Pluspunten

Beste prijs en snelle levering

Pluspunten

Na uitblijven van bestelling en navraag daarover een super snelle en keurige reactie. Zending werd alsnog de volgende dag geleverd.

Pluspunten

Geen, Erg klantvriendelijk En wat ze beloven maken ze waar. Zéér tevreden!

Pluspunten

voordelig, duidelijk, snelle levering

Pluspunten

Ik ben erg tevreden over dit bedrijf, het heeft mij netjes en vriendelijk behandeld en mijn defecte product direct om te ruilen voor een nieuw exemplaar.

N.V.T

Pluspunten

Makkeijk bestellen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte en snelle levering

summiere beschrijving over werking van product

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prijs

* 2 dagen later geleverd dan de "volgende dag in huis" * plastic beschermcover lag los in de ongesealde doos * echtheidscode van powerbank was al eens gebruikt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs

Pluspunten

22:00 uur s'avonds besteld, en zoals beloofd volgende dag geleverd. En je wordt goed op de hoogte gehouden over de bestelling.

Pluspunten

Duidelijke communicatie en snelle levering

Pluspunten

Service was very fast. I had a problem with an order and emailed support and it was solved the next day. Thanks very much!

Pluspunten

Zeer tevreden over de bestelling en het product! Xiaomi Powerbank 16000 mAh is legitiem en werkt uitstekend. Eerste keer dat ik hier iets heb besteld, rond 21:00 order geplaatst en volgende dag voor 12:00 binnen. Duidelijk voor herhaling vatbaar!

Als ik dan iets moet bedenken: bijgevoegd was een handleiding in het Chinees c.q. Mandarijns, voor diegene die het kan lezen erg prettig, voor mij onmogelijk. Hoewel het geen hocus pocus is met een powerbank, bestaat er wel een online Engelse handleiding gehost via externebatterij.nl (hierna verwijzen).

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en een redelijke prijs,prima

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijk

Als er een pakket word terug gestuurd een mail sturen naar de klant

Pluspunten

Zeer goede communicatie, Goede producten, Snelle verzending, Goedkope prijzen, ...

Pluspunten

Goede, snelle levering, product kon ik nergens vinden behalve bij de winkel

Pluspunten

Goede producten

Door drukte kwam mijn bestelling 8 dagen te laat

Pluspunten

Goede communicatie, goed verpakt. Levering op tijd.

De voorraad bijhouden op de webshop

Pluspunten

Snel duidelijk en goede afhandeling

Probeer voor sommige producten een engelse handleiding mee te leveren. Chinees is voor veel mensen lastig .

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

de 10.000 mi powerbank betseld zou een gratis multi cabel bij zitten niks ontvangen enkel de battery

kom je afspraaken na

Statensingel 28

2805BE Gouda

085-2012603

Over Externebatterij.nl

'Power on the move' Wij zijn specialisten op het gebied van powerbanks. Bij ons krijg je: ✓ Kwaliteit - A-merken ✓ Ruime voorraad - actuele voorraad indicatie ✓ Service - Advies tot afterservice ✓ Snelle levering We kunnen het ons voorstellen dat je advies wilt over de juiste keuze powerbank. Daarom kan je ons bereiken per telefoon, e-mail of livechat. Zo kan je zelf kiezen wat je het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar interessante nieuwtjes of tips & tricks voor powerbanks? Bekijk ons blog op ExterneBatterij.nl/Blog