Goede service en snelle verzending
Rugzak was zoals omschreven. Snel verstuurd en snel ontvangen
Review overzicht
Rugzak was zoals omschreven. Snel verstuurd en snel ontvangen
Karin
Nijmegen
Van bestellen tot bezorgen heel goed gedaan. Mooi assortiment!
Hans
Baarn
Goede & snelle service!
Jan
Antwerpen
Krijgt waar je om vraagt. Ik heb eerst de winkel gebeld over het product. Werd netjes te woord gestaan.
Arie
Wervershoof
Twee dingen besteld. Verzonden en ontvangen binnen de gestelde termijn. Bleek een verkeerde bij te zitten. Gebeld (vlotte reactie aan de telefoon, maar vooral een eerlijke), rechtgezet en netjes terugbetaald gekregen. Kortom als je zo'n klantenservice bied naast het snelle verzenden (ook PostNL werkte eens mee), dan kan ik niets anders dan Snowcountry aanbevelen.
25 August 2021
Lautje
Alphen
Zoals beloofd was de bestelling de volgende dag in huis. Daarnaast ben ik onwijs blij met de kwaliteit van het product. Het was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf en ik zal zeker vaker hier iets bestellen!
19 August 2021
Liet
Amstelveen
Goede prijs, goed (telefonisch) geholpen en zeer vlot bezorgd!
18 August 2021
Jaap
Oostvoorne
De self-inflating slaapmat is erg snel door Snowcountry geleverd en voldoet geheel aan m'n verwachtingen
17 August 2021
Arnaud
Lelystad
Topper
16 August 2021
peter
Enkhuizen
Een duidelijke webshop met scherpe prijzen en snelle levering, ook naar België. Zo was mijn cadeautje nog op tijd voor moederdag. Hier koop ik nog!
16 August 2021
Charlotte
Zwijndrecht, België
Na bestellen werd de order zeer snel verwerkt en heb ik hem de volgende dag al ontvangen. Erg tevreden ook over de prijs/kwaliteit verhouding van het product. Het gaat om de Nordisk Telemark 2.2 PU. Ik zou deze website naar aanleiding van deze ervaring dus zeker aanraden en nog eens gebruiken.
12 August 2021
Tom Meinderts
Bergschenhoek
Zeer tevreden!
9 August 2021
Jessica
Nijkerk
Levering zoals beloofd en voordeliger dan elders
5 August 2021
Walther
Leiden
Perfect en snel geleverd.
5 August 2021
Frans
Zwarter
Produkt zoal beloofd optijd heleverd.
30 July 2021
Bart
BUSSUM
Snelle en correcte levering. Zeer blij met de aangekochte materialen.
29 July 2021
Fausto
Lebbeke
Mijn bestelling is goed verlopen. Alleen spijtig dat ik ondanks aanmelding geen gebruik kon maken van de 5 euro korting die jullie aanboden. Misschien kunnen jullie die alsnog terug storten op mijn rekening. Vriendelijke groet, Lies.
28 July 2021
Lies Kamerling
Veelerveen
Hoi Lies,
Bedankt voor je review. Wij geven echter geen €5 aanmeldingskorting/welkomstkorting. Misschien verwart u ons met een andere webshop?
Sportieve Groet,
Snowcountry
snelle levering, goed product
23 July 2021
jeannette spierings
schijndel
Uitstekende en snelle service!
19 July 2021
Remco
Knelissen
Goede info site, snelle bezorging
17 July 2021
Els
Schinnen
niet zo heel veel sneeuw deze tijd van het jaar … maar tijdens mijn zoektocht naar een degelijke rugzak toch op deze site terecht gekomen … zeer goeie prijs, supersnelle levering ! topservice ! iedereen blij ! p-)
pool
Leuven
Top ervaring!
Birgit
Baarn
Ik heb twee lawinepiepers gekocht Keurig teruggebeld door Mike voor instellingen Top service
Tim Molenaar
N- Holland
In de avond besteld, de volgende ochtend al geleverd! Dikke prima. Product cfm omschrijving en netjes verpakt. Prijs vh artikel fors lager dan bij andere aanbieders!
Reinder
Leeuwarden
Product snel en netjes geleverd! Goed ingepakt, geen beschadigingen! Helemaal top!
10 July 2021
Lisa