Komt zijn afspraken niet na. En je krijgt geen Garantie
Pluspunten
Geduldig en naar volle tevredenheid de vragen n.a.v. een aankoop en een eventuele vervolg aankoop beantwoord . De aankoop voldoet prima !
VerbeterpuntenGgeen
Pluspunten
Duidelijke website
VerbeterpuntenTelefoonisch contact
Omschrijving bij artikelen op de site actueel/juist maken.
Pluspunten
Goede service en nazorg.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Mijn eerste bestelling, zal niet de laatste zijn. Er zijn producten te vinden die niet direct te vinden zijn in een speciaal zaak. Zeker niet voor deze prijs. Hopelijk zal ik lang plezier hebben van mijn mini LED spots.
Pluspunten
prima service
Pluspunten
Denken mee en reageren.
Pluspunten
Prima product, duidelijke omschrijving, en snelle levering.
Pluspunten
Goede prijzen, snelle levering, interessante producten en een prima garantie beleid!
meer lumen 24 volt
Pluspunten
Ik ben ontzettend fijn geholpen met de opstartproblemen tijdens het ombouwen van halogeen naar led verlichting. Uitstekende service!!
VerbeterpuntenDe goede spullen aanbieden voor led lampen en overige uit het assortiment nemen en van de site verwijderen.
Pluspunten
Eerlijk en betrouwbaar, snelle levering.
Pluspunten
Goede prijs en zeer snelle levering.
Track en trace code niet gekregen