijkbaar niet erg over nagedacht. Er staat ook niet wat die KiyOh betekent. Er zou ook een link mee geleverd kunnen worden naar het bestelde product. Hoe kan men nu een totaaloordeel geven over een bedrijf waar men slechts één artikel van besteld heeft?

Pluspunten

Goeie service

Kreeg 2x een verkeerde powerbank door magazijn fout

Pluspunten

Snelle levering. Groot aanbod van batterijen.

Voor mij niet altijd even duidelijk wat het prijsverschil verklaart tussen 2 gelijkaardige producten. Is duurder altijd beter? Omschrijving van het product mag soms wat vollediger. Vooral voor leken. Al ben ik wel een tevreden klant.

Pluspunten

Binnen 24 uur geleverd. Kunnen veel hele grote bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Pluspunten

Vandaag besteld, de dag erna inderdaad in de bus. Fijne Powerbank van MI, handig voor onderweg. Prima bedrijf om iets te bestellen.

Pienter Projects

Pluspunten

Info duidelijk en snelle levering

Statensingel 28

2805BE Gouda

085-2012603

Over Externebatterij.nl

'Power on the move' Wij zijn specialisten op het gebied van powerbanks. Bij ons krijg je: ✓ Kwaliteit - A-merken ✓ Ruime voorraad - actuele voorraad indicatie ✓ Service - Advies tot afterservice ✓ Snelle levering We kunnen het ons voorstellen dat je advies wilt over de juiste keuze powerbank. Daarom kan je ons bereiken per telefoon, e-mail of livechat. Zo kan je zelf kiezen wat je het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar interessante nieuwtjes of tips & tricks voor powerbanks? Bekijk ons blog op ExterneBatterij.nl/Blog