Pluspunten

Snelle en goede service

Pluspunten

Snelle verzending. Ook binnen het tijdblok geleverd. Met een gratis artikel, die ik nu elke dag gebruik!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bedrijf is prima

Pluspunten

snelle levering, goede kwaliteit

Pluspunten

Heldere communicatie en zeer snelle afhandeling

in mijn ervaring niet van toepassing want niet nodig

Pluspunten

Oplaadhoes voor een iPhone 4S besteld. Bleek defect en kon hem terugsturen om na te laten kijken. De volgende dag al een nieuwe in de bus! Wat een topservice!

Pluspunten

duidelijke berichtgeving over de status van verzenden snelle levering goed verpakt goed product

geen idee

Pluspunten

Snelle levering, goede verpakking en alles volgens afspraak.

Nvt

Pluspunten

Keurige levering

Pluspunten

Snelle en goede levering. Wordt goed op de hoogte gehouden.

Pluspunten

Power Bank Xiaomi mAh 10400 batterij besteld na lezen reviews o.a. een Engelse, waar deze batterij er erg goed afkwam. Na bestelling kreeg ik de melding dat ik een gratis upgrade naar het nieuwere, ca. 40 gram lichtere en betere type 10000 mAh kreeg. Snel geleverd. Batterij getest op originaliteit. Kan door code op website Xiaomi in te vullen. Bleek inderdaad echte te zijn, zoals me ook al verzekerd was.

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke website.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele snelle levering.

Pluspunten

Op 1 maart 2016 bestelling gedaan voor een Boostcase 1500 en betaald, maar helaas was de zending op een of andere manier "verdwenen".Gelukkig hebben ze dit vrij snel opgelost. Wij kregen zonder meerkosten een Boostcase 2200 toegestuurd en is ook inmiddels ontvangen op 9 maart 2016. Al met al een goede service !!

Klant kan er niets aan doen als een pakketje "verdwenen" is, daarom vinden wij dat het wel iets sneller afgehandeld had mogen worden. Wij hadden jullie bedrijf uitgezocht voor de snelle levering en deze boostcase snel nodig hadden, maar goed, niet op de gewenste datum binnen gekregen, maar wel een upgrade van het product. Dat is toch weer positief van jullie bedrijf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en goede levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima service, snelle afhandeling. Product werd zoals afgesproken afgeleverd. Niets geen loze beloften.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijn bestelling raakte kwijt tijdens transport door DHL. Door Externebatterij een nieuwe zending gemaakt zodat ik uiteindelijk toch nog alles heb ontvangen.

Meer pro actief de levering van de orders controleren en eerder actie ondernemen. De genomen acties echter zijn uitstekend.

Ik had de powerbank in power snelle tijd binnen. Snel goed en originele batterij. Toppie toppie

Pluspunten

Snelle afhandeling

Pluspunten

Perfecte webwinkel! Heb geen verbeterpunten. Je wordt prima op de hoogte gehouden van de status van levering. Inclusief foto van orderpicking, fantastisch! Verder zeer scherpe prijzen! Chapeau!

Geen verbeter punten.

Statensingel 28

2805BE Gouda

085-2012603

Over Externebatterij.nl

'Power on the move' Wij zijn specialisten op het gebied van powerbanks. Bij ons krijg je: ✓ Kwaliteit - A-merken ✓ Ruime voorraad - actuele voorraad indicatie ✓ Service - Advies tot afterservice ✓ Snelle levering We kunnen het ons voorstellen dat je advies wilt over de juiste keuze powerbank. Daarom kan je ons bereiken per telefoon, e-mail of livechat. Zo kan je zelf kiezen wat je het prettigst vindt. Wij doen er alles aan om al je vragen snel en naar tevredenheid te beantwoorden zodat je weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar interessante nieuwtjes of tips & tricks voor powerbanks? Bekijk ons blog op ExterneBatterij.nl/Blog