Pluspunten

Gewoon prima. Voor 23:00 besteld klopte niet helemaal (ik bestelde rond 22:30) maar kniesoor die daar op let. Kwam een dag later. Ook fijn dat je zonder account kunt bestellen.

Pluspunten

Vlotte levering.

Als tip en zeker geen kritiek maar probeer zoveel mogelijk in 1 keer te verzenden.

Pluspunten

degelijk produkt voor een goede prijs

levering niet volgens gegevens op website ! 2 dagen later dan vermeld.

Pluspunten

Goede snelle levering

Pluspunten

Prima service, goede kwaliteit prijs verhouding, prima informatieverstrekking tijdens het proces

Betere promotie via social media

Pluspunten

Werd keurig afgehandeld, de gratis 5 in 1 kabel eas er niet bij maar keam een dag later. Na telefonisch contact wrrd mij verteld dat ik een andere lichtnetadapter moest gebruiken.

Geef dit op de site vd powerbank aan hoeveel output de lichnetadapter moet hebben.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede keuze voor wat je zoekt

Op de site staat "voor 23:00 besteld, volgende werkdag in huis" Besteld op maandag rond 11:00 en pas op donderdag avond afgeleverd.

Pluspunten

Snel

Nog niets

Pluspunten

Het is snel geleverd en klantvriendelijk

Pluspunten

Zeer professioneel en duidelijk over alles!

Pluspunten

Duidelijke website en goed verpakte levering

Zich houden aan de op de website vermelde leverdag en tijd. Levering was Bij mij 1 dag later dan vermeld op de website.

Pluspunten

Nadat de batterij niet was aangekomen omdat de bezorger het adres niet kon vinden. Alsnog opgestuurd en wel aangekomen. Prima geregeld

Pluspunten

Nette prijzen, overzichtelijk. Update: na enige tijd tot een zeer nette oplossing gekomen en dubbel controleren of alles tot een goed eind is gekomen. Een slechte start maar een goede finish. De volgende PB wordt ook hier besteld

Vanwege "snelle levering, voor 23.00 besteld morgen in huis" heb ik hier besteld. Twee dagen later bezorgd en dus zonder powerbank op vakantie. Contact heeft op zich laten wachten. Update: ondanks een slechte start heeft externe batterij dit netjes oplost. Zie pluspunten

Pluspunten

Snelle reactie, grote betrokkenheid! Goede kwaliteit.

Pluspunten

Overzichtelijke website - Direct gevonden wat ik wilde aankopen - snelle levering.

Pluspunten

Heldere website, goede verzendservice, correcte productspecificaties.

Pluspunten

Afspraak/belofte wordt waargemaakt. Voor 23.00 uur besteld de volgende dag op tijd bezorgd.

Pluspunten

Super snelle levering en fijne bezorgopties

Pluspunten

Is een goed apparaat

Werd 1 dag later geleverd dan beloofd.

Pluspunten

Prima service. En snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, helderw informatie over bezorging, laagste prijs

Pluspunten

Het artikel was goed van prijs. Het cadeau kon niet aangeklikt worden voor in de winkelwagen, maar is zonder dat dit kon toch mee gestuurd. De mail die ik daarover stuurde, werd snel beantwoord.

Een artikel kon niet in de winkelwagen geplaatst worden. Dit was wel irritant, want het leek zo of ik het cadeau zou mislopen. Zorg dat zoiets probleemloos gaat. Het is wel goed opgelost, daarvoor wel de complimenten.

Pluspunten

bijzonder vlot geholpen, goede service

Pluspunten

Netjes en een tijdige levering met kwaliteit producten.

Statensingel 28

2805BE Gouda

085-2012603

Over Externebatterij.nl

'Power on the move' Wij zijn specialisten op het gebied van powerbanks. Bij ons krijg je: ✓ Kwaliteit - A-merken ✓ Ruime voorraad - actuele voorraad indicatie ✓ Service - Advies tot afterservice ✓ Snelle levering We kunnen het ons voorstellen dat je advies wilt over de juiste keuze powerbank. Daarom kan je ons bereiken per telefoon, e-mail of livechat. Zo kan je zelf kiezen wat je het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar interessante nieuwtjes of tips & tricks voor powerbanks? Bekijk ons blog op ExterneBatterij.nl/Blog