Pluspunten

Snelle levering en goede prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Snelle en goede reactie op niet tijdige levering, per saldo dus positief. - Bestelling is heel goed verpakt.

Pluspunten

Prijs:Redelijk Levertijd:Snel

Pluspunten

snelle levering. goed assortiment. scherpe prijzen.

Pluspunten

Niet te bereiken bij nalevering. Onduidelijk telefoonnummer vermeld op site geen contact mogelijk. Email info niet te bereiken. Lang moeten wachten op nalevering, niet op tijd aanwezig voor vakantie daardoor wel teleurgesteld.

Pluspunten

Bij vertraging van levering melden ze zit ruim voor de levering zou plaats vinden

Pluspunten

Bestelling was iets later dan verwacht, maar ik kreeg daarover heel snel bericht en het werd super netjes opgelost! Hartstikke fijn!

Pluspunten

hele snelle levering.s,avonds besteld en s,middags al bezorgd.

Een a4 met hoe ik de powerbank moet gaan gebruiken bv is deze al opgeladen enz. Nu moest ik het van de webshop afhalen en het daar eerst lezen.

Pluspunten

Eindelijk weer eens een bedrijf waar klant en service centraal staan!!! Uitstekend geholpen om mijn bestelling op tijd op de juiste plek te krijgen.

Pluspunten

Snelle en goede bezorging. Kwaliteit product en voor een top prijsje!

Pluspunten

Service is Top!! Postpakket was vertraagd door de toedoen van Postnl. Ze hebben geprobeerd om het pakket toch nog afgeleverd te krijgen op de gevestigde dag. DankzijPostnl en dag te laat ontvangen.

Pluspunten

Snelle levering, perfect !

Pluspunten

Prima product. Snelle levering!

Pluspunten

snelle levering en uitstekend product

Pluspunten

Redelijk snel in huis goed verpakt

Pluspunten

snel. neemt netjes contact op over de bestelling.

geen mail terug welke actie nu gedaan ging worden, zou wel mogen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en goed!

Het is niet duidelijk bij het bestellen of een batterij of wat anders door het brievenbus kan ja of nee! Ik dacht dat mijn bestelling niet door het brievenbus komen, en heb extra betaald om te laten afleveren bij een servicepunt. Dat was niet nodig, dus weggegooid geld. Een melding of het wel of niet door het brievenbus past op jullie op site zou handig zijn - trouwens, dan denken de mensen dat ze niet thuis hoeft te zijn als het geen pakket is.

Pluspunten

Snelle service, product in perfecte staat thuis ontvangen

Pluspunten

Wilde snel nog even een grote powerbank bestellen voor op vakantie. Was bang dat ik 2 dagen voor vertrek te laat zou zijn, maar had m op tijd binnen. De volgende keer weet ik waar ik moet zijn.

Pluspunten

Snel geleverd ,en goed verpakt

Statensingel 28

2805BE Gouda

085-2012603

Over Externebatterij.nl

'Power on the move' Wij zijn specialisten op het gebied van powerbanks. Bij ons krijg je: ✓ Kwaliteit - A-merken ✓ Ruime voorraad - actuele voorraad indicatie ✓ Service - Advies tot afterservice ✓ Snelle levering We kunnen het ons voorstellen dat je advies wilt over de juiste keuze powerbank. Daarom kan je ons bereiken per telefoon, e-mail of livechat. Zo kan je zelf kiezen wat je het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar interessante nieuwtjes of tips & tricks voor powerbanks? Bekijk ons blog op ExterneBatterij.nl/Blog