Pluspunten

Snel geleverd, product voldoet prima.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt

Pluspunten

Zeer snel, direct en geen problemen! Zal zeker opnieuw bestellen!

Geen tot nu toe alles perfect!

Pluspunten

Een handleiding bij het product zou handig zijn

Pluspunten

Correcte en snelle levering

Pluspunten

goede en snelle communicatie en alternatieve oplossingen wanneer er een product niet op voorraad is

Pluspunten

Zeer snelle levering van de pouwerbank. Pouwerbank was defect deed helemaal niets. Kreeg zonder problemen een ander. Deze as er ook zeer snel, Top service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Redelijk snel en in ieder geval goedkoop. En het apparaat (Powerbank) is een prima koop.

Duidelijkheid over de verzending. Ik had gekozen voor bezorging via briefpost Post.nl (gratis) en bezorging op dinsdagavond. Uiteindelijk is er woensdag avond door DHL bezorgd. Pakketje paste ook helemaal niet door de brievenbus dus ik begrijp het wel. En er zijn ook geen extra kosten in rekening gebracht voor DHL. Maar een beetje beter werken aan verwachtingsmanagement zou niet verkeerd zijn.

Pluspunten

goede kwaliteit en snelle levering

Pluspunten

juiste afhandeling perfect!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Service is snel

Ik had een externe batterij besteld voor de iphone 6 maar het was niet de batterij die op de foto stond die ik heb gehad was 2 delig en op de foto was het 1 gehele hoes/batterij Beetje jammer en omdat we op vakantie gingen kon ik hem niet meer ruilen wat ik had hem nodig Gr pascal klok

2 sterren: slechter dan verwacht

Beloofd word op werkdagen op tijd besteld is de volgende dag in huis... Twee hoesjes die beiden op voorraad waren besteld op donderdag 26 april echter pas binnen op dinsdag 1 mei. Dat vrijdag 27 april in verband met Koningsdag als leverdag weg is gevallen begrijp ik maar waarom krijg ik mijn pakketje dan pas op dinsdag 1 mei en niet op zaterdag 28 april? Het was tijdig besteld op een normale werkdag dus dan zou het zaterdag gewoon door Post NL bezorgd moeten worden! De bestelling werd geplaatst in verband met een vakantie. De belofte snel te leveren deed mij overhalen hier te bestellen in plaats van elders... Helaas!!! De beloftes werden niet nagekomen en het pakketje was te laat!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede artikelen en goede service!

Na het terugsturen van een door mij verkeerd besteld artikel heb ik in het meegestuurd formulier gevraagd om het juiste artikel terug te sturen. Na een week heb ik diverse malen gebeld maar kreeg geen contact. Inmiddels is het juiste artikel opgestuurd en werkt perfect! Hartelijk dank voor de goede service!

Pluspunten

snel geleverd origineel product nette prijs

geen

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke product omschrijving, goede uitleg en snelle levering

Pluspunten

Netjes, snel geholpen. Pakketje volgende dag in huis!

Pluspunten

Supersnelle en duidelijke communicatie lightening fast levering...

Geen, dit is hoe iedere webshop zou moeten werken, gewoon excellent

nvt

Pluspunten

Product besteld en ontvangen zoals verwacht

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Afgelopen woensdag ruim voor 23 uur een powerbank besteld, tot op heden geen opvolging op deze bestelling. Ondanks de belofte op de website nog niet geleverd. Ik heb deze eigenlijk zondag nodig, ik dacht dus ruim op tijd te zijn. Ik kom niet met dit bedrijf in contact.

Contact gedurende kantooruren mogelijk maken, op de chat en op de telefoon geen reactie.

Pluspunten

heel snel geleverd..de volgende dag in huis

Even aangeven of het produkt door de brievenbus kan. ik gokte zelf dat het kon en het dus de volgende dag in huis kon krijgen, maar wist het niet zeker.

Statensingel 28

2805BE Gouda

085-2012603

Over Externebatterij.nl

'Power on the move' Wij zijn specialisten op het gebied van powerbanks. Bij ons krijg je: ✓ Kwaliteit - A-merken ✓ Ruime voorraad - actuele voorraad indicatie ✓ Service - Advies tot afterservice ✓ Snelle levering We kunnen het ons voorstellen dat je advies wilt over de juiste keuze powerbank. Daarom kan je ons bereiken per telefoon, e-mail of livechat. Zo kan je zelf kiezen wat je het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar interessante nieuwtjes of tips & tricks voor powerbanks? Bekijk ons blog op ExterneBatterij.nl/Blog