1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Had even gemeld dat er op maandag niet geleverd wordt. Vrijdag avond een bestelling geplaatst en dinsdagmiddag pas ontvangen, helaas was ik die ochtend al op vakantie. Niks aan mn powerbank gehad dus.

Pluspunten

Snelle levering en goed prijs

Pluspunten

Zeer goede communicatie, help je onmiddellijk met eventuele vragen. Mijn ervaring was zeer positief.

Zou niet weten welke, alleen positieve ervaring.

Pluspunten

Goede productbeschrijving. Snelheid, duidelijkheid van verzendproces. Alles klopt simpelweg aan dit bedrijf. Zoals het hoort!!

Pluspunten

doordat het product dat ik had besteld niet op voorraad was heb ik een email ontvangen met de vraag of ik een vervangend model (duurder) wilde hebben. Zeer goed opgelost, en erg goed dat ze contact opnemen als iets niet op voorraad is en iets anders aanbieden. Product is dezelfde avond nog verstuurd.

Pluspunten

op zaterdag besteld en maandag al geleverd! superblij met de batterij! mooi design, heb me telefoon 3 keer volledig opgeladen. kwa gewicht en grote vind ik het wel meevallen. ideaal voor in de backpack!

Pluspunten

Duidelijke website en snelle levering. Een aanrader

Pluspunten

duidelijk en makkelijk geregeld

Pluspunten

Goed en snel geleverd

Geen verbeterpunten

Pluspunten

snelle service, goede kennis en productaanbod

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Foutloos; ontvangen wanneer beloofd. Uitstekende batterij en prima prijs

Pluspunten

Goede prijs, supersnelle levering.

Pluspunten

Snelle levering! Top product

Briefpost wat niet door de brievenbus kan. Maar dat is muggenziften

Pluspunten

Direct geleverd; volgende dag al in huis. Goede kwaliteit beloofd en gekregen.

Pluspunten

snelle levering, en goede producten

iets duidelijker aangeven op de website wanneer je een ander artikel krijgt dan dat je besteld, wel positief ik had een oude variant besteld maar voor het zelfde geld een nieuwe gekregen deze stond ook al aan gegeven op de website, je kunt dan beter de oude helemaal weg halen van de site

Pluspunten

Hele goede ervaring bij externebatterij.nl. Had het al de volgende dag in huis. Ik vond het ook erg leuk dat ik een mail kreeg met een foto van m'n bestelling. Ik vind het ook fijn dat er mailtjes worden gestuurd wanneer je pakket wordt verzonnen. Top!

Pluspunten

Snel geleverd en kwam heel aan. Goede batterij voor de prijs.

Helaas trekt de batterij zich leeg als hij helemaal op is geladen en nog niet van de stekker word gehaalt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service en je wordt op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling

Meer aanbiedingen doen

Pluspunten

Goed assortiment, snelle levering, mooi product. Wat wil je nog meer?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Als de koerierdienst het niet kan waarmaken op tijd te leveren. Dan moet dit niet zo vermeld staan op de website..

Pluspunten

Snelle levertijd , goed verpakt en vooral goede prijs

Statensingel 28

2805BE Gouda

085-2012603

Over Externebatterij.nl

'Power on the move' Wij zijn specialisten op het gebied van powerbanks. Bij ons krijg je: ✓ Kwaliteit - A-merken ✓ Ruime voorraad - actuele voorraad indicatie ✓ Service - Advies tot afterservice ✓ Snelle levering We kunnen het ons voorstellen dat je advies wilt over de juiste keuze powerbank. Daarom kan je ons bereiken per telefoon, e-mail of livechat. Zo kan je zelf kiezen wat je het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar interessante nieuwtjes of tips & tricks voor powerbanks? Bekijk ons blog op ExterneBatterij.nl/Blog