Pluspunten

snelle levering, scherpe prijs

kies bestand< waarvan en waarom

Pluspunten

Gekozen, besteld, op tijd geleverd en dus een tevreden klant erbij

Voorlopig geen, mijn eerste ervaring was positief

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke website. Willen hun best doen om dingen zonodig te verbeteren.

Een vervoerder die ook jullie service waarborgt.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering. Gemakkelijk met after pay betalen

Pluspunten

Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Klachten/problemen met de bezorging (niet jullie probleem) zijn snel en soepel opgelost.

Zijn paar uur telefonisch niet bereikbaar geweest. Ook de chatfunctie werkte niet.

Pluspunten

Prima levering. Precies datgene ontvangen wat is besteld en ook binnen de beloofde termijn;de volgende dag dus.

Pluspunten

communicatief goed en zorgt voor een betrouwbare levering.

Pluspunten

Zeer goed en snel geholpen door medewerker heer Hendricks. Ik waardeer het meedenken.

Ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering, gratis kabel iets te dik voor vlotte werking met hoesje

Vergelijking batterijen onderling

Pluspunten

Erg tevreden, vriendelijke mensen aan de lijn gehad. Achteraf snel een reactie op nog een kleine vraag, fijn! Eigenlijk is alles duidelijk en doen ze simpelweg wat er gevraagd wordt.

Ben benieuwd naar de rest van het bedrijf!

Pluspunten

Super snelle reactie en aflevering ! In één woord " T O P " !!!!!

Geen verbeterpunten. Gewoon zo doorgaan !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bestelling netjes en op tijd geleverd

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bestellingen goed controleren. Ik heb een verkeerd product geleverd gekregen. Nu moet ik het vervolgens terugsturen en opnieuw de juiste aanvragen. Als ik iets bestel ga ik ervan uit dat het juiste product geleverd wordt, dat is bij dit bedrijf niet te verwachten. Jammer!

Pluspunten

Ik heb 5 maanden geleden een externe batterij voor mijn I phone S5 besteld en kreeg dat heel snel geleverd. Veel plezier van gehad tot het aan knopje het niet meer deed. Opgebeld, terug gestuurd en heel snel een nieuwe gekregen. Heel fijn dus.

Pluspunten

Goede uitleg over het product dat ik bestelde ene dag besteld andere dag in huis top.

Misschien als er aanbiedingen een email versturen

Pluspunten

Heel vlotte levering, ook daags voor Sinterklaas! Perfecte communicatie over levering. Ze doen wat ze beloven. En: topproduct gekocht! Doet wat men belooft.

Pluspunten

Ik heb voor Sinterklaas een powerbank Xiaomi Powerbank 10400 mAh besteld. Vanwege een probleem bij het vervoersbedrijf (buiten de schuld van Externebatterij.nl) dreigde deze niet op tijd aan te komen. Voor de zekerheid heb ik toen nogmaals de powerbank besteld met de mogelijkheid om deze op te komen halen. Uiteindelijk werd de 1e bestelling toch op tijd bezorgd. Op een telefoontje van mijn kant naar Externebatterij.nl met de uitleg van de situatie werd door de medewerker zeer positief gereageerd. Binnen 10 minuten had ik een email bevestiging van het feit dat mijn geld van de 2e bestelling was teruggestort. Daarnaast was miste er een kabeltje in de 1e bestelling. De volgende dag werd die bezorgd! Uitstekende service!!

Pluspunten

je wordt erg goed op de hoogte gehouden over je bestelling, inclusief grappige ''basketpic'' van je order. De levering was erg snel en gewoon goed ingepakt. De Xiaomi powerbanks zijn goed aangekomen en origineel.

geen.

Statensingel 28

2805BE Gouda

085-2012603

Over Externebatterij.nl

'Power on the move' Wij zijn specialisten op het gebied van powerbanks. Bij ons krijg je: ✓ Kwaliteit - A-merken ✓ Ruime voorraad - actuele voorraad indicatie ✓ Service - Advies tot afterservice ✓ Snelle levering We kunnen het ons voorstellen dat je advies wilt over de juiste keuze powerbank. Daarom kan je ons bereiken per telefoon, e-mail of livechat. Zo kan je zelf kiezen wat je het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar interessante nieuwtjes of tips & tricks voor powerbanks? Bekijk ons blog op ExterneBatterij.nl/Blog