29 April 2022
Review overzicht
29 April 2022
Maria
Launceston
Duidelijke website en prijzen. Heel snel kunnen boeken
27 April 2022
Alex Van dam
Groningen
Goede prijs met extra luxe,zoals up-grate luxe kamer ,gratis hammamdoek,badjad,slipper
27 April 2022
Esther
Westerhoven
Duidelijke website met alle gegevens. Het boeken is eenvoudig dus vlot gebeurd.
25 April 2022
Niek
Hoogwoud
Ik kon niet op "mijn boeking" en daarom gemaild met hotels.nl. Omdat ik een boeking wilde wijzigen. Ik ben supergoed geholpen. Ik beveel hen absoluut aan!
19 April 2022
Helga
Marum
Wij hadden eind januari voor 2weken een appartement gehuurd in Bonaire voor €2900,- binnen 24 uur waren wij aldaar terplaatse , in de advertentie stond dat het er stil was, daar bleek dat pal naast het complex veel bouw activiteiten was. We zijn ingesprek gegaan met eigenaars van complex en in teeede instantie met vriendelijke medewerkster van Hotel. nl . Ons werd toegezegd dat wij na 30 dagen ons geld terug gestort zouden krijgen. Na 32 gebeld, en wederom vriendelijk te woord gestaan er zou contact met de financiële afdeling opgenomen worden. Daarna werd het sti. We hebben alles zwart op wit! Ondanks dat wachten wij nog steeds op ons geld, schandalig!! Is het woord wat me helaas te binnen schiet! Groet P.koenders
Beveelt niet aan
16 April 2022
Paul
Koenders
Beste Paul, via Hotels.nl is het niet mogelijk om een hotel op Bonaire te boeken. Waarschijnlijk bedoelt u bijvoorbeeld Hotels.com. Wij vragen u daarom vriendelijk, om uw beoordeling te verwijderen of aan te passen.
Duidelijke website, snel boeken en een hele goede deal voor hotel hartje centrum Amsterdam! Parkeergarage heel dichtbij en vooruit boeken scheelt!
15 April 2022
Neeltje Hofman
Sommelsdijk
Makkelijk een overzichtelijk website. Het is prettig dat je de keuze hebt om de verblijfkosten pas bij t hotel te betalen. Daarnaast is de periode om de boeking te kunnen annuleren geweldig!
12 April 2022
Andra
Tilburg
Goede actie's
9 April 2022
René
Enkhuizen
Mooie hotels met goede accommodaties!
7 April 2022
Mavis
Rotterdam
Overzichtelijk
7 April 2022
G
Langedijke
Regelmatig leuke deals te vinden en eventueel te annuleren of te wijzigen. Let wel op dat de servicekosten ook bij annuleren betaald moeten worden.
3 April 2022
Antoinette
Oude-Tonge
Super mooi hotel, ik verheug mij nu al op de mini vakantie.
3 April 2022
JuliaS
Dordrecht
Na mijn vraag per e-mail werd deze binnen 6 uur zorgvuldig beantwoord. Ik ben er nu al van overtuigd dat mijn geboekte overnachting goed zal zijn! Ik kijk ernaar uit.
1 April 2022
Tionne
Helmond
So easy to book, it was all done in moments.
30 March 2022
Peter
London
Heb nog geen ervaring. Boek voor het eerst in dit hotel
28 March 2022
Frans Hakkaart
Kapelle-Biezelinge
duidelijke informatie en snel antwoord
26 March 2022
Martin
Vianen
Goede ervaring met dit bedrijf
22 March 2022
Hans
'S-GRAVENZANDE
Mooie deals duidelijke website makkelijk te boeken
22 March 2022
Marcel Jimmink
Den helder
Mooie aanbieding, website werkt snel, makkelijk en goed.
20 March 2022
Nicole
Utrecht
Ik heb makkelijk kunnen boeken
20 March 2022
Gerrit
Veendam
Het is fijn, om zo snel te kunnen reserveren.duidelijk en overzichtelijk.
Claudia
Maastricht
Bedankt Claudia, fijn dat je tevreden bent!
Wir haben schon öfters gebucht und waren immer zufrieden. Alles verläuft super und komplikationslos. Immer wieder gerne.
Stefanie
Goch
Vielen Dank Stefanie, das freut uns zu hören!
Duidelijke, mooie en goede site.
Vera Schrijvers
As
snel door het boekings programma heen zonder poespas
14 March 2022
Hans-Peter Dukker