Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, goed telefonisch bereikbaar, competitieve prijs.
VerbeterpuntenIk had koppelstukjes nodig om de ook bij Getled bestelde voedingskabels aan de ledstrips te bevestigen. Ik had telefonisch gevraagd of ik de goede koppelstukjes uit de Getled-webshop gekozen had; dit werd bevestigd. Toen ik de koppelstukjes wilde gaan gebruiken bleken ze toch niet op de voedingskabels te passen. Ik heb daarop zowel alle voedingskabels als alle koppelstukjes moeten verzagen en plakband moeten gebruiken om alles aan elkaar te bevestigen, wat wankele verbindingen en in één geval zelfs kortsluiting en doorbranden tot gevolg had. Als ik beter was geadviseerd over de koppelstukjes was dit niet nodig geweest. En ik had juist nog telefonisch advies ingewonnen om er zeker van te zijn dat ik bij het monteren van de ledstrips - onder tijdsdruk bij de opbouw van een beurs in het buitenland - niet voor verrassingen zou komen te staan.
Pluspunten
Communicatief zeer sterk en duidelijk. Kwaliteit, nazorg en garantie kan ik momenteel nog niet beoordelen.
Pluspunten
Infirmatie over vertraagde levering erg attent
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Goed aanbod, goede prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding Vertrouwen in de klant Snelle levering
Pluspunten
Leveren snel, corrigeren gemaakte fouten snel, doen wat ze zeggen. Betrouwbaar.
Pluspunten
Een dubbele 10 kan er niets over zeggen
VerbeterpuntenHelemaal niet ga zo door
Pluspunten
Zeer goede behandeling. Ik heb gebeld met een vraag over de kleur van mijn ledspots, ze konden mijn vraag niet met 100% zekerheid beantwoorden omdat deze persoon niet op dat moment bij het bedrijf aanwezig was. Ik ben binnen 5 minuten terug gebeld met een antwoord op mijn vraag! Naar mijn beleving een super bedrijf! Heb GETLED dus ook al aanbevolen bij vrienden en collega's.
Pluspunten
Betrouwbaar en zeer vriendelijk
VerbeterpuntenNiet alles is meer verkrijgbaar en moet sneller van de website gehaald worden.
Pluspunten
zeer snel geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel, persoonl8jk en goed
Pluspunten
Onze levering was helaas niet waar wij zelf naar op zoek waren. De retourzending verliep vlekkeloos als ook obze terugbetaling. Dank je wel.
VerbeterpuntenGeen alles perfect.
Pluspunten
Snelle levering. Helaas was de bestelde lamp de 2e bestelling niet op voorraad. Deze zou binnen een week worden geleverd. Door de feestdagen zal dat helaas wat langer duren.
Pluspunten
prettig te woord gestaan.
Beste mevrouw Heeremans, Ik heb even gekeken naar de track&trace en uw bestelling welke de 27e november om 17.55 uur is geplaatst, is de 28e verstuurd en de 29e geleverd. Dit is in onze optiek juist erg snel en volledig volgens beschrijving / voorwaarden. Kunt u aangeven hoe u het verwacht had? Met vriendelijke groet, Getled
Pluspunten
Zeer goede en vlotte afhandeling van mijn bestelling, waarvoor van harte dank