Pluspunten

Snelle levering, precies wat ik ervan verwacht had.

Pluspunten

Leveren goede producten.

Mijn bestelling zou de volgende dag binnen zijn. Dit was niet het geval, het kwam pas een paar dagen later. Wat betreft de powerbank: helaas geen 2 usb-aansluitingen om meerdere apparaten tegelijkertijd op te laden

Pluspunten

Tot zo ver niets dan goeds. Vlotte levering. Externe batterij een paar dagen in gebruik. Levert een dag extra prik zodat ik niet met een lege gsm kom te zitten. Hoes zit netjes en ligt lekker in de hand.

Pluspunten

Simpel bestelt, rap geleverd. Solide product voor een prima prijs.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website, goed aanbod van producten, redelijke prijzen.

Levering naar PostNL pakketautomaat pakte slecht uit. Ik kreeg geen SMS en moest meerdere keren erachter aan bellen om de ophaalcode te krijgen, kostte 2 dagen extra. Slecht geregeld.

Nvt

Pluspunten

Pluspunten

Supersnel en powerbank werkt top! Nergens zoveel mah gevonden voor deze prijs. Compact ook om mee te nemen

Pluspunten

kwaliteit produkt en levering overtreffen verwachting

Pluspunten

Snelle correcte levering, no nonsens

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prijzen, duidelijke website

Defect product ontvangen, retourprocedure was omslachtig en het contact onprofessioneel

Pluspunten

Snelle levering en een duidelijke en kloppende omschrijving op de website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijn bestelling is snel en goed geleverd. Er zat een foto bij van mijn bestelling voor verzending in een blauwe bak. Maar dat was mijn bestelling niet precies. Toch wel grappig. Ik heb dat nog nooit eerder gezien.

Op dit moment, na één bestelling, niet.

Pluspunten

Vlotte levering

neen

Pluspunten

Snelle levering en prima prijzen. Ik ga hier zeker nogmaals bestellen!

Pluspunten

Bestelling ging snel en vlekkeloos. Uitgebreide product omschrijvingen. Het product bevalt heel goed.

Pluspunten

Goed aanbod, heldere informatie, prima prijs ook nog omdat ik toevallig een aanbieding kon pakken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nog geen moet het product nog ontvangen. Beoordeling kan nog veranderen.

Chat word heel vaak niet beantwoord. Levertijden kloppen niet. Reactie op chat word niet aan gehouden.

Pluspunten

Snelle levering.

Geen.

Statensingel 28

2805BE Gouda

085-2012603

Over Externebatterij.nl

'Power on the move' Wij zijn specialisten op het gebied van powerbanks. Bij ons krijg je: ✓ Kwaliteit - A-merken ✓ Ruime voorraad - actuele voorraad indicatie ✓ Service - Advies tot afterservice ✓ Snelle levering We kunnen het ons voorstellen dat je advies wilt over de juiste keuze powerbank. Daarom kan je ons bereiken per telefoon, e-mail of livechat. Zo kan je zelf kiezen wat je het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar interessante nieuwtjes of tips & tricks voor powerbanks? Bekijk ons blog op ExterneBatterij.nl/Blog