Pluspunten

Goede klantenservice, zeer snel met reageren bij vragen.

Pluspunten

Zeer goede service! Voor de Kerst een Xiaomi powerbank besteld en omdat er wat verwarring was ontstaan over de verzending (brievenbuspakje i.p.v. pakketpost) hebben zij een tweede exemplaar gratis toegestuurd zodat ik er zeker 1 op tijd zou ontvangen. Beide pakjes waren op tijd binnen. Vandaag heb ik er 1 weer op hun kosten terug kunnen sturen.

Pluspunten

Prima service! 4 dagen voor de kerst besteld en ruim op tijd binnen!!! Chapeaux!!!

O

2 sterren: slechter dan verwacht

zorg dat je sneller bezorgt. Er werdt gezecht bij mijn bestelling dat mijn pakje er zou zijn op vrijdag avond en dat werdt dinsdag avond.

Pluspunten

Pluspunten

Veel producten op voorraad voor goede prijzen. Snelle verzending, en netjes per e-mail op de hoogte gehouden.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering juiste product

Pluspunten

Keurig verzorgd en geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. De capaciteit van de batterij is goed.

De batterycase lijkt niet goed aan te sluiten op de telefoon. Bij ontvangst van het product gelijk gebeld hierover. Telefonisch werd mij aangeraden om te reageren op de orderbevestiging met foto's van het product. Hier heb ik echter nooit een reactie op ontvangen.

Pluspunten

het bedrijf doet wat het zegt. Er is geleverd wat is besteld en binnen de toegezegde termijn. De batterij is goed.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede site

Op site stond dat de bestelling op zondag geleverd zou worden. Dit werd pas dinsdagmiddag! Retourprocedure is omslachtig.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prijs

Meerdere dagen voor sinterklaas cadeautjes besteld bij verschillende bedrijven. Die van externe batterij was als enigste te laat.

Pluspunten

Very good company Rapid contact Good product, as described

Pluspunten

Snelle levering, leuke info over verzendproces en erg tevreden over de powerbank

Pluspunten

Goede prijzen & snelle bezorging Al meerdere bestellingen gedaan

tekst aanpassen voor bestellingen die worden gedaan in het weekeinde.

Pluspunten

Snelle levering, goede informatie en leuke info tijdens het leverproces. Batterijcase voor m’n iPhone werkt top.

Pluspunten

Gemakkelijk, efficient, betrouwbaar

Pluspunten

Duidelijk en snelle afhandeling

geen

Pluspunten

Prima, snelle levering

Zou niet weten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel opties van producten en fotos voor ze vestuurd worden

Alsjeblieft zet niet dat het op zondag geleverd kan worden als het niet op zondag geleverd kan worden. Dat geeft valse hoop

Statensingel 28

2805BE Gouda

085-2012603

Over Externebatterij.nl

'Power on the move' Wij zijn specialisten op het gebied van powerbanks. Bij ons krijg je: ✓ Kwaliteit - A-merken ✓ Ruime voorraad - actuele voorraad indicatie ✓ Service - Advies tot afterservice ✓ Snelle levering We kunnen het ons voorstellen dat je advies wilt over de juiste keuze powerbank. Daarom kan je ons bereiken per telefoon, e-mail of livechat. Zo kan je zelf kiezen wat je het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar interessante nieuwtjes of tips & tricks voor powerbanks? Bekijk ons blog op ExterneBatterij.nl/Blog