Pluspunten
Prijs/keuze
VerbeterpuntenVerzendkosten
Pluspunten
snel en niet te duur fouten worden gelijk aangepakt.
Pluspunten
Goede informatie product,snelle levering,gewoon perfect geregeld
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Zeer vriendelijk geholpen
VerbeterpuntenMeer variatie in 12V lampjes met gewone fitting.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Zeer mooie kwaliteit. Alles mooi ingepakt. Zeer duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenVerzending (bestelling) dubbel controleren.
Pluspunten
Snelle levering. Op zich veel keuze op de website.
VerbeterpuntenOp de site kreeg ik al niet de 5% korting via Facebook. Bij het betalen was deze optie al weer verdwenen. De dimmer past niet in de grijze wanddoos maar is net iets te groot. Het passen stond wel op de website. De dimmer zelf werkt helemaal niet fijn: hij heeft z.g. 5 standen maar lijkt alleen maar vol te laten scijnen en een beetje te dimmen. Verder laat hij de LED vreselijk knipperen bij het verstellen. Een miskoop.
Beste Dirk, <br /> <br /> Vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent. <br /> <br /> De Facebook korting wordt veel gebruikt dus deze werkt wel. Het kan zijn dat u pop ups heeft uitgeschakeld waardoor deze niet in beeld kwam. Als u ons mailt krijgt u deze.<br /> <br /> Ik zie dat u bij ons alleen de dimmer heeft gekocht en de lampen ergens anders. Ik kan daardoor niet beoordelen waarom uw combinatie niet goed werkt.<br /> <br /> Uiteraard kunt u bij ons altijd de producten teru
Pluspunten
Besteld van duidelijke website en vervolgens snelle & nette levering.
Pluspunten
Pluspunten
Erg goed te dimmen Led's En aangezien er flink wat licht vanaf komt is dat wel noodzakelijk.Mooie warme licht kleur ook.Verder ,goede verpakking en snel verzonden.
VerbeterpuntenBovenzijde ledlamp lijkt me open, dus niet tot geschikt voor buiten toepassing.Heb dit zelf met siliconen kit afgedicht.Verder is de bekabeling van de individuele lampen wat kort (2meter).Verder is de prijs nogal hoog.