Pluspunten

prima product en betaal mogelijkheden

levertijd langer dan gemeld op de website

Pluspunten

Prima levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Product werkt niet

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Snelle service, levert ook snel na als iets niet op voorraad is, blijft op de hoogte waar je pakketje is.

Pluspunten

Pluspunten

Ik had een verkeerd product besteld, dus ik mail de klantenservice even en ik werd supersnel geholpen met mijn probleem! Het goede product werd meteen nagestuurd, En ik hoefde het verkeerde product niet te retourneren! ( het ging om een bescherm hoesje) Super goede service!!!!

Pluspunten

Snelle levering, goeie producten en kreeg zelfs nog een gratis kabel paar dagen nageleverd.

Whatsapp live chat zou erg handig zijn

Pluspunten

Heldere site, snelle levering

Pluspunten

Gigantisch snelle levering. Goed verpakt. Gratis upgrade gehad van mijn Xiaomi 10400 naar 10000. Leuke vriendelijke klantenservice nadat ik dacht dat de 10000 "minder" was dan de 10400 (wat niet zo blijkt te zijn. Je krijgt zelfs een foto van je bestelling als hij in het mandje in het magazijn ligt. Erg netjes.

Geen enkele.

Pluspunten

Snelle levering, ik ben erg blij met mijn powerbank van ExterneBatterij. De webshop is overzichtelijk en naar mijn inzien erg duidelijk.

Ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering. Goede communicatie mbt naleveren van uitverkochte producten wat tevens ook erg snel ging. Ga zo door!

Nvt

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke communicatie

Pluspunten

Snelle service, prima site.

Pluspunten

Snelle levering, ruim binnen het tijdsbestek zoals vermeld op de site. Redelijke prijzen, groot assortiment.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Nederlandse of Engelse handleiding zou handig zijn is volgens mij ook verplicht in de eu En nu blijven ze ook nog vragen om een betere beoordeling te geven niet dus

Pluspunten

Uitstekend product . Goede kwaliteit.

De levering duurde langer dan beloofd!

Pluspunten

Zeer snelle levering! Originele powerbank binnen dag binnen!!

Pluspunten

Super snelle levering en goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit.

Pluspunten

Service Aanbod

Pluspunten

Snelle levering en een mooi produkt

Pluspunten

Snelle levering, prima verpakt, goed product.

Gaarne betere vermelding betaalmethode.

Statensingel 28

2805BE Gouda

085-2012603

Over Externebatterij.nl

'Power on the move' Wij zijn specialisten op het gebied van powerbanks. Bij ons krijg je: ✓ Kwaliteit - A-merken ✓ Ruime voorraad - actuele voorraad indicatie ✓ Service - Advies tot afterservice ✓ Snelle levering We kunnen het ons voorstellen dat je advies wilt over de juiste keuze powerbank. Daarom kan je ons bereiken per telefoon, e-mail of livechat. Zo kan je zelf kiezen wat je het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar interessante nieuwtjes of tips & tricks voor powerbanks? Bekijk ons blog op ExterneBatterij.nl/Blog