super

mooie 3 dubbele led strip , mooi wit licht en snel geleverd

A

Keurig

Snelle levering, perfecte updates . Dit is mijn eerste kennismaking met dit bedrijf, afhandeling is perfect.

Tevreden

Zeer goed bevallen

Heb artikelen besteld bij Getled.nl,ze denken echt met je mee,snelle en correcte levering. Echt een aanrader!

Snelle service!

Bestelde lamp snel en goed verpakt ontvangen.

Uitstekend, een van de gekochte LED groeilampen deed het niet: binnen een dag vervangen, top

Ik had op advies van een site over citrusboom verzorging een led lamp gezien van dit bedrijf die de overwintering van mijn boompje helpt te doorstaan. Kocht er twee want wilde het goed aanpakken Niet alleen was deze lamp de beste voor de laagste prijs maar bleek dat de service bij het defect zijn zo mogelijk nog beter was. Ga zo door ek beveel jullie van harte aan.

Gewoon naar verwachting

gewoon top

Grote keuze , scherpe prijzen , prima kwaliteit en snelle levering

No nonsens goede communicatie

Roel en Cees dank goede stervice

perfect en snel

alles zoals beschreven

Het is redelijk led ontvanger. Het is werk gewoon goed!

Goederen perfect ontvangen

Goede producten en snel geleverd.

Duidelijke site, goede producten en snel geleverd.

Zeer ruim aanbod, goede kwaliteit, redelijke prijzen en snelle service/bezorging

Zeer ruim aanbod van LED verlichting Goede technische omschrijving, inclusief afmetingen Snelle bezorging en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Super snel leveringen

Correcte afhandeling en levering van een goed product. Overzichtelijke web site.

Duidelijke site, snelle levering

Duidelijke site, snelle levering

Snelle levering. Prima pre-sales

Prima advies gehad omtrent juiste aankoop. Snel geleverd

Prima in orde

Makkelijk gevonden wat ik nodig had, snel verzonden en ontvangen, werkt prima, bedankt =)

Goed bedrijf

Juiste en snelle levering!

Snel en netjes de bestelling in huis

Goed advies gekregen na een vraag per mail.

Vlotte selectie en bestellen gaat probleemloos

Goede verhouding prijs/kwaliteit

Prima service!

Goed advies, verkoper heeft goed advies gegeven. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe verlichting van onze veranda.

prima.

prima product. snel geleverd en prima geholpen met een spoedlevering. Mail snel en correct behandeld door Getled.

Goed goed, snel en vakkundig

Netjes snel en prijs kwaliteit verhouding prima.

Parkweg 145

9727 HB Groningen